greddy je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Upam da ti bo usaj en cas drzalo... Lepo gre zadeva
Glede na to da je honda dokaj navita masina ne zdrzi kaj prevec turbin itd...
Zaminivo tudi kje je bila na dragu CRX turbo z 260konjicki... ni je blo za slisat in videt, mogoce je vrezalo motor pa sraufajo
Ne siri dezinformacij, a to pomeni, ker mene na naslednjem dragu ne bo, da mi je motor sesulo?Poleg tega, tisti crx nima 260HP...
Pa se to, pomenjanj je kompleten bootom end tako, da bi po teoriji motor moral zdrzat ravno toliko kot pa serijski..In se to, kje si slisal, da honde ne zdrzijo prevec turbin??Daj zacni malo brati forume, glede na to, da si moderator v forumu tuning sem predpostavljal, da bolj obvladas tuning sceno, pa vidim, da temu ni tako..
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:Kaj se kaj z avtom dogaja, je v dobri formi??
ribnu je![]()
mi je povedu prjatu, njemu pa sosed k ma brat pa je njgov stric sodelavc šef od tistega mehanika k je šraufu mašino pa je hodu k njemu po kruh za malco, njegov vajnc je zvedu:P
greddy je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:Greddy intercooler še ne pomeni nič![]()
Ne tole ni nobeden greddy intercooler pač pa IC od 740D BMWja![]()
Avto še vedno dela brez vsakršnih problemov, bom pa poskrbel, da bo naslednje leto še hitrejši..![]()
PRODRIVE: Se me ja sliši na par kilometrov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov