RTD je napisal/-a:ja itq ,da se gre samo za izgled pa ne zato da bi neki fejko, sj sn mislu nardit kao lambo look... sam v teh koncih nvm ce bi blo 6 centov razmika od tal dovolj.
tk mi je na a3mu reku
pskoda je napisal/-a:Kaj pa vgradnja DPF-ja?
pskoda je napisal/-a:Kaj pa vgradnja DPF-ja?
RTD je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kaj pa vgradnja DPF-ja?
Kake veze ma pa tu partikl filter? Ubistvo sploh niam partikl filtra. A ti mas partikl filter u loncu o.O
pskoda je napisal/-a:Bolj je zanimivo če imaš glih kontra narejeno. Jaz sem imel pred kakimi 8-9 leti na alfi 145 zadaj nalepko (original nalepka) 1.4 pod pokrovom pa 2.0, po vrhu je bila še malo bolj spedenana. Ko so se spravil name kakšen swift gti ali kaj podobnega, vidiš iz avta samo
~toMmy~ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Bolj je zanimivo če imaš glih kontra narejeno. Jaz sem imel pred kakimi 8-9 leti na alfi 145 zadaj nalepko (original nalepka) 1.4 pod pokrovom pa 2.0, po vrhu je bila še malo bolj spedenana. Ko so se spravil name kakšen swift gti ali kaj podobnega, vidiš iz avta samo
Ja "sleeper-ji" so kar vredu zadeva, že Golfa z 90KM TDI oznako in dobrih 40KM presežka je zanimivo zapodit proti kakšnim postavljačem, sploh ker nekateri ne znajo najbolje šaltat in tudi ovinki so jim tuji!![]()
Drugače moja predelava bi bila GT look s pobarvanim zadnjim podaljškom odbijača, spredaj pa mogoče odbijač od Jette, odvisno spet od barve, če krom paše zraven. No pa pač detajli
Slicker je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Bolj je zanimivo če imaš glih kontra narejeno. Jaz sem imel pred kakimi 8-9 leti na alfi 145 zadaj nalepko (original nalepka) 1.4 pod pokrovom pa 2.0, po vrhu je bila še malo bolj spedenana. Ko so se spravil name kakšen swift gti ali kaj podobnega, vidiš iz avta samo
Ja "sleeper-ji" so kar vredu zadeva, že Golfa z 90KM TDI oznako in dobrih 40KM presežka je zanimivo zapodit proti kakšnim postavljačem, sploh ker nekateri ne znajo najbolje šaltat in tudi ovinki so jim tuji!![]()
Drugače moja predelava bi bila GT look s pobarvanim zadnjim podaljškom odbijača, spredaj pa mogoče odbijač od Jette, odvisno spet od barve, če krom paše zraven. No pa pač detajli
kako da jaz z mojim sdi-jem nikol na nobenga tazga ne nabašem
pskoda je napisal/-a:Moraš bit bolj prepričljiv. Od začetka mu mraš dati vedet, da ima on boljši oz hitrejši avto pol pa, čeprav se je v današnjih časih vse bolj umirilo ni več toliko norcev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov