Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So nov 15, 2003 7:58 pm

Yacksy je napisal/-a:Če bi jaz osebno že prišel do sklepa da bi hotu mašino zamenat, bi jo definitivno doma. Delavnca polna orodja, fotr mehankar (sam ne bi hotu pomagat, se je že za glavo držal ko sem Alu feltne gor dal, pa k sem hotu ledice namest parkirnih not dat), brat se uči za mehankarja, pa še mene to zanima. Čeprav nimam ne vem kakšnega znanja, sam sem pa tut že kej šraufal (fuls em bil nekaj časa zagred za mašino od štiric, sam tega je že par let nazaj. Frizirat pa te zadeve) tako da vem da ne smeš kar razstavljat ampak moraš z glavo razstavljat. Sej je velik logike tle not.
Nekje ne vidim fore da bi dal to enmu drugemu poštimat. Bi blo fullll drago, pa če sam sestaviš veš kaj vozš, ker veš kako si uštimal zadevo. Jaz najbolj sam sebi zaupam.

to je res, najbolje je če sam delaš, oz. če maš še sam prste vmes...
je pa tud res, da vsega ne moraš narediti doma v povprečni delavnici,
za kake zadeve še vedno rabiš strokovnjake in posebno orodje-stroje
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Napisal/-a Yacksy Ne nov 16, 2003 7:49 am

Potem pridejo pa prav poznanstva ter veze :D
Sam večina stvari lahko narediš doma. Seveda če vse lepo paše notr. Če pa bi moral kaj na novo delat, pa se zna zakomplicirat.
Sicer pa zaenkrat se mi ni treba za to sekirat.
Shit Happens

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Ne nov 16, 2003 12:56 pm

Yacksy je napisal/-a:Če bi jaz osebno že prišel do sklepa da bi hotu mašino zamenat, bi jo definitivno doma. Delavnca polna orodja, fotr mehankar (sam ne bi hotu pomagat, se je že za glavo držal ko sem Alu feltne gor dal, pa k sem hotu ledice namest parkirnih not dat), brat se uči za mehankarja, pa še mene to zanima. Čeprav nimam ne vem kakšnega znanja, sam sem pa tut že kej šraufal (fuls em bil nekaj časa zagred za mašino od štiric, sam tega je že par let nazaj. Frizirat pa te zadeve) tako da vem da ne smeš kar razstavljat ampak moraš z glavo razstavljat. Sej je velik logike tle not.
Nekje ne vidim fore da bi dal to enmu drugemu poštimat. Bi blo fullll drago, pa če sam sestaviš veš kaj vozš, ker veš kako si uštimal zadevo. Jaz najbolj sam sebi zaupam.

isto sm že jaz rekel...zase ali za kolege, drugega ni :)

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Ne nov 16, 2003 1:04 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:

to je res, najbolje je če sam delaš, oz. če maš še sam prste vmes...
je pa tud res, da vsega ne moraš narediti doma v povprečni delavnici,
za kake zadeve še vedno rabiš strokovnjake in posebno orodje-stroje

ne bi rad deloval vsiljiv, samo kašne posebne stroje pa rabiš za predelavo? če maš še stružnico, brusilnega kozla in kak stoječ vrtalni stroj si pa že zmagal. ne vem no, ravno velik "posebnega" orodja tu ni. varilni aparat pa flexo ma pa daneš res ze vsak.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne nov 16, 2003 1:49 pm

Ja sej pravm, za menjavo motorja iste znamke bi to še šlo,
če greš pa v kak mal večji extrem... :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov