Jasmy je napisal/-a:GIMI
1. se hvališ da ti neki mene šolaš proti SG ka si pa zdj potegnu rep med noge ko sem ti rekla da greva?!?
2. ko je tvoj brat reku če greva dragat je bla ura 23.00, plus tega ni men osebno reku ampak drugi osebi pa še med tednom je bilo in ni bilo časa!! Pa mal si se zmotil nisem bila JAZ izzivalka!!!!!
3. tisti dan sem jaz že mela čipan avto
4. pa ne se met za neki slavnega pa nevem kaj še vse, čež da sam ti veš o tem čipanju in pa Matjažu iz SG.
5. ne bot tk glasen. Ko boš mel avto in ostalo se pa oglaši!!
Pa naslednjič piši odgovore sam ne pa da ti brat pomaga!!! Ka se ne znaš sam zagovarjat???
Prvo kot prvo sem te šolal iz SG proti velenju ko še tvoj avto ni bil TUNAN.
drugo kot drugo si ti rekla alešu ne direktno sebatu, zato je brat reku alešu in ne direktno tebi.Aja ti oče in mam nista pustila ven sm pozabu da je bila ura draga okoli 23:00!Joj ko si tolk zaposlena an da neves vec nic an?
Ne delam se slavnge in ne vem tega sam jz, nism reku, sam sporočil sm pa to jz xmanu24, lahko potrdi zadevo, , ampak od kot teb ideja da sm jz to slisu kako leti avto?? dej prosim te mal se skuliri
tretjo kot tretjo gospodična , ce smem to napisat , ste se dvignali kot balon.Ko bom imel avto bom vedel da sm si ga sam zasluzilj, ne pa tako kot ti si si ga mogoče sama kupila?? ko si ga boš se jav !!!
brata pa absolutno ni bilo zravn ko sem odgovarjal tebi, mimogrede si je pripravljal stvari za Molltal-smučarija!! Da teb mogoče ni ata pomagu pisat zadeve!
dej dej dobr sama ves kk se znam zagovarjat kr spomn se .
Mimogrede brata ni strah dragad proti teb vndar vedi da imas avto težek 800kil in sedaj nevem kolk konjve, brat pa težek avto 1020 kil in 75 konjev.