Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a ShineR To sep 05, 2006 4:04 pm

ja pa sej se jih da izboljšat z bolj lepljivimi gumami :)
powered by Nissan Silvia S14 & bmw E30
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=10221
-the pursuit of performance-
Slika

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 To sep 05, 2006 4:39 pm

Furious_G je napisal/-a:kopron pogoji (drsalnica) bodo za vse isti... :roll:

Podpis!

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To sep 05, 2006 4:52 pm

Daj pridite 1,10. v M.S, da vidimo kaj dela tale AX 8)
Pa se vsi drugi da dokazete tudi prakticno kaj zmorejo vasi avtomobili , ne le teoreticno.
Se vidimo!
LP
LeoCar
P.s.
Jaz ne bom nastopil, ker mi manjka KM. :EE :har :EE
Bom pa prisel gledat :pop: :shock:
BMW E46

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker To sep 05, 2006 5:14 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
Furious_G je napisal/-a:kopron pogoji (drsalnica) bodo za vse isti... :roll:

Podpis!

Podpis! Dajmo počasi nehat s tem nategovanjem in kaj pokazat ... Ne bom rekel, da ne verjamem, da je res, kar pravite - ampak brez nič ni nič.

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 To sep 05, 2006 5:56 pm

Tako je!

Od samih besed je težko vrjet, zato čakamo na prakso v javnosti. :D

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To sep 05, 2006 6:36 pm

croma_man je napisal/-a:SG predaleč ? Ponujali so ti štartnino, a zdej morjo še bencin?

Slika

LOL :rofl :rofl :cry :cry
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To sep 05, 2006 6:36 pm

Hehe, kdo pa sploh verjame tem wannabe tunerjem. ;)

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To sep 05, 2006 6:50 pm

milankregar je napisal/-a:Hehe, kdo pa sploh verjame tem wannabe tunerjem. ;)

Jest ne.Pa ti? :cry
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 To sep 05, 2006 7:13 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
milankregar je napisal/-a:Hehe, kdo pa sploh verjame tem wannabe tunerjem. ;)

Jest ne.Pa ti? :cry

Nee, saj jaz verjamem da tale ax kar solidno leti - beri solidno za avto z 200KM in vožnjami nekje v 13s razredu, to je že lepo. :)

Nemoreš pa ga zdaj priemrjat z avtom ki je v praksi že xx krat pokazal kako se pelje pod 12s.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To sep 05, 2006 9:03 pm

kopron je napisal/-a:No, danes sem zmenjen z nekim hekerjem, da se pomatramo z onimi filmčki od AX-a

upam da se zajebavas :rofl :cry

V tej temi pa res ne zmanka smeha ter dobre volje :D

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron To sep 05, 2006 9:21 pm

A se da najprej kake resne izraze uporabljat , prosim, ne pa kot zaje..... :roll: . Torej, izgleda , da nisem dovolj razločno opisal, do kam je kaj in kje za nas predaleč, in kje, kaj , kako da tudi ne . Torej, MS odpade definitivno, ampak ne zaradi oddaljenosti, ampak zaradi drsalnice :( . Čeprav je res, da je drsalnica za vse, ni za vse sprednji pogon :!: . Se ve, da se tak avto že po grobem asfaltu težko izkaže, kaj šele na steklu :oops: . Nima veze , avto je šel z 175 HP 13,6 s lani, zdaj pa ima čez 200 HP, in čez 300 NM , potem pa si izračunajte razliko, če jo kdo zna . Poznam enega, to je Alex, vendar si še sam sebi rezultata ne upa priznati :P . Aja, BTW, heker je danes odpovedu, se najavlja za čez 2 dni, to je v Četrtek :oops: . Upam, da bo takrat res kaj več od tega :( . Škoda, da Alex že zadnič v SG ni pokazal kaj dejansko zmore ;) . No, 17 . 9 . SG torej . Že predajam info naprej Alexu, zdaj pa molit, pol pa spat . Ajde , čaw ...
Zadnjič spremenil kopron, dne Sr sep 06, 2006 4:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 To sep 05, 2006 9:49 pm

kopron je napisal/-a:A se da najprej kake resne izraze uporabljat , prosim, ne pa kot zaje..... :roll: . Torej, izgleda , da nisem dovolj razločno opisal, do kam je kaj in kje za nas predaleč, in kje, kaj , kako da tudi ne . Torej, MS odpade definitivno, ampak ne zaradi oddaljenosti, ampak zaradi drsalnice :( . Čeprav je res, da je drsalnica za vse, ni za vse sprednji pogon :!: . Se ve, da se tak avto že po grobem asfaltu težko izkaže, kaj šele na steklu :oops: . Nima veze , avto je šel z 155 HP 13,6 s lani, zdaj pa ima čez 200 HP, in čez 300 NM , potem pa si izračunajte razliko, če jo kdo zna . Poznam enega, to je Alex, vendar si še sam sebi rezultata ne upa priznati :P . Aja, BTW, heker je danes odpovedu, se najavlja za čez 2 dni, to je v Četrtek :oops: . Upam, da bo takrat res kaj več od tega :( . Škoda, da Alex že zadnič v SG ni pokazal kaj dejansko zmore ;) . No, 17 . 9 . SG torej . Že predajam info naprej Alexu, zdaj pa molit, pol pa spat . Ajde , čaw ...

In ti boš meni o navoru? Šmrkavec! :evil: :D
Moj čist serijski avto premore več navora kot vaš do skrajnosti natunan ax! :P
Želim se te v živo srečat in par zadev podebatirat, ker kot kaže na forumu ti ni pomoči. :EE
Ti kar računaj tvojo razliko na papir, mi bomo pa kar počakali da vidimo kej bo ALEX :cry na progi pokazal. ;)

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To sep 05, 2006 9:53 pm

meni to vse skupaj čudno ratuje.... :roll: zmeraj neki izgovori. pa kakega dela sploh maš z filmčki? posneti so, je tako?valjda znaš priklopit digitalca pa skopirat, uploadat pa ni težko....
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To sep 05, 2006 10:01 pm

trijoadijo:poglej PM
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 To sep 05, 2006 10:07 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:meni to vse skupaj čudno ratuje.... :roll: zmeraj neki izgovori. pa kakega dela sploh maš z filmčki? posneti so, je tako?valjda znaš priklopit digitalca pa skopirat, uploadat pa ni težko....

Lej ga, veš da nima časa če pa računa konje pa navor, da bo dobo ven čas ki ga bo ALEX v SG postavo. :cry :cry

Pa kje eni živijo? :roll: Sam se vsedem zdaj v avto in vam nardim 5 raznoraznih filmčkov v roku pol ure, tukaj pa prava procedura, človek rabi rač. hekerja da mu filmčke zrihta. :pray: :nae

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Sr sep 06, 2006 6:22 am

Kot sem že zdavnaj omenil, jaz nisem računalniški tip , še čudno, da sploh znam tukaj gor pisat . Poglej si ga no mojstra, seveda ima S2 več navora, saj , kot se mi zdi ima tudi nekaj več kubikov, al ne ? Al mogoče nima ? :lol: :lol: :lol: No, kakorkoli, btw, nimam še digitalca, niti ne znam uploadat, torej mislim, da se ne bom zdaj obremenjeval z tem :roll: . Sicer pa , kot sem že povedal, se AX zakoplje do 160 km/h :!: . Nisem neki računalniški heker , kot sem že razložil :( . Danes pa javno pred vsemi priznavam, da Sploh ničesar ne vem, in sem en čisto navadni bebec, ki niti ne ve, kaj bi rad :idea: . No, kako se vam zdi sedaj to priznanje ;) ? Nimam več časa pisat zdele, ker moram iti delat, adijo 3jo ... The only way is up .

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Sr sep 06, 2006 6:50 am

Malo čudno vse skupaj ko pa skoz neke angleške stavke vstavljaš, isn't it?
Kakorkoli, nič hudega če nimaš digitalca niti ga doben drug nima da bi lahko nardili kakšen filmček...
Upam pa da najdete koga in bo kmalu kaj za videt, še pred SG po možnosti. :lol:

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Sr sep 06, 2006 7:04 am

Hahaha, ti wannabeTunerji nonstop nekaj tvezijo kako se da čiptuning naredit, pa kako bodo sprogramirali računalnik nekega dizla, pa o računanju navrovo, ... sedaj pa izjavi da ni računalniško pismen. :rofl

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Sr sep 06, 2006 7:11 am

Samo res ane... :roll: :EE

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Napisal/-a ShineR Sr sep 06, 2006 8:18 am

kopron je napisal/-a:Torej, MS odpade definitivno, ampak ne zaradi oddaljenosti, ampak zaradi drsalnice :( . Čeprav je res, da je drsalnica za vse, ni za vse sprednji pogon :!: . Se ve, da se tak avto že po grobem asfaltu težko izkaže, kaj šele na steklu :oops:

sej nebi bil edini z dobrim razmerjem med HPji in težo + FWD... veš kolk avtov se muči na ta sistem. kr poglej Juretovega nissana 100NX, model ma cca.450hp @1bar in cca.600+hp @2bar pa sprednji pogon. kaj boš pa zdej reku? AX s tem sploh ni primerljiv :P :lol: sploh brezweze da bi se Jure kej mučil pa hodil na drage se dokazovat pa še kr vztraja :lol: celo na hrvaško hodi dragat pa je model skor iz avstrije :P

dej nehi se že izmikat pa si omisl ene ornk gume, po možnosti še špero pa pridta z Alexom na race v MS :)