Pospešli so pa kar dobri videti

rokbrumen je napisal/-a:Jah mam števec kolko daje pritiska in na 0.8 sm drzal sicer skusas drzat ker res nesmem prekoračit že tako ne ni smeu vozit...bom pa z polnim gasom posnel nedelja-ponedeljek.lp
Dariooo je napisal/-a:vse lepo in praw....samo zakaj si ne montiras napravco, s katero si nastavljas tlak polnjenja??...namesto da drzis pol gasa
Pa se en nasvet, ce hoces bit 100% ce je pravo razmerje zrak gorivo....monitraj si stevc, ki ti meri temp. izpusnih plinov...ce bo ta tem. v mejah normale motor deluje ok....ce se pregreva neki ne stima
LP
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:vse lepo in praw....samo zakaj si ne montiras napravco, s katero si nastavljas tlak polnjenja??...namesto da drzis pol gasa
Pa se en nasvet, ce hoces bit 100% ce je pravo razmerje zrak gorivo....monitraj si stevc, ki ti meri temp. izpusnih plinov...ce bo ta tem. v mejah normale motor deluje ok....ce se pregreva neki ne stima
LP
Zakaj bi vsi kupovali meter in ga potem čez 3 kolovrate preračunaval v kilograme slame in potem iz tega izračunal kolk zelja bo pognal na njivi če bo vreme srednje do pretežno retardirano?
rokbrumen je napisal/-a:lancia hf: Ne bom se kregu kaj kolko zakaj itak bo še 1 posnetek al pa dva v nedeljo-ponedeljek ko mi naštela elektroniko, pa boš vidu razliko, bo pa očitna.
Festina: Če bom rabu pomočnika pri videu ga bom kontaktiru, ker mam avte tudi na obali na razpolago.
Pa nism nikjer reku da grem mimo LoCotovega evota.. ker vem da je predelan. Sicer lahko da bomo probal,mene zanima razlika med stock evotom in mano. In prosim ne mi pametovat v temi pa začet s kakršnim kol kreganjem. In mene ne zanimajo tvoji kolegi, da sva si na jasnem. LP
Yoni je napisal/-a:Prvič, ni se treba obnašat kot da razlagaš človeku ki je v 7. razredu osnovne šole oz. nastopat tako prepotentno.Peace.
Drugič. O specifičnosti tega foruma je škoda izgubljat besede, ker je ogromno nebuloz gor.
Tretjič. Ne dvomim v tvoje znanje, se strinjam s tvojim postom. Razlika med tvojim in mojim odgovorom pa je ta, da sem jaz govoril v splošnem, tako da bo razumel tudi kak kmet, ti si se pa bolj "zapičil" v detajle. Ampak žal, v splošnem moje teorije še vedno nisi izpodbil.
Zdaj pa živimo v miru naprej... Volk sit, koza cela...
Festina je napisal/-a:ti niti ne pametujem in niti ne zelim neki kolegi gor dol le opcijo sm ti ponudu glede avtov.
lp:boyan
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost