CockroaC je napisal/-a:To da je je nekdo preprical da je cip slaba nalozba je govorjenje iz izkusej ... bravo
pa tt upam da ves ni ravno cip...
branee je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:To da je je nekdo preprical da je cip slaba nalozba je govorjenje iz izkusej ... bravo
pa tt upam da ves ni ravno cip...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
branee je napisal/-a:Veliko ljudi ma razne ferarije, porsheje ipd pa mislis da oni tisijo v podn stopalko za gas??
CupraR je napisal/-a:Koliko je zdaj resnice na tem? Ti res lahko bp ko delajo refresh enostavno povozjio "čipanje"?
In ali sploh ponavadi delajo update na servisih. Vedno sm mel občutek, da se naredi tisti redni servis, z softwarom se pa noben neukvarja. Govorim za VAG skupino..
branee je napisal/-a:loco
Kupil sem avto tak ker sem si ga zelel, pac da ti nek obcutek ko ga vozis.. Sej kdo pa uporablja avto ki ima vec kot 150 konjev na polno na slovenkih cestah, dnevno? Mislim ok nek norc se najde ki prej ali slej enga povozi al pa svojo dirkasko kariero zakljuci v kaksni smreki, jarku, reki.. ce ga slucajno prej policisti ne najdejo.
Veliko ljudi ma razne ferarije, porsheje ipd pa mislis da oni tisijo v podn stopalko za gas??
sašo5 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Koliko je zdaj resnice na tem? Ti res lahko bp ko delajo refresh enostavno povozjio "čipanje"?
In ali sploh ponavadi delajo update na servisih. Vedno sm mel občutek, da se naredi tisti redni servis, z softwarom se pa noben neukvarja. Govorim za VAG skupino..
delajo, delajo in to vse bolj pogosto....za mojega (2.0 tdi cr v A4 04/2008)je 2X bil vpoklic za update računalnika (popravek krmilne enote napišejo) v tretje sem(smo) pa naložili individual program in napisali opozorilo: "ne d***j"ker dejansko oni povozijo stari program brez, da te kaj vprašajo.....res je pa zadnje čase teh tovarniških "updejtov" več kot recimo pred letom 2000, spomnim se par let nazaj so ene serije golfov probleme z brisalci reševali z nalaganjem novega programa, ampak vseeno je novi program "pohodil" čip, pa brisalci nimajo nikakšne zveze z motornim menažmentom recimo.....
branee je napisal/-a:Jo ze odnasarazen ko je suho kot sam poper, zato bom investiral v nakup novih amortizerjev in pa vecje,boljse zavore.
No dejmo se vrnit na temo, za katero je bil ta topic odprt in mozakarju pomagat ce se da, kolikor vidim je mozno legalno to narest
scirocco12 je napisal/-a:Jest sem čipal svojega sciroccota z tem motorjem na 196KM in 260Nm navora. Avto ima DSG, dela vse brez problemov. Glede garancije je tako, da velja, upam, da jo ne bo treba uveljavljat!![]()
Adriano je napisal/-a:Še enkrat pozdravljeni vsi skupaj. Vidim da se je tema kr razživela ... fanj.
....
Poleg tega sem govoru tudi z Matjažem iz RSR in mi je omenu dve varjanti, eno kjer naj bi se samo prenastavle mape (na servisu ti to lahko odkrijejo) in drugo kjer pa naj bi se odpiral računalnik avtomobila in se tam neki štimalo (tega pa naj na servisu nebi mogli odkrit). Zdaj me zanima ali je to odpiranje računalnika varno? In kaj vi priporočate?
...
scirocco12 je napisal/-a:Jest sem čipal svojega sciroccota z tem motorjem na 196KM in 260Nm navora. Avto ima DSG, dela vse brez problemov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov