neyc je napisal/-a:enkrat spomladi verjetno.. prej še bo treba vsaj benz pumpo menjat...
Pozno zame....jaz bi rad čimprej. Maš pa dva, ki se menita ravno za april, marec,... če se ne motim. Poglej na prejšnjo ali predprejšnjo stran.
Vasc0 je napisal/-a:jaz sem čipal svojega 1.8t z 200.ooo prevoženimi pa do zdaj ni kai narobe (prevozil sem že 15.ooo od čipanja)
turbo dela brezhibno in olja tud ne spije veliko (še manj kot prej)
sm moj je bencinar ne :s
za dizla nevem
DimmniBurek je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:jaz sem čipal svojega 1.8t z 200.ooo prevoženimi pa do zdaj ni kai narobe (prevozil sem že 15.ooo od čipanja)
za dizla nevem
Lej tipa ko krade podpise!!! Takoj zbriši
golfTDI je napisal/-a:DimmniBurek je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:jaz sem čipal svojega 1.8t z 200.ooo prevoženimi pa do zdaj ni kai narobe (prevozil sem že 15.ooo od čipanja)
za dizla nevem
sta pač istega mnenja
gepl83 je napisal/-a:Kolk je kj zdravo čipat 115 KM TDI audi-a A4 00, s 180000 kilometri. najbrž, če ni še kakšen več. Motor je sicer brezhiben in dobro vleče, sedaj ko sem neki magnetne ventilčke menal. Rad bi ga načipal pa me je mal strah. Izkušnje?
DimmniBurek je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:jaz sem čipal svojega 1.8t z 200.ooo prevoženimi pa do zdaj ni kai narobe (prevozil sem že 15.ooo od čipanja)
za dizla nevem
Vasc0 je napisal/-a:DimmniBurek je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:jaz sem čipal svojega 1.8t z 200.ooo prevoženimi pa do zdaj ni kai narobe (prevozil sem že 15.ooo od čipanja)
za dizla nevem
lol... zai me boš napadal zarad podpisa ki sem ga zasledil na vw audi forumu![]()
heh
DimmniBurek je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:DimmniBurek je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:jaz sem čipal svojega 1.8t z 200.ooo prevoženimi pa do zdaj ni kai narobe (prevozil sem že 15.ooo od čipanja)
za dizla nevem
lol... zai me boš napadal zarad podpisa ki sem ga zasledil na vw audi forumu![]()
heh
Pol pa vsi kradejo moj podpis. O groza, kaj ste res tkoooo brez domišljije? No, sej mejte jih vsi...
Vi ko ste čipali, vam je kaj žal denarja? Se vam zdi da je razlika zelo opazna? Konkretno me zanima za TDI 130KM->160KM.
Patrik_A3 je napisal/-a:pri čem? pri računo od policije? s tem pa bi se strinjal ja
Pavel_P je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pri čem? pri računo od policije? s tem pa bi se strinjal ja
Sploh ti, ko imaš tolk čipanih avtov pa izkušenj da glava peče aneČe se ti ne moreš kontrolirat in močen avto voziš neprestano nad omejitvami ne posplošuj to na ostale. Vsak avto gre 60 v naselju in 140 na avtocesti, ne vem kaj to toliko povdarjaš. Namen čipa je popolnoma drug, kot ga očitno vidiš ti.
lp
Pavel_P je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pri čem? pri računo od policije? s tem pa bi se strinjal ja
Sploh ti, ko imaš tolk čipanih avtov pa izkušenj da glava peče aneČe se ti ne moreš kontrolirat in močen avto voziš neprestano nad omejitvami ne posplošuj to na ostale. Vsak avto gre 60 v naselju in 140 na avtocesti, ne vem kaj to toliko povdarjaš. Namen čipa je popolnoma drug, kot ga očitno vidiš ti.
lp
Patrik_A3 je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pri čem? pri računo od policije? s tem pa bi se strinjal ja
lp
daj nekaj mi razloži brihtnež. Čemu bi naj čipal avto,da bi se potem 60 vozo? Daj mit e prosim razloži namen čipanja v današnjih časih kjer so kazni 1000€ in za vsakim ovinkom postavljen radar? čemu ti potem služi teh 30 konjev več pa 600€ manj v denarnici?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov