vojkostar je napisal/-a:se podpišem pod to,
sicer pa tisit ki menite da bo kaj bolje če čipate pri s.p. ali d.o.o. tunerjih se motite, če vam crkne mašina vam je nobeden ne zamenja, kar se pa garancije tiče na sam tuning je pa itak povsod, podret tuning mapo čez 5 let pač ni noben problem
kljukec je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:se podpišem pod to,
sicer pa tisit ki menite da bo kaj bolje če čipate pri s.p. ali d.o.o. tunerjih se motite, če vam crkne mašina vam je nobeden ne zamenja, kar se pa garancije tiče na sam tuning je pa itak povsod, podret tuning mapo čez 5 let pač ni noben problem
zato pa je slovenija tam kjer je ker vsi podpirate sivo ekonomijo
največji hec pa je, da se ljudje ne zavedajo da nedela on vam usluge, ko računa brez ddvja ampak vi njemu
vojkostar je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:se podpišem pod to,
zato pa je slovenija tam kjer je ker vsi podpirate sivo ekonomijo
največji hec pa je, da se ljudje ne zavedajo da nedela on vam usluge, ko računa brez ddvja ampak vi njemu
država mi že tko pov plače pobere, zakaj bi ji še tok več dav ko ih j*** sj mi nč ne da nazaj
lenivec je napisal/-a:saj res...plačuješ tudi policijo vsak mesec po položnici.
lenivec je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a: zakaj bi ji še tok več dav ko ih j*** sj mi nč ne da nazaj
saj res... sem čisto pozabil zravstvene storitve in prevoze plačuješ, plačuješ tudi policijo vsak mesec po položnici. potem račun za elektriko od ulične razsvetljave dobiš tudi vsak mesec. celo osnovno in srednjo šolo si plačal. itd.
pišuka pa res nič ne dobimo
abbe je napisal/-a:lenivec je s tem mislu da pac ne placujes policije,ne placujes javne razsvetljave,ne placujes/nisi placeval sole...
vojkostar je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lenivec je s tem mislu da pac ne placujes policije,ne placujes javne razsvetljave,ne placujes/nisi placeval sole...
na žalost se mi ne uspe povsod izognit plačilu davka.....pravzaprav nikjer (od trgovin do položnic dalje povsod se ga plača), medtem ko gospodi ki nas zaposljujejo na veliko kradejo in se izogibajo takim obveznostim.
kakorkoli moje mnenje tunajte kjer želite, vsak ima pravico kjerkoli tunati Svoj avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov