Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: !Chip Tuning By Pugi!

Napisal/-a Galantfrik Če dec 11, 2003 11:52 pm

Viper123 je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Če mi najdete eno 1.6 mašinco k me strese v golf razredu, dam za pir! Edina, k mi zdj mrbit loh dela konkurenco je alfina 120KM, pa še ta mi bo pomoje zdle auspuh jedla!
Ahhaaha! :twisted:

Civic 1.6 VTi :wink:
In da civic je v "golfovem" razredu. :P :D :D
LP :pivo

Pugi - pihnu si ga :lol: Kljub čip tuningu boš še vedno Hondice 1.6 VTi (pa naj bo HB al pa sedan) gledal samo v ritko :P :lol:

Če si že ponujal pir pa to... :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Xman24
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Xman24 Če dec 11, 2003 11:54 pm

HaBBkE je napisal/-a:Kaj ti pa potem na servisu pokaze ko ti avto prklopjo na racunalnik, se to vid?

Nič se ne vidi 100%.

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Pe dec 12, 2003 12:03 am

GIMI
1. se hvališ da ti neki mene šolaš proti SG ka si pa zdj potegnu rep med noge ko sem ti rekla da greva?!?
2. ko je tvoj brat reku če greva dragat je bla ura 23.00, plus tega ni men osebno reku ampak drugi osebi pa še med tednom je bilo in ni bilo časa!! Pa mal si se zmotil nisem bila JAZ izzivalka!!!!!
3. tisti dan sem jaz že mela čipan avto
4. pa ne se met za neki slavnega pa nevem kaj še vse, čež da sam ti veš o tem čipanju in pa Matjažu iz SG.
5. ne bot tk glasen. Ko boš mel avto in ostalo se pa oglaši!!

Pa naslednjič piši odgovore sam ne pa da ti brat pomaga!!! Ka se ne znaš sam zagovarjat???

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Pe dec 12, 2003 12:13 am

Opa... :lol: Huda tetka :wink:
Slika

Uporabniški avatar
GIMI - PUG
Nov uporabnik

Napisal/-a GIMI - PUG Pe dec 12, 2003 12:26 am

Jasmy je napisal/-a:GIMI
1. se hvališ da ti neki mene šolaš proti SG ka si pa zdj potegnu rep med noge ko sem ti rekla da greva?!?
2. ko je tvoj brat reku če greva dragat je bla ura 23.00, plus tega ni men osebno reku ampak drugi osebi pa še med tednom je bilo in ni bilo časa!! Pa mal si se zmotil nisem bila JAZ izzivalka!!!!!
3. tisti dan sem jaz že mela čipan avto
4. pa ne se met za neki slavnega pa nevem kaj še vse, čež da sam ti veš o tem čipanju in pa Matjažu iz SG.
5. ne bot tk glasen. Ko boš mel avto in ostalo se pa oglaši!!

Pa naslednjič piši odgovore sam ne pa da ti brat pomaga!!! Ka se ne znaš sam zagovarjat???

Prvo kot prvo sem te šolal iz SG proti velenju ko še tvoj avto ni bil TUNAN.
drugo kot drugo si ti rekla alešu ne direktno sebatu, zato je brat reku alešu in ne direktno tebi.Aja ti oče in mam nista pustila ven sm pozabu da je bila ura draga okoli 23:00!Joj ko si tolk zaposlena an da neves vec nic an?
Ne delam se slavnge in ne vem tega sam jz, nism reku, sam sporočil sm pa to jz xmanu24, lahko potrdi zadevo, , ampak od kot teb ideja da sm jz to slisu kako leti avto?? dej prosim te mal se skuliri
tretjo kot tretjo gospodična , ce smem to napisat , ste se dvignali kot balon.Ko bom imel avto bom vedel da sm si ga sam zasluzilj, ne pa tako kot ti si si ga mogoče sama kupila?? ko si ga boš se jav !!!
brata pa absolutno ni bilo zravn ko sem odgovarjal tebi, mimogrede si je pripravljal stvari za Molltal-smučarija!! Da teb mogoče ni ata pomagu pisat zadeve!

dej dej dobr sama ves kk se znam zagovarjat kr spomn se .

Mimogrede brata ni strah dragad proti teb vndar vedi da imas avto težek 800kil in sedaj nevem kolk konjve, brat pa težek avto 1020 kil in 75 konjev.
Zadnjič spremenil GIMI - PUG, dne Pe dec 12, 2003 12:33 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe dec 12, 2003 12:29 am

čak sam mal
a ni chip tuning samo za dizle pa turbače :oops: :?
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
GIMI - PUG
Nov uporabnik

Napisal/-a GIMI - PUG Pe dec 12, 2003 12:41 am

JASMY kdaj si ti kej omelal drag osebno???!!!! NIKOLI, vedno prek xman-a24, tako da oprosti!!! kontroliri mal izjave!!!!!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Re: !Chip Tuning By Pugi!

Napisal/-a Pugi Pe dec 12, 2003 1:10 am

Galantfrik je napisal/-a:
Viper123 je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Če mi najdete eno 1.6 mašinco k me strese v golf razredu, dam za pir! Edina, k mi zdj mrbit loh dela konkurenco je alfina 120KM, pa še ta mi bo pomoje zdle auspuh jedla!
Ahhaaha! :twisted:

Civic 1.6 VTi :wink:
In da civic je v "golfovem" razredu. :P :D :D
LP :pivo

Pugi - pihnu si ga :lol: Kljub čip tuningu boš še vedno Hondice 1.6 VTi (pa naj bo HB al pa sedan) gledal samo v ritko :P :lol:

Če si že ponujal pir pa to... :lol:

Dobiš PIR :pivo
Tud viper123 ga dobi, ker mi je res useen, honde so pač honde, sam komej čakam kšnga stilota, golfa, focusa, tojoto, PEUGEOTA....

Pugi, zakaj maš pa tako velik čip? Da te lažje POŽREM!
Zadnjič spremenil Pugi, dne Pe dec 12, 2003 1:21 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 12, 2003 1:15 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:čak sam mal
a ni chip tuning samo za dizle pa turbače :oops: :?

Ja, sej je v principu kšne večje pridobitve like +50% možno dobit brez predelave samo na turbo motorjih(torej turbo&turbodiesel), ker bolj odpreš turbino.
Recimo 1.8T iz 150 na 225 b.p.

Za benz je drugač, ampak do sedaj je bila logika, da je nemogoče kaj dobit ven brez menjave odmičnih in poliranja in nižanja glav, izpuha,...
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 12, 2003 1:17 am

HaBBkE je napisal/-a:Ja na mobisuxu je bla ena tema da tip goljufa in nateguje...
Pugi mogoce si pa tok pricakoval da zdej mislis da se res ful cut...

A se ti zafrkavaš?
Sej ko za dedka mraza ful prčakuješ, a ti pol več prinese? Js mislm, da bi bil prej lahko razočaran, če bi si preveč obetal....
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe dec 12, 2003 8:56 am

Frajerji, a bi kdo razlozu, kaj nardi v elektronki, da brez predelav dobis na bencinarju brco v hrbet? Razumel sem, da premakne blokado, kaj pa se drugega? Al je to strogo varovana skrivnost? Ker za Corso GSI ni tuninga nikjer v Evropi za najt, pa me zanima, kaj znajo nasi fantje kar drugi ne znajo...

Uporabniški avatar
Ice23
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Ice23 Pe dec 12, 2003 9:18 am

A bi to šlo za Clio 1.5 dCi, 80KM?

Pa kolk je $$$$$$ ?

LP Miha

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Pe dec 12, 2003 9:28 am

sej ne dobis brce v hrbet :lol:

To samo spreminja nastavitve bencin/zrak s tem se ti posledicno spremeni navor v dolocenem oobmocju vrtljajev........

Po moje je tako nekako......ce se motim ne me pozret ampak mi razlozite kako je praw!:wink:

Brco dobis samo pri bencinskih turbo motorjih, pri TDI masinah je bolj sunek (se vedno kr mocan obcutek napram prejsnjem stanju avta) kot pa brca z bulerjem v tazadnjo.

Pugi kolko šoldov, eurow. Sitov, karkoli sam ceno mi povej (vsaj okvirno) :?: :?: :?:
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Pe dec 12, 2003 9:30 am

Rjuhar je napisal/-a:Frajerji, a bi kdo razlozu, kaj nardi v elektronki, da brez predelav dobis na bencinarju brco v hrbet? Razumel sem, da premakne blokado, kaj pa se drugega? Al je to strogo varovana skrivnost? Ker za Corso GSI ni tuninga nikjer v Evropi za najt, pa me zanima, kaj znajo nasi fantje kar drugi ne znajo...

Za vsak avto imas chip tuning, samo ce ima chip ;)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Duke
Novinec

Napisal/-a Duke Pe dec 12, 2003 10:34 am

Ice 23!

Clio 1.5 dCi je pa po svoje "specialka" kar se tice chipanja. Ne poznam nobenega drugega avta, ki bi imel Delphi 2 sistem vbrizga. Jaz imam elektroniko, ki jo zelo enostavno priklopia na motor. Ce hoces, ti dam za poskusit. Poslji mi mail na buxxl@email.si pa se zmeniva.

lp
Duke

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent Pe dec 12, 2003 10:40 am

Duke je napisal/-a:Ice 23!

Clio 1.5 dCi je pa po svoje "specialka" kar se tice chipanja. Ne poznam nobenega drugega avta, ki bi imel Delphi 2 sistem vbrizga. Jaz imam elektroniko, ki jo zelo enostavno priklopia na motor. Ce hoces, ti dam za poskusit. Poslji mi mail na buxxl@email.si pa se zmeniva.

lp
Duke

no in pol greva poskusit proti mojem istem cliu z Rapid modulom. pa te pustim DAAALEČ zadaj :lol:

in če ti ne poznaš drugega avta z istim sistemom vbrizgavanja, ti pač jaz povem, da ima isti sistem tudi Ford Focus in Mondeo TDCI

PS: Duke, pa mi razloži zakaj je pa ravno clio dci taka "specialka". pa še prej povej o kakšni elektroniki pa zdej ti govoriš da jo imaš. prvo popljuvaš Rapid, pol pa šalčko prstaviš.cela humoreska
btw, a se lahko jest na un test prijavim, pa meni pokažeš?
Zadnjič spremenil CarInvent, dne Pe dec 12, 2003 10:54 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Pe dec 12, 2003 10:43 am

kaj pa nissan micra 1.5?? sej ma isti motor, ane?
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent Pe dec 12, 2003 11:00 am

mazda-mx3 je napisal/-a:kaj pa nissan micra 1.5?? sej ma isti motor, ane?

ja maš prav. tudi Micra ma isto.

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Pe dec 12, 2003 11:19 am

GIMI - PUG je napisal/-a:JASMY kdaj si ti kej omelal drag osebno???!!!! NIKOLI, vedno prek xman-a24, tako da oprosti!!! kontroliri mal izjave!!!!!

Sam neki ti povem!! Ne bot tk pameten pa d asi nevem kaj pa bolš bi blo ta daš svoj jezik za zobe pa paziš kaj govoriš!!!! Če že kaj govoriš govot resnico ne pa d asi izmišljuješ stvari!!! Ne laži!
Nič nisem rekla preko Xmana24, v bistnevem zakaj vsepovsod njega zraven mešaš not!!! Kdo je kaj dal povod za drag?? Dj mal poštuderi, pol pa govor!!

Tih bot raj glede mojga avta ker ne veš kk sem ga kupla!! Kr neki ugibaš!!!
Bot tih!!

V bistvus e mi pa sploh ne da obadat z taki izmečki kot si ti!!!
Komplimente zadrž zase Ker ta tema ni bla namenjena temu! Če hočeš še kaj povedat odpri novo!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 12, 2003 11:23 am

Jst ti bom enkat pripeljal Espacea 4 2.2dCi 150KM, da ga napilva. K fotru nau nč jasn. :)))) Jessss!

Zdj bom enkat šu posnet filmčk 0-100, sam ne najdem ceste z dobrim oprijemom, ker je vse poledenelo in mokro...
Poj gam pa še napikov enkat na končno...
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov