vepar je napisal/-a:kaj drekaš? razloženo ti je bilo kaj je na stvari. delaj kar hočeš, ne pa pisat in črnit firme. ker si ziher v kaki povezavi s konkurenco ki bi jih rad na slab glas spravil.
drugače se sigurno nebi tle oglašal in bi se sam pozanimal pri njih.
Guli je napisal/-a:skn performance = ex skn tuning
vse je isto, samo s tem da so razširili ponudbo delov in to ki jih skn nemčija ni dobavljal, zato so se preimenovali, in začeli ustvarjati novo znamko.
popbje in lastniki so isti, vse je isto, samo logotip so zamnjali in ime firme malo.
informacije iz prve roke, včeraj ob 17.00 na kofetu
maliBobi je napisal/-a:Guli je napisal/-a:skn performance = ex skn tuning
vse je isto, samo s tem da so razširili ponudbo delov in to ki jih skn nemčija ni dobavljal, zato so se preimenovali, in začeli ustvarjati novo znamko.
popbje in lastniki so isti, vse je isto, samo logotip so zamnjali in ime firme malo.
O.K torej to ni SKN ampak je SloSKN?
Mene tudi zanima kako pa kaj, se ravno kolega odloča za čipiranje, tako da...
Po mojem mnenju tudi ne gre za blatenje firme ampak je zanimivo, da si je original SKN izbral ravno Slovenijo, kot žrtev nedostavljanja delov![]()
Tudi avto aktiv in integra v Mariboru so poslovali tako dobro, da jim je BMW odvzel licence al nekaj podobnega
maliBobi je napisal/-a:Guli je napisal/-a:skn performance = ex skn tuning
Po mojem mnenju tudi ne gre za blatenje firme ampak je zanimivo, da si je original SKN izbral ravno Slovenijo, kot žrtev nedostavljanja delov![]()
Tudi avto aktiv in integra v Mariboru so poslovali tako dobro, da jim je BMW odvzel licence al nekaj podobnega
maliBobi je napisal/-a:Ponavadi se odpre dodanti s.p ali d.o.o enako je bilo, ko mobitel ni dovolil, da bi na enakem prodajnem mestu tržili TUŠ-mobil in mobitel skupno.
Je pa logična ta tvoja razlaga!
J`Mavr0 je napisal/-a:maliBobi je napisal/-a:Guli je napisal/-a:skn performance = ex skn tuning
Integra ima licenco in dobavlja robo direktno od BMW.de, razliko aktiv (motiv) [mb], ko preko hadlerja .at...
Ne govori nekaj na pamet če ne veš ozadja. Problem je edini ta da je prodaja avtomobilov vezana na kluzolo v pogodbi in je finančno nespametna v današjem času, ko gospodarstvo nestabilno. Prodaja avtomobilov pa je še vedno mogoča, kot tudi dobava premium selection bmw-jev. Podpora IT pa garancije potekajo nemoteno z strani BMW GROUP.
SKN pa je čisto druga pesem...
Lukec_1988 je napisal/-a:Moj avto je čisto standarden.![]()
Pol je verjetno boljš, da grem kr k kateremu od konkurence.Tu v LJ jih je kar nekaj,ki imajo dobre reference.![]()
Pri vsej tej SKN zadevi, me je zmotilo samo to,da niso priznali,da ne delajo več za matično podjetje in to ni pošteno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost