Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Po maj 24, 2010 4:24 pm

se podpišem pod to,
sicer pa tisit ki menite da bo kaj bolje če čipate pri s.p. ali d.o.o. tunerjih se motite, če vam crkne mašina vam je nobeden ne zamenja, kar se pa garancije tiče na sam tuning je pa itak povsod, podret tuning mapo čez 5 let pač ni noben problem

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po maj 24, 2010 6:20 pm

vojkostar je napisal/-a:se podpišem pod to,
sicer pa tisit ki menite da bo kaj bolje če čipate pri s.p. ali d.o.o. tunerjih se motite, če vam crkne mašina vam je nobeden ne zamenja, kar se pa garancije tiče na sam tuning je pa itak povsod, podret tuning mapo čez 5 let pač ni noben problem

zato pa je slovenija tam kjer je ker vsi podpirate sivo ekonomijo
največji hec pa je, da se ljudje ne zavedajo da nedela on vam usluge, ko računa brez ddvja ampak vi njemu ;)

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Po maj 24, 2010 6:54 pm

No pa je le prišla še ena diagnoza..Treba menjati tudi motor :?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po maj 24, 2010 8:27 pm

Jaka156 je napisal/-a:No pa je le prišla še ena diagnoza..Treba menjati tudi motor :?

kaj pa je blo
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po maj 24, 2010 9:23 pm

Ja, Alen tako je to Velkam tu Sloveniiiija!
Če bi pa ponudil čipanje za 50€ pa bi vsi pri tebi čipali pa tudi če bi avto priklopil žepni kalkulator in obljubljal do 50% povečanja moči. Pa po možnosti še vsaj 5 let garancije dal na cel avto, gume in pleh!
lp.

Uporabniški avatar
CSS Tuning
Novinec

Kraj: Smarje pri Jelsah

Napisal/-a CSS Tuning To maj 25, 2010 7:28 am

Vidim da tole res nima smisla.

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar To maj 25, 2010 1:19 pm

kljukec je napisal/-a:

največji hec pa je, da se ljudje ne zavedajo da nedela on vam usluge, ko računa brez ddvja ampak vi njemu ;)

država mi že tko pov plače pobere, zakaj bi ji še tok več dav ko ih j*** sj mi nč ne da nazaj

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To maj 25, 2010 2:14 pm

vojkostar je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:

država mi že tko pov plače pobere, zakaj bi ji še tok več dav ko ih j*** sj mi nč ne da nazaj

tukaj pa se popolnoma strinjam!
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr maj 26, 2010 6:48 am

ja enostavno mam premajhno plačo da bi lahko še davk lahko plačvov, država je pohlepna ratala, učasih so desetino pobiral, zdej pa že petino (plače ti pa itak pov uzamejo).

sicer bom pa tkole reku tale tema govori o chip-tuning.name in izkušnjah. Osebno imam z njimi zaenkrat dobre izkušnje, avto še dela zaenkrat, sicer se pa zavedam da mi lahko zaradi takšnega ali drugačnega razloga crkne, če pa že crkne je bolje da sem dal za tuning samo 200€ kot pa 400€, mi več ostane za popravilo :)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr maj 26, 2010 8:05 am

lenivec je napisal/-a:saj res...plačuješ tudi policijo vsak mesec po položnici.

Nekako bo to kar držalo ja. :lol: Malo za šalo malo zares :P

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr maj 26, 2010 9:25 am

lenivec je napisal/-a:
vojkostar je napisal/-a: zakaj bi ji še tok več dav ko ih j*** sj mi nč ne da nazaj

saj res... sem čisto pozabil zravstvene storitve in prevoze plačuješ, plačuješ tudi policijo vsak mesec po položnici. potem račun za elektriko od ulične razsvetljave dobiš tudi vsak mesec. celo osnovno in srednjo šolo si plačal. itd.
pišuka pa res nič ne dobimo

če mam čipan avto še ne pomeni da ne vozim po predpisih, ravno tako furam po omejitvah s tem da imam nižjo porabo, kar se pa zdravstva tiče....ja 3x ga plačujem. prvo mi na šihtu trgajo, potem vzajemna pa še vsakič ko grem plombo delat morm plačat, a zdj nj jim pa še davk dam?
lohk mi ga sam saknejo dvakrat

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Sr maj 26, 2010 9:27 am

lenivec je s tem mislu da pac ne placujes policije,ne placujes javne razsvetljave,ne placujes/nisi placeval sole...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Sr maj 26, 2010 9:37 am

no ja kakorkoli, še vedno smo pri vrhu v Evropi glede na obdavčeno delo, če nismo celo prvi.

Drugače pa mislim da nima smisla tukaj smetit temo :)

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr maj 26, 2010 12:07 pm

abbe je napisal/-a:lenivec je s tem mislu da pac ne placujes policije,ne placujes javne razsvetljave,ne placujes/nisi placeval sole...

na žalost se mi ne uspe povsod izognit plačilu davka.....pravzaprav nikjer (od trgovin do položnic dalje povsod se ga plača), medtem ko gospodi ki nas zaposljujejo na veliko kradejo in se izogibajo takim obveznostim.

kakorkoli moje mnenje tunajte kjer želite, vsak ima pravico kjerkoli tunati Svoj avto

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Če maj 27, 2010 10:20 am

CSS Tuning je napisal/-a:Vidim da tole res nima smisla.

Ne sekiraj se. Bolj ko boš obvladal, bolj te bojo napadal, ker boš dober in poceni. In tega noben od konkurence noče, ker jim promet pada. Pa sej niso normalni za čipanje računat 500 € in več.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če maj 27, 2010 10:24 am

vojkostar je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:lenivec je s tem mislu da pac ne placujes policije,ne placujes javne razsvetljave,ne placujes/nisi placeval sole...

na žalost se mi ne uspe povsod izognit plačilu davka.....pravzaprav nikjer (od trgovin do položnic dalje povsod se ga plača), medtem ko gospodi ki nas zaposljujejo na veliko kradejo in se izogibajo takim obveznostim.

kakorkoli moje mnenje tunajte kjer želite, vsak ima pravico kjerkoli tunati Svoj avto

tut jaz nebi nikjer placal davka ce bi to blo mozno.me take zadeve pd mizo nc ne motijo.
hotu sm sam povedat kaj je lenivec mislil s svojim postom.
drgac se pa strinjam shippotom
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Če maj 27, 2010 1:16 pm

In jst se strinjam s hippotom, sm se menu z enim priznanim hrvaškim tunerjem, in je reku da dobr pozna slovensko tuning sceno, ampak da so pa tolk navite cena da je jok.
In čist prov je da je čim več teh cenejših tunerjev, da bodo uni tadražji mal ceno dol zbil če bodo hotli preživet.

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar So maj 29, 2010 5:29 pm

enako je na uradnih servisih ratal, zdej ti an 4 leta starem avtu nardi taglavn servis z menjavo jermena za 400€ (pre mi ga je en na fuš hotu za 500)......sj počas dojemajo kake so realne cene in da oflk nima denarja, tud SKn gre počas an 50% popusta skor na vse online cene

some11
Nov uporabnik

Napisal/-a some11 Po maj 31, 2010 2:02 pm

Zdravo

Mene zanima, če nudiš kaj popusta, če prideta 2 skupaj čipat avto?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov