hippo je napisal/-a:CSS rabi več kot 2 uri, da naredi vse kar pač naredi. To pa zato, ker naredijo vse tako kot mora biti. No, saj tisti, ki ste bili tam veste kako to gre.
Zakaj je razlika v ceni med CSS in AE? Pri AE še nisem bil, poznam pa nekoga, ki je tam delal. Bom povedal takole: cene imajo take kot so zato, ker ljudje to plačajo. So zato boljši? I don't think so...
Pa še glede valjev: kolikor je meni znano so meritve na valjih pri CSS-u že vključene v ceno, kar pomeni da so praktično edini v SLO, ki za ta denar dejansko naredijo stvari po PS-u. Ostalim se pač ne da mal fizično pomatrat, raje samo preko kompa delajo.
kje je ta meja praviš, da css ne more spustiti cene??
AE ima navite cene proti css-u, css pa proti tunerjem z bolhe pa smo tam
fantje, ki šraufajo avte imajo dobro urno postavko in to je dejstvo - sem prepričan, da jim ostane mnogo več kot delavcem v tovarni

sem pa že večkrat povedal ljudje pljuvajo po neznanem, in pri tunanju hvalijo kjer so bili

Jst lahko vse, kjer sem bil pohvalim, kljub temu, da avtomobili valerjev niso videli (enkrat sem dobil izpis predhodnika) in da sem 1. dokazano ostal zaradi čipanja na cesti
Res je fenomen, da je dražje vedno boljše pri čipanju, in ta fenomen se je pojavljal tudi pri trgovinah - ala Mercator. Vse je v marketingu, kar sta na tem primeru pokazala hofer in lidl - kar naenkrat je možna tudi poceni kvaliteta. Tuning pa ima dober mrežni marketing - podobno uspelu tudi tistim, ki čipajo za 250-350 eur;)
Meni se zdi bistveno, da avto bolj potegne, je enaka ali nižja poraba ob enaki vožnji, ter da če pride do težav, da te tuner sprejme in zadevo popravi - vrnil ti denarja prav gotovo ne bo

lp