Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Po okt 09, 2006 7:24 am

Al maš ti to napravo zdej gor na svojem avtu, tko , da se skoz voziš z njo vred, ali jo dol jemlješ po potrebi ? In kolk dnarja si ti dal za to zadevo ? Bi jo tud jaz kupu, če ni predrago , cene pa še nisem nobene najdu . Torej mi poslej ne bo treba več na valje hodit, pa še takoj , sprotno, večkratno takoj izveš, kaj ti največ doprinese na avtu .

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Po okt 09, 2006 5:31 pm

Ehh, nimam tega skoz gor. To je prenosljivo - na vakum se pritrdi na vetrosbransko steklo in zategne z enim vijakom in to maš zmontirano v roku pol minute z enga avta v drugi avto. :lol:

Jah, zadeva ni poceni ravno... saj maš cene na netu, stane 300$, ampak k temu prištej prvo še poštnino iz USA, pol pa še gor na to davek in carino.

Zaj eni kolko slišim so bolj poceni dobili in celo iz EU, jaz sem mojga direkt iz USA in je koštal čez 85k sit, je*bat ga... samo mi ni niti centa žal, ker je fajn zadeva in sploh pri tuningu dobrodošla stvar ko si lahko avto na vsaki drugi nastavitvi zmeriš in vidiš razlike. :)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Po okt 09, 2006 5:48 pm

No, saj ravno zaradi tega je super, ko po vsakem posegu vidiš koliko si pridobil . Tako takoj veš, kje se ti najbolj pozna/izplača . Samo cena pa ... uf... malo je visoka, glede na naše nizkoproračunske tuning zadeve . No, kaj rabljenega bi bilo cenejš ... čeprav, ko dobim plačo ... če me ne bo kar Alex prehitel in kupil že prej ...ali pa , če se kar mi kaj zmenimo ...

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Po okt 09, 2006 6:04 pm

... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Po okt 09, 2006 6:34 pm

kopron je napisal/-a:...ali pa , če se kar mi kaj zmenimo ...

Kaj bi se mi zmenli?

Zmenimo se lahko za merjenje ni nobenga problema, drugače pa prodam pa ga res ne.

Ti je dal tam - tale post nad mano en link, so kar zanimive cene, je pa ebay... saj znaš tudi od tam dobit kar dobro določeno robo.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron To okt 10, 2006 1:24 pm

Ravnokar sem komuniciral z Alexom, in pravi, da ja, če bi lahko enkrat izmerili kar se izmeriti da . Nekje na sredi se dobimo, letimo in nardimo . Kje, kdaj , kako, ?

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 To okt 10, 2006 2:24 pm

Croma man: že zbrisano če te že tak moti.

Samo z rezultati tud nevm kak bo kaj.

kopron: maš pm, to kaj je bilo prej tukaj napisano
Zadnjič spremenil Dejan_S2, dne To okt 10, 2006 3:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To okt 10, 2006 2:36 pm

en predlog...kaj če bi vidva uporabljala kak drug način komunikacije kot forum in bi tukaj notr postala samo rezultate?
the brand with the three stripes :)

turbo gti
Nov uporabnik

Napisal/-a turbo gti To okt 31, 2006 7:32 pm

mene pa zanima kok ma ta audi (rs2) premer(fi) lukne turbine
če je blo to že napisano se opravičujem :) :?:

LP

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Sr nov 01, 2006 2:22 am

Kaki premer "fi" lukne turbine? Misliš kompresorski vhod?

Je 4" ali 100mm.

Bolj važno kot vhod pa je velikost veternice ;)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

turbo gti
Nov uporabnik

Napisal/-a turbo gti Sr nov 01, 2006 12:33 pm

kolk pa je velikost vetrnice :?

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Sr nov 01, 2006 9:35 pm

Se pravi si le to mislil, veternico ? :?

Jaz Edotove veternice nisem meril, tako da nevem, mogoče Cicero ve ?? Glede na konjsko turbino veternica ziher ni mala! :twisted:
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T So nov 11, 2006 12:20 am

kopron je napisal/-a:Saj nekaj sicer je, ne rečem, vendar, to ni to . Če nisi pri vrhu, bolje da nisi sploh . No, treba bo še malo premisliti, da se poštudira, kaj se sploh še da, če se sploh še da, kaj narediti . Zaenkrat pa , kot kaže : preeeslabo z tole mini kanto . No. saj še vedno je nad povprečjem , vendar, to ni nič . Tooorej, do prihodnjič, študiramo, gruntamo, iščemo, razmišljamo, ... nekaj bo že ... Sorry 4 troubles ...

Vzameš cirkuški top. Turbo kanto daš v prešo. Sprešaš na dimenzije, ki ustrezajo velikosti in notranjem premeru cevi cirkuškega topa. Najprej v cev natreseš smodnik. Potem vstaviš sprešano-turbo-kanto z namontiranim g-techom. Izračunaš kot za domet 402m.Iz varne razdalje prižgeš vžigalno vrvico. Greš poiskati ostanke izstrelka in iz g-techa prebereš, ali si bil pa morda tokrat kaj pod 14 sekundami.

Drugače pomojem ne bo šlo...

/jan
S4 2.7TT :)

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So nov 11, 2006 4:37 am

1.8T je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:Saj nekaj sicer je, ne rečem, vendar, to ni to . Če nisi pri vrhu, bolje da nisi sploh . No, treba bo še malo premisliti, da se poštudira, kaj se sploh še da, če se sploh še da, kaj narediti . Zaenkrat pa , kot kaže : preeeslabo z tole mini kanto . No. saj še vedno je nad povprečjem , vendar, to ni nič . Tooorej, do prihodnjič, študiramo, gruntamo, iščemo, razmišljamo, ... nekaj bo že ... Sorry 4 troubles ...

Vzameš cirkuški top. Turbo kanto daš v prešo. Sprešaš na dimenzije, ki ustrezajo velikosti in notranjem premeru cevi cirkuškega topa. Najprej v cev natreseš smodnik. Potem vstaviš sprešano-turbo-kanto z namontiranim g-techom. Izračunaš kot za domet 402m.Iz varne razdalje prižgeš vžigalno vrvico. Greš poiskati ostanke izstrelka in iz g-techa prebereš, ali si bil pa morda tokrat kaj pod 14 sekundami.

Drugače pomojem ne bo šlo...

/jan

... lastnik Ax-a ni do sedaj komentiral niti ene same samcate besede ne tu ne nikjer ... ima cca 215 km in dela naprej svoje študije ... Boštjanu pa je jezik malo pobegnil ;) ne mešat banan in hrušk ... sorry za O.T. ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So nov 11, 2006 7:28 am

... zdaj ste nekateri že dosadni in primitivni...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed So nov 11, 2006 9:34 am

sicer offtopic a vendar...

Malo se mi zdi grdo kako se iz koprona delate norca... je res da ima občasno hm prevelike oči :lol: ampak mene prav zabava njegov entuziazem do tuninga. Se mi zdi da je tistih ki imajo kake resne abmicije v tuningu vedno manj tukaj, kar mi je zelo žalostno. Ko se nekdo trudi tu izboljšat svoj avto na zmogljivostih ga dostikrat gre kdo drkat nekaj brezveze, ko pa nekdo uniči svoj avto z ogabnim bodykitom ga vsi nekaj hvalijo pa vauuu gor in dol namesto da bi mu avto zaplenli in ga obtožli esteticističnega kriminala :lol:

Malo se skulirajte nekateri lepo prosim 8) :D

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So nov 11, 2006 11:20 am

ghandaed je napisal/-a:sicer offtopic a vendar...

Malo se mi zdi grdo kako se iz koprona delate norca... je res da ima občasno hm prevelike oči :lol: ampak mene prav zabava njegov entuziazem do tuninga. Se mi zdi da je tistih ki imajo kake resne abmicije v tuningu vedno manj tukaj, kar mi je zelo žalostno. Ko se nekdo trudi tu izboljšat svoj avto na zmogljivostih ga dostikrat gre kdo drkat nekaj brezveze, ko pa nekdo uniči svoj avto z ogabnim bodykitom ga vsi nekaj hvalijo pa vauuu gor in dol namesto da bi mu avto zaplenli in ga obtožli esteticističnega kriminala :lol:

Tuki se pa ne strinjam. Pokazi temo kjer nekdo da polhno plastike na avto in ga vsi hvalijo, pa temo kjer se nekdo gre tuning pa ga vsi squrcajo.. Ampak resne teme, ne take kjer bi nekdo za 300k dal turbino nevemkam..

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner So nov 11, 2006 10:39 pm

Poštena zadeva... :D :D

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So nov 11, 2006 11:19 pm

W|zz je napisal/-a:
ghandaed je napisal/-a:sicer offtopic a vendar...

Tuki se pa ne strinjam. Pokazi temo kjer nekdo da polhno plastike na avto in ga vsi hvalijo, pa temo kjer se nekdo gre tuning pa ga vsi squrcajo.. Ampak resne teme, ne take kjer bi nekdo za 300k dal turbino nevemkam..
... Ja se strinjam je že bolje dat dva in pol miliona ... sam pol pa si caar ! Boštjan Alex Shiner Cicero so tisti katerih delo sem vozil ali sem videl v akciji ... WTF are you ... some kind of god ? Ja priznam sem b**** kot tisoče drugih - ma ti nisi niti ped višje :P :P :P ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Ne nov 12, 2006 10:19 am

Mad , Max , zelo lepo razloženo :tomidelej: . Vendar je meni že vseskupaj dol padlo , zato se sploh več ne obremenjujem z onimi mojstri . Itak pa to ni moje področje, zato se zdaj bolj umikam v duhovne sfere , področja. Tam leži prihodnost in smisel :idea: . Zato je to precej offtopic :oops: . Včasih še pade kak turbo/kompresor tuning, za spomin , vendar še to le za izbrane avte, ne tako kot sem včasih delal vsepovprek :oops: ... Se opravičujem za vpad in povzročen izpad, sorry :( . Lep dan , še naprej , ... v večnost ... :roll:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov