X-Hair je napisal/-a:A ti bi ga dal recimo samo zato da bi ga potem bolj zgal po cesti. So recim pa tudi drugi z drugacnim mislejnjem. Recimo pri nas si je en ata kupil imprezo ta svoh z 225 konji. Pa ne zato, da bi se spuscal po cesti. Ni bilo dolgo nazaj ko sva ga s kolegom srecala cisto pocasi po ceti. Pa sem si rekel, kaj hudica si je kupil taklele avto. Ob tem razmusljanju na glas mi je kolega razlozil situacijo. Tak stroj ima zato da ko rabi moc jo ima res NA PRETEK, tako da s prehitevanjem nima problema. Ta stroj se bo splacalo kupiti, ce se bo prodajal. Jaz bi si dal iz istega razloga. Pa seveda kaksen vrhnski klanec bi bil potem se lazji
.
super98 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:A ti bi ga dal recimo samo zato da bi ga potem bolj zgal po cesti. So recim pa tudi drugi z drugacnim mislejnjem. Recimo pri nas si je en ata kupil imprezo ta svoh z 225 konji. Pa ne zato, da bi se spuscal po cesti. Ni bilo dolgo nazaj ko sva ga s kolegom srecala cisto pocasi po ceti. Pa sem si rekel, kaj hudica si je kupil taklele avto. Ob tem razmusljanju na glas mi je kolega razlozil situacijo. Tak stroj ima zato da ko rabi moc jo ima res NA PRETEK, tako da s prehitevanjem nima problema. Ta stroj se bo splacalo kupiti, ce se bo prodajal. Jaz bi si dal iz istega razloga. Pa seveda kaksen vrhnski klanec bi bil potem se lazji
.
Mislm da s 150 konjskim serijskim golfom TDI ne bi smel met problemov s prehitevanjem! Zato pravm da kaj ti bo tistih dodatnih 30ps če jih ne boš koristu!
Mihc: med 90ko in 110ko je razlika tut v turbini!!
lazo je napisal/-a:dejte si mal pogledat to stran ,neki za dizel motorje pa kao ni cip ampak en vmesnik,ka lahko dajes dol pa gor , pa kao ne upiva na garancijo,pa kao lahko dol das pa das na drugi avto ,poglejte kaj menite
http://www.car-invent.com/ponudba/diese ... /index.php
kr3mn1 je napisal/-a:lazo je napisal/-a:dejte si mal pogledat to stran ,neki za dizel motorje pa kao ni cip ampak en vmesnik,ka lahko dajes dol pa gor , pa kao ne upiva na garancijo,pa kao lahko dol das pa das na drugi avto ,poglejte kaj menite
tuning boxi. ne dajo take moči kot chip-tuning, bolj so rizični, manj prilagodljiv na motor, etc...po domače upor tuning.
pa kere svetovne majo teli pri car Inventu:)
več navora > več prijetne vožnje v nižjih obratih > dobro za motor![]()
![]()
ko da bi pisali vozi s 5to 60 da ne boš slišal dizlce kak poje - ekstremno prijeten občutek.
lazo je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:lazo je napisal/-a:dejte si mal pogledat to stran ,neki za dizel motorje pa kao ni cip ampak en vmesnik,ka lahko dajes dol pa gor , pa kao ne upiva na garancijo,pa kao lahko dol das pa das na drugi avto ,poglejte kaj menite
tuning boxi. ne dajo take moči kot chip-tuning, bolj so rizični, manj prilagodljiv na motor, etc...po domače upor tuning.
pa kere svetovne majo teli pri car Inventu:)
več navora > več prijetne vožnje v nižjih obratih > dobro za motor![]()
![]()
ko da bi pisali vozi s 5to 60 da ne boš slišal dizlce kak poje - ekstremno prijeten občutek.
a si sam pogledu cene da dol pades ,hotu sm to sprobat pa pravjo prines 170 baksi pa ce ti ni vsec ti vrnemo denar nazaj,ma bebci,a brat je pri enmu sprobu chip zastonj ,noro
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov