sašo5 je napisal/-a:če ne bi bilo tako vroče, bi to šel takoj zjutraj, ko pridem z šihta preverjat..........
Kolk je meni znano, VW/Audi edini ABT-ja prizna za "svojega" ostalo pozabi..........da bi ti pa BOX nudili![]()
![]()
in tudi če je pri "evropskih" prodajalcih/serviserjih v ponudbi, nevem kaj bi bil razlog, da ni pri nas
vsekakor dodatan zaslužek za Porsche_po temu pa itak hlastajo.....
hippo je napisal/-a:Sašo, zakaj vedno pišeš tako, kot da bi se hotel prepirat?!![]()
sašo5 je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Sašo, zakaj vedno pišeš tako, kot da bi se hotel prepirat?!![]()
ma niti najmanj .......
mogoče sem si narobe tolmačil, nekako tako; greš v Nemčiji z rec. 1/2 leta starim avtom k pooblaščencu, kupiš box ti ga zmontirajo, garancija velja dalje, kot da se ni nič zgodilo.....
Če je cena Schnitzerjevega ali pa Steinbauerjevega boxa pri prodajalcu recimo 800 ali 1000 eur, jaz pa enakega rabljenega prodajam po 120, a je zato ta box slabši?
garancija velja kot da se ni nič zgodilo.
ajeras18 je napisal/-a:Vsekakor sem za Chip tuning. Sam imam v svojo Škodo Octavio Combi 1.6 TDI (serijsko 105km) vgrajen Steinbauerjev modul in moram reči, da zadeva deluje fenomenalno. Sedaj imam 125km in pa skoraj 300 Nm navora.(serijsko 250) Vožnja je velio boljša v nižjih vrtlajih, pospeševanje je enkrat boljše. Kar se pa porabe tiče je pa odvisno od teže noge. Montaža je enostavna in tudi kar se pa tiče tovarniške garancije je pa tako, da ko avto peljem na redni servis zadevo pač vzamem ven in jo potem nazaj priklopim. (nisem imel še težav na servisu)
Če koga zanima kako deluje oz. kje se ga dobi naj mi pošlje sporočilo.
Lp
vojkostar je napisal/-a:steinbauer je res drag, za 20 konjev dajet 400 - 600 evrov je kr hudo, 1.6 tdci recimo z tuningom komot ma skor 140 kojnu za 300e z meritvami
martin94 je napisal/-a:Kaj pravite na čipanje Hyundai iX20 1,4 CRDi iz 90KM na 117? Prevoženih ima 5800 km. Sem gledal na SKN in je možno za ta motor, vendar prikazuje samo za Kio Vengo, vendar ker imata v bistvu z iX20 enako platformo in motorje, ter mehanske dele, sklepam da je možno. Navor bi se povečal iz 225 na 280Nm.
Še nekaj: kaj je komu znano, če je možno to nardit pri RSR?
vnaprej hvala za odgovore
hippo je napisal/-a:martin94 je napisal/-a:Kaj pravite na čipanje Hyundai iX20 1,4 CRDi iz 90KM na 117? Prevoženih ima 5800 km. Sem gledal na SKN in je možno za ta motor, vendar prikazuje samo za Kio Vengo, vendar ker imata v bistvu z iX20 enako platformo in motorje, ter mehanske dele, sklepam da je možno. Navor bi se povečal iz 225 na 280Nm.
Še nekaj: kaj je komu znano, če je možno to nardit pri RSR?
vnaprej hvala za odgovore
Z boxom prideš na cca 108 KM in na 260 Nm.
hippo je napisal/-a:![]()
A to je kao reklama?!
~toMmy~ je napisal/-a:hippo je napisal/-a:![]()
A to je kao reklama?!
hippo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:hippo je napisal/-a:![]()
A to je kao reklama?!
Ne, to ni bla reklama. Samo napisal sem podatke kaj dobiš z boxom in čisto nič več.
Nisem napisal kje ga dobi in koliko to stane, pa čeprav je mnogo cenejši od čipanja.
Torej z malenkost večjim prefinjenim smislom za komunikologijo bi uvidel, da to kar sem napisal ni bila reklama, tudi če se tebi tako zdi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov