NALEPKA NA KESTEL....k daš pa to gor ti pa vratna vretenca prestav k daš gas....

C4V4L13R je napisal/-a:glavo znižat, avspuh dobr, športn filtr taprav, pol bi se pa mogoče splačala optimizacija, da bi kaj pridobil z vsem skupaj. eno brez drugega je pa stran vržen cajt in dnar
domzikales je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:glavo znižat, avspuh dobr, športn filtr taprav, pol bi se pa mogoče splačala optimizacija, da bi kaj pridobil z vsem skupaj. eno brez drugega je pa stran vržen cajt in dnar
Večinoma je že narejeno tako kot more biti, samo sem probal še na enostaven način pridobiti par konjev hehe.
pinny je napisal/-a:greš k rsr ti ga sčipa za 10KM, pol greš še kr skn-u ti ga še un za 10KM, te pa še k css-u spet +10KM kar je ži +30KM pol ubaciš še odprt športn zračn filter +10KM, te pa še dvojno rori zad +10KM, če jih daš na levo in desno je +20KM, tk da vse to skup nanese kar +60KM, kar pa spljoh ni malo
da me ne b o kdo resn vzel, sem se zgolj pohecal
edit .....
če pri oznaki 1,4 rt odstraniš oznako r bo potem 1,4 t, bo še kdo mislu da je 1,4 t kot turbo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov