kopron je napisal/-a:Saj nekaj sicer je, ne rečem, vendar, to ni to . Če nisi pri vrhu, bolje da nisi sploh . No, treba bo še malo premisliti, da se poštudira, kaj se sploh še da, če se sploh še da, kaj narediti . Zaenkrat pa , kot kaže : preeeslabo z tole mini kanto . No. saj še vedno je nad povprečjem , vendar, to ni nič . Tooorej, do prihodnjič, študiramo, gruntamo, iščemo, razmišljamo, ... nekaj bo že ... Sorry 4 troubles ...
1.8T je napisal/-a:kopron je napisal/-a:Saj nekaj sicer je, ne rečem, vendar, to ni to . Če nisi pri vrhu, bolje da nisi sploh . No, treba bo še malo premisliti, da se poštudira, kaj se sploh še da, če se sploh še da, kaj narediti . Zaenkrat pa , kot kaže : preeeslabo z tole mini kanto . No. saj še vedno je nad povprečjem , vendar, to ni nič . Tooorej, do prihodnjič, študiramo, gruntamo, iščemo, razmišljamo, ... nekaj bo že ... Sorry 4 troubles ...
Vzameš cirkuški top. Turbo kanto daš v prešo. Sprešaš na dimenzije, ki ustrezajo velikosti in notranjem premeru cevi cirkuškega topa. Najprej v cev natreseš smodnik. Potem vstaviš sprešano-turbo-kanto z namontiranim g-techom. Izračunaš kot za domet 402m.Iz varne razdalje prižgeš vžigalno vrvico. Greš poiskati ostanke izstrelka in iz g-techa prebereš, ali si bil pa morda tokrat kaj pod 14 sekundami.
Drugače pomojem ne bo šlo...
/jan
ghandaed je napisal/-a:sicer offtopic a vendar...
Malo se mi zdi grdo kako se iz koprona delate norca... je res da ima občasno hm prevelike očiampak mene prav zabava njegov entuziazem do tuninga. Se mi zdi da je tistih ki imajo kake resne abmicije v tuningu vedno manj tukaj, kar mi je zelo žalostno. Ko se nekdo trudi tu izboljšat svoj avto na zmogljivostih ga dostikrat gre kdo drkat nekaj brezveze, ko pa nekdo uniči svoj avto z ogabnim bodykitom ga vsi nekaj hvalijo pa vauuu gor in dol namesto da bi mu avto zaplenli in ga obtožli esteticističnega kriminala
![]()
Malo se skulirajte nekateri lepo prosim![]()
... Ja se strinjam je že bolje dat dva in pol miliona ... sam pol pa si caar ! Boštjan Alex Shiner Cicero so tisti katerih delo sem vozil ali sem videl v akciji ... WTF are you ... some kind of god ? Ja priznam sem b**** kot tisoče drugih - ma ti nisi niti ped višje :P :P :P ... L.p. MadW|zz je napisal/-a:ghandaed je napisal/-a:sicer offtopic a vendar...
Malo se mi zdi grdo kako se iz koprona delate norca... je res da ima občasno hm prevelike očiampak mene prav zabava njegov entuziazem do tuninga. Se mi zdi da je tistih ki imajo kake resne abmicije v tuningu vedno manj tukaj, kar mi je zelo žalostno. Ko se nekdo trudi tu izboljšat svoj avto na zmogljivostih ga dostikrat gre kdo drkat nekaj brezveze, ko pa nekdo uniči svoj avto z ogabnim bodykitom ga vsi nekaj hvalijo pa vauuu gor in dol namesto da bi mu avto zaplenli in ga obtožli esteticističnega kriminala
![]()
Malo se skulirajte nekateri lepo prosim![]()
Tuki se pa ne strinjam. Pokazi temo kjer nekdo da polhno plastike na avto in ga vsi hvalijo, pa temo kjer se nekdo gre tuning pa ga vsi squrcajo.. Ampak resne teme, ne take kjer bi nekdo za 300k dal turbino nevemkam..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov