PRODRIVE je napisal/-a:DOBIL SEM INFO, DA JE NEKDO IZ OKOLICE MOZIRJA, V ITALIJO PELO PRERIHTAT SVOJO HONDO 1.6 VTI IN JE NOTR MONTIRAL TURBINO?????!!! TURBINA BI NAJ BILA OD A3 IN IZ MOTORJABI NAJ STISNIL CELIH 300KM, PREDELAVA GA JE STALA PRIBL. 1 MIO.SIT, KOMENTARJI PROSIM.
Williams je napisal/-a:Greddy, dobr ti je sekal z avspuha, ni kej![]()
Pa ko si prestavil, se je avto kr zatresel! Huda mašinca, ni kej.
greddy je napisal/-a:Williams je napisal/-a:Greddy, dobr ti je sekal z avspuha, ni kej![]()
Pa ko si prestavil, se je avto kr zatresel! Huda mašinca, ni kej.
Hehe, ja bomo čez zimo še spravl neki konjev ven, drugače bo treba pa štarte natrenirat proti S4 sem totalno zaspal...![]()
Poleg tega je bil še chipan na 310HP
monster_d je napisal/-a:Upam da ti bo usaj en cas drzalo... Lepo gre zadeva
Glede na to da je honda dokaj navita masina ne zdrzi kaj prevec turbin itd...
Zaminivo tudi kje je bila na dragu CRX turbo z 260konjicki... ni je blo za slisat in videt, mogoce je vrezalo motor pa sraufajo
greddy je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Upam da ti bo usaj en cas drzalo... Lepo gre zadeva
Glede na to da je honda dokaj navita masina ne zdrzi kaj prevec turbin itd...
Zaminivo tudi kje je bila na dragu CRX turbo z 260konjicki... ni je blo za slisat in videt, mogoce je vrezalo motor pa sraufajo
Ne siri dezinformacij, a to pomeni, ker mene na naslednjem dragu ne bo, da mi je motor sesulo?Poleg tega, tisti crx nima 260HP...
Pa se to, pomenjanj je kompleten bootom end tako, da bi po teoriji motor moral zdrzat ravno toliko kot pa serijski..In se to, kje si slisal, da honde ne zdrzijo prevec turbin??Daj zacni malo brati forume, glede na to, da si moderator v forumu tuning sem predpostavljal, da bolj obvladas tuning sceno, pa vidim, da temu ni tako..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost