Slater je napisal/-a:vse, kar bi rad jaz dosegel je preprosto:
Poleti bi imel avto znižan 30mm, pozimi pa bi ga dvignil.
Nočem pa, da mi vsakič dol dajejo amortizerje, ker mi bodo enkrat ziher zajebal navoje ali kaj podobnega. Pa tudi na optiko se mi ne da hodit, ker sem rabil iti 3x, da mi so sploh OK naštimal. Jest ne vem no, ampak kvaliteta mehanikov pri nas drastično pada
Haby je napisal/-a:jky je napisal/-a:Slater je napisal/-a:Mene pa zanima kako dejansko delujejo te zadeve? Kako pravzaprav avto spustiš enakomerno? A je treba vsakič posebaj dol dajat zadeve in optiko delat, ali se lahko to spedena na avtu?
Tkole pa zgledajo, da bomo vedeli za kaj gre![]()
To kar je na sliki je za nastavitev trdote fedrov, tudi visine avta.
Amortizerji za nastavit majo en ali več "gumbov" za nastavit, s katero uravnavas samo amortizerje, pri Koni-jih maš take ki imajo tri nastavitve, obstajajo pa taki ki majo po 21 nastavitev ali več (samo tam se pogovarjamo 80k - 100k ali več).
Tako stvar it nardi pri Amortizerju.
O kaksnih gumbih ti govoris tle? To kar ti omenjas je nastavitev trdote ne pa visine, tist na slikah je pa cist za nastavljanje visine.
VTI je napisal/-a:Nekdo je omenil Spax-e,jst jih mam doma,baje je hudo dobro podvozje,sam mi je full zal,ker ga ne bom mogel zmontirat u avto:(
Mam pa nastavljivo visino +trdoto in gre dol 85-90mm trdota ma pa 28nastavitev,ki se jo stela z "ventilom".
Slater je napisal/-a:HaBy:
še vedno čakam fotke.Zanima me, kje si to kupu ipd. Ali imaš raje PM?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov