hribko je napisal/-a:eno vprašanje,kako misliš zmanjšat kompresijsko razmerje?nekak mislim da se ti niti sanja ne kolk dela in kol € je potrebno za tako predelavo.....
jaz namreč vem kako to gre ker se je kolega en čas zelo ukvarjal s tem in vem da je ogromno dela in sranja s tem,seb je naredil nissana 200 nxspravil ga je iz 150 na cca 600 konjev,sam ko se spomne kolk denarjain časa je not dal ga še dandanes glava boli..........
hribko je napisal/-a:gr še že,samne hodi več po dragih pa nekak se ne ukvarja z njim najbolj.......tist avto ima samo blok od motorja še orginal drugo je vse zamenjano,ko sva nazadnje govorla sem ga vprašal kk pa nissan kaj se mi je sam nasmejal pa rekel a kupiš ti ga prodam..........
ogromno se je res ukvarjal s tem,imel je tudi stranke iz nemčije ker je bil prec cenej ko pa nemci gor ki so se ukvarjali s tem.......
računalniške nastavitve mu je pa delal oz mu je pomagal MRC ki je tudi uporabnik tega foruma
hribko je napisal/-a:večina iz amerike nekaj pa tudi iz anglije,velik je bilo pa tud costum made.........
mafija113 je napisal/-a:ok koker vidim to potem nebi dolgo laufalo
in bom raje fgradil od 325i ali pa v8 motor
tako da vsem lepa hvala za komentarje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov