Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Lukec_1988
Nov uporabnik

Napisal/-a Lukec_1988 Pe jun 11, 2010 3:44 pm

To je isto, kot če jaz gledam svojega mehanika,ko mi dela servis.Gledam vendar ne razumem kaj vse počne. :)

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Pe jun 11, 2010 4:04 pm

kaj drekaš? razloženo ti je bilo kaj je na stvari. delaj kar hočeš, ne pa pisat in črnit firme. ker si ziher v kaki povezavi s konkurenco ki bi jih rad na slab glas spravil.
drugače se sigurno nebi tle oglašal in bi se sam pozanimal pri njih.

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe jun 11, 2010 4:16 pm

vepar je napisal/-a:kaj drekaš? razloženo ti je bilo kaj je na stvari. delaj kar hočeš, ne pa pisat in črnit firme. ker si ziher v kaki povezavi s konkurenco ki bi jih rad na slab glas spravil.
drugače se sigurno nebi tle oglašal in bi se sam pozanimal pri njih.

Naj ugibam.... a ti pa si dal avto tam čipat in sedaj te malo stiska?

Lukec_1988
Nov uporabnik

Napisal/-a Lukec_1988 Pe jun 11, 2010 4:17 pm

Vidim, da si ti visoko šolsko izobražen :? .

Moje povpraševanje je čisto legitimno in ne vem zakaj me napadate.

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe jun 11, 2010 4:25 pm

Guli je napisal/-a:skn performance = ex skn tuning

vse je isto, samo s tem da so razširili ponudbo delov in to ki jih skn nemčija ni dobavljal, zato so se preimenovali, in začeli ustvarjati novo znamko.

popbje in lastniki so isti, vse je isto, samo logotip so zamnjali in ime firme malo.

informacije iz prve roke, včeraj ob 17.00 na kofetu :D

O.K torej to ni SKN ampak je SloSKN?
Mene tudi zanima kako pa kaj, se ravno kolega odloča za čipiranje, tako da...
Po mojem mnenju tudi ne gre za blatenje firme ampak je zanimivo, da si je original SKN izbral ravno Slovenijo, kot žrtev nedostavljanja delov :o
Tudi avto aktiv in integra v Mariboru so poslovali tako dobro, da jim je BMW odvzel licence al nekaj podobnega :DDD

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Pe jun 11, 2010 5:11 pm

Samo eni ste pa res biseri.

Jasno je povedano da slovensko podjetje SKN poleg storitev matične družbe iz Nemčije nudi še nekaj drugih blagovnih znamk in storitev (širitev dejavnosti) in zato so se odločili, da na trgu nastopijo pod novo razširjeno blagovno znamko.

In ne, nimam nobene povezave s firmo, to je pač logična poslovna poteza diverzifikacije produkta. Širjenje dejavnosti nič drugega.
Slika

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe jun 11, 2010 6:05 pm

Ponavadi se odpre dodanti s.p ali d.o.o enako je bilo, ko mobitel ni dovolil, da bi na enakem prodajnem mestu tržili TUŠ-mobil in mobitel skupno.
Je pa logična ta tvoja razlaga!

Uporabniški avatar
J`Mavr0
Novinec

Kraj: Maribor-[okolica]

Napisal/-a J`Mavr0 Pe jun 11, 2010 6:06 pm

maliBobi je napisal/-a:

vse je isto, samo s tem da so razširili ponudbo delov in to ki jih skn nemčija ni dobavljal, zato so se preimenovali, in začeli ustvarjati novo znamko.

popbje in lastniki so isti, vse je isto, samo logotip so zamnjali in ime firme malo.

Po mojem mnenju tudi ne gre za blatenje firme ampak je zanimivo, da si je original SKN izbral ravno Slovenijo, kot žrtev nedostavljanja delov :o
Tudi avto aktiv in integra v Mariboru so poslovali tako dobro, da jim je BMW odvzel licence al nekaj podobnega :DDD

Integra ima licenco in dobavlja robo direktno od BMW.de, razliko aktiv (motiv) [mb], ko preko hadlerja .at...

Ne govori nekaj na pamet če ne veš ozadja. Problem je edini ta da je prodaja avtomobilov vezana na kluzolo v pogodbi in je finančno nespametna v današjem času, ko gospodarstvo nestabilno. Prodaja avtomobilov pa je še vedno mogoča, kot tudi dobava premium selection bmw-jev. Podpora IT pa garancije potekajo nemoteno z strani BMW GROUP.

SKN pa je čisto druga pesem...
Slika

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe jun 11, 2010 6:09 pm

In ozadje je?

p.s
Klavzula ;)

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a Guli Pe jun 11, 2010 6:23 pm

sam si res mali v galv... določenih delov pač SKN nemčija ne prodaja, in treba drugje kupovat...

maliBobi je napisal/-a:

:roll:

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a Guli Pe jun 11, 2010 6:26 pm

maliBobi je napisal/-a:Ponavadi se odpre dodanti s.p ali d.o.o enako je bilo, ko mobitel ni dovolil, da bi na enakem prodajnem mestu tržili TUŠ-mobil in mobitel skupno.
Je pa logična ta tvoja razlaga!

logično da ne, če je tuš konkurenca...

zakaj bi še odpiral en sp in bi mel 2 firme, če lahko eno preimenuješ, in imaš z matičnim podjetjem le to skupno da ti dostavlja robo kot dobavitelj...

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe jun 11, 2010 7:09 pm

Sem pa zgornji stavek narobe razumel, se pardoniram.
Ampak niso authorized reseller, prodajajo produkte od SKN-a in niso pod neposrednim nadzorom matice iz Nemčije, to je bistvo. Kakor pravijo poznavalci, "jaz nebi zaupal svojega avta nekomu na parkirišču, raje grem v firme z renomejem tam vsaj vem, da bo narejeno tako, kot se spodobi" - HEC ;)

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Pe jun 11, 2010 8:00 pm

sicer nisem imel nobenega stika z njimi, vendar vrjamem da so dobri pri svojem delu in to je bistvo.

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Pe jun 11, 2010 8:06 pm

J`Mavr0 je napisal/-a:
maliBobi je napisal/-a:

Integra ima licenco in dobavlja robo direktno od BMW.de, razliko aktiv (motiv) [mb], ko preko hadlerja .at...

Ne govori nekaj na pamet če ne veš ozadja. Problem je edini ta da je prodaja avtomobilov vezana na kluzolo v pogodbi in je finančno nespametna v današjem času, ko gospodarstvo nestabilno. Prodaja avtomobilov pa je še vedno mogoča, kot tudi dobava premium selection bmw-jev. Podpora IT pa garancije potekajo nemoteno z strani BMW GROUP.

SKN pa je čisto druga pesem...

močno dvomim za integro

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe jun 11, 2010 8:09 pm

ludbe je napisal/-a:sicer nisem imel nobenega stika z njimi, vendar vrjamem da so dobri pri svojem delu in to je bistvo.

S tem se tudi jaz strinjam, ampak sem razlagal nekaj drugega :|

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Pe jun 11, 2010 9:51 pm

preprost odgovor...tople vode nebo odkril noben vec, mapa se nalozi, ob voznji, ali na dynotu se pa priredijo doloceni parametri, kot dobro vemo da ni vsak motor isti...in to so malenkosti, seveda pa je tista malenkost odvisna od tunerja, ki parametre nastavlja...se pravi da izkusnje, znanje, ki ga ima...

ali to skn slo ali de, po moje da nima veze, in pri nekem dizlu, ali kaksne 1.8 turbaku, se clovek ne spravljal v detajle, ker so ze tako ali tako mape tako zoptimirane, sploh za serijske masine, da ni vec kaj spreminjat...

se pa pozna potem ob vgradnji dolocenih komponent... sesalni, injektorji, obdelana glava, ventili, izpusni...itd. itd...tam pa je tako vsaka masina individualna in razred za sebe...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Lukec_1988
Nov uporabnik

Napisal/-a Lukec_1988 So jun 12, 2010 5:48 am

Moj avto je čisto standarden. :?
Pol je verjetno boljš, da grem kr k kateremu od konkurence.Tu v LJ jih je kar nekaj,ki imajo dobre reference. :D
Pri vsej tej SKN zadevi, me je zmotilo samo to,da niso priznali,da ne delajo več za matično podjetje in to ni pošteno :shock:

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan So jun 12, 2010 7:04 am

juhuuuuuuu počitnice so tuuuuu
:pop:

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee So jun 12, 2010 8:04 am

Ce mislis peljat k skn pelji, mnogi so tam bili in ni nic narobe. Ce ne mislis ni treba obesat "plakata" da ne bos, ker nas res ne zanima in ta topic je res brezpredmeten
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

krencar
Nov uporabnik

Napisal/-a krencar So jun 12, 2010 8:21 am

Lukec_1988 je napisal/-a:Moj avto je čisto standarden. :?
Pol je verjetno boljš, da grem kr k kateremu od konkurence.Tu v LJ jih je kar nekaj,ki imajo dobre reference. :D
Pri vsej tej SKN zadevi, me je zmotilo samo to,da niso priznali,da ne delajo več za matično podjetje in to ni pošteno :shock:

Ali imaš ti težave z branjem?

Pisal bom počasi, da boš bolje razumel: delajo za SKN, vendar zraven delajo še marsikaj drugega.

Zapelji se enkrat do njih samo na obisk in poglej kdo so njihove stranke in s kakšnimi avti pridejo in kakšne modifikacije delati. Videl boš, da se ne ukvarjajo samo s chip tuningom ampak tudi s celotnimi predelavami vozil.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost