Alex že 3 leta vozi po SLO dragih . Začel je z Tempro Turbo, potem pa nadaljeval z AX-Turbo. Letos je bil v SG spomladi, na Soboto z menoj vred zvečer , le , da jaz takrat nisem vozil, ker sem imel premalo KW/HP, in zato rajši nisem , ker me je preveč sram ...kromfelna je napisal/-a:Kdo je Alex? Je kdo videl Alexa? (zokn na kopronovi levi roki)
kopron je napisal/-a:Sicer pa , kaj me sploh sprašujete, če samo smetim temo ? Ker te stvari res niso ravno za to temo, ker jaz nisem Edi, in tudi Audija nimamo . Tooooreeeej ... The only way is up .
... Ja in Alex do sedaj ni rekel še nobene ... :PPugi je napisal/-a:Kot bi reku Clarkson... "Some say he eats elefants for breakfast. Others say he once burned an ant with magnifying glass.. At nightAll we know is, he's called the Alex!"
Sj decu čist leti tist ax kokr sm mel priložnost vidt. Sam pač 14.5, ne 12, kar pa je vseen kr lep dosežek za tak avto. Če bo pa zdj kej bolš bo pa treba na dirko počakat.
Jaaa, tooo, čim prej . Da že enkrat zmerimo to čudo . Jaz Boštjan, sem iz okolice Kamnika,; Aleksej , Alex pa se je zdej preselil v okolico Izlak . In takoj , ko se zmenim z Alexom, bomo merili . In, kako se to meri, drugače ? Kateri princip delovanja ? Kaj zaeno čudo to imaš ? Kaka G-mašina ? Bral že, vidu nikol ...Btw, Pugi, Računaj ; Alex je lani v SG vozil 14,3 s , letos pa naj bi z več konji in navorom vozil manj ? Ali se ti to ne zdi malo čudno ? Torej, iz tega lahko sklepaš, da je bilo nekaj drugega narobe . Kot sem že razlagal ...Dejan_S2 je napisal/-a:kopron je napisal/-a:Sicer pa , kaj me sploh sprašujete, če samo smetim temo ? Ker te stvari res niso ravno za to temo, ker jaz nisem Edi, in tudi Audija nimamo . Tooooreeeej ... The only way is up .
Ja res smetiš temo... :P
btw. od kod praviš da ste? Se lahko enkrat zmenimo ko bom mel kakšne poti in ti zmerimo avto z g-techom da vama nebo treba na drag drugo leto maja al pa junija čakat, da dobita meritve.![]()
Samo reči!
Ne, ni bila trakcija problem, ampak Turbo-Luknja . In sicer, tako velika, da je zelo težko speljal ven iz nje . Ejga, ti, kako pol to , a čas ti tudi pokaže na 402 m ? In, če ga, spet koliko točno je vse skupaj ? In , kam se to vseskupaj priklopi ?Pugi je napisal/-a:Jah trakcija pa turbolukna ane, sj ni panike, bo že naštudiral. Tud camaro je zdle vozu precej zanič, ker ga _BANDIT_ pač še ni bil navajen.
G-Tech meri hitrost in pospeške glede na sile ki nastajajo v avtu... Not ma kuglco, pol pa računa. Zadeve so pa zlo natančne, sploh novejše, ki ti še grafe rišejo. 0-100 in quarter mile ti bo natančn naredu druzga pa itak ne rabš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov