Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr dec 31, 2003 10:11 am

seat je napisal/-a:ja verjetn lastnosti mata enake al kako.jst bi kksnga konicnega.

nimata enakih lastnosti....
panelni(športni da se razumeva) ti pride v original posodo od zračnega filtra...zrak dobiva iz originalnega dovoda zraka...

medtem ko je konični ponavadi boljši ravno zaradi tega ker mu lahko pripelješ več zraka...

za zmontirat sam filter rabiš max. 1 uro če kadiš.. če ne pa še manj...
malo bolj se hecaš z dotokom zraka...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr dec 31, 2003 10:18 am

No jaz teh zadev ne poznam ampak zvok ima potem konicni takisto mocnejsi kot panelni.Se pravi ce vzamem panelnega se zadeva vsaj vizuelno na avtu ne pozna.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr dec 31, 2003 10:28 am

seat je napisal/-a:Se pravi ce vzamem panelnega se zadeva vsaj vizuelno na avtu ne pozna.

tako je...

samo zvok ima pa konični mnogo bolj izrazit... kakor koli obrneš :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr dec 31, 2003 10:40 am

no nekaj je blo ze napisanega pa sem se vedno zmeden:za sportni filter rabis homogolizacijo ali ne.Ce jo potem bi jst sel v panelni filter ker nemislim filtra homogolizirat "mislim ej filter homogolizirat" a mogoce ves kako je s tem
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole Sr dec 31, 2003 12:45 pm

seat je napisal/-a:Sedicivalvole koga naj poklicem prosimce mi lahka poves pa a mogoce ves kje ima "tanova" Ibiza zracni filter sicer sem ze malce gledal pa ma cez celo masino tisto pofu**no plastiko pa ni kej dost videt.2fast a mogoce ti kaj ves sej mas doma isto Ibizo ane

Za poklicat sem mislil RSR Motorsport, sam ti bi koristilo samo ce imas TDI motor (sem pozabil)... Več si lahko tule preberes http://www.rsrmotorsport.com/lmm.html
Za tanovo Ibizo ti pa jaz tezko kaj povem, ker nisem še nobene mašine od blizu videl in jo preštudiral. Mi boste enkrat pokazali, kako sploh zgleda od blizu. :wink:
Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm So jan 24, 2004 1:02 pm

Nova Ibiza ima zračni filter pod plastiko na mašini in ne polek v škatli ,zato cevi ni videti.Zato če montiraš odprt konični filter moraš to plastiko dol vzet.Enako je moral narediti kolega na ibizi 1.4 sport 100KM.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice So jan 24, 2004 1:20 pm

seat je napisal/-a:no nekaj je blo ze napisanega pa sem se vedno zmeden:za sportni filter rabis homogolizacijo ali ne.Ce jo potem bi jst sel v panelni filter ker nemislim filtra homogolizirat "mislim ej filter homogolizirat" a mogoce ves kako je s tem

V Kranju se je zgodilo, da je policaj pobral tablice zaradi športnega filtra - to je možno samo v Sloveniji ane...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So jan 24, 2004 2:02 pm

se pravi če dam recimo jst panelni zračni filter se vizuelno ničesar ne spremeni kar tut policaje ne bo motilo,če bo pogledal pod pokrov motorja.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich So jan 24, 2004 7:59 pm

Sej policaj ti ne sme gledat pod havbo brez naloga... Lahko ti pa na izrednem tehnicnem pregledu

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater Ne jan 25, 2004 6:57 am

pol je ponavadi itak že prepozno za vse ... :? :D
Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po jan 26, 2004 11:04 pm

do zdaj je po zakonu ne trebalo homologirati konične športne filtre in filtre nasploh.Zdaj ko bomo pa v EU pa ne vem kako bo. :D :D :D

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To jan 27, 2004 12:18 pm

Sej K&N ima TUV
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov