brez nokie nimaš niti 200 HP

HUGO_BOSS je napisal/-a::roll: eni so pa res tle gor sam zato da pametujejo![]()
WTF!!!!!! A ti ne dojemaš zajebancij????? grrr....
![]()
HUGO_BOSS je napisal/-a:men se bol zdi da vi sodte v kak vrtec,
al si morte pa life najdt...
Yacksy je napisal/-a:Sicer takele debate spremljam bolj od daleč, ampak me začenja to napihovanje dragega HUGO BOSSA it že malo na jetra. Mater če je kaka tem kjer se ne bi nekaj pizdili. Drugi ga pa sam podpihujete. Malo že moti.
Kolkr jest kapiram je ta forum za širjenje obzorij in ne za to da bi ugotavljali kdo ima večjega. Če maš plane mej jih, ti prvoščim (nikakor ti nisem fovš). Na forumu vpraš kakšno stvar, če rabiš nasvet. Ne pa tle tole vode izumljat pa tolčt proti vsem drugim. Če maš pač nasprotno mnenje ga podpri tako, da stvar realiziraš ali pa jo vsaj podpri s kakšnimi razumnimi argumenti. (pod to se ne šteje, vi nimate pojam, vi ste podn,.......)
Ne moreš vsega razložit s faušarijo. Je pa najbolj enostavna razlaga. Vidim da si ti človeka, ki si kaj "globljega" ne moreš privoščit, kot pa fizični obračun.
Pa nekateri tunamo ali stylamo za sebe. To je lep hobi. Jaz delam zadeve za sebe, nikakor ne za to, da bi se po forumih bahal kaj sem naredu. (za razliko od nekaterih *khm*)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov