Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Ne jan 04, 2009 1:19 pm

OFF: Lancia HF,ta tema je namenjena projektu,ne pa tvojim neumesnim primerjavam,ki sploh niso smiselne.Delaš primerjavo 300ps in 600 ps ,pa da ni razlike :roll: A ti povem kakšne je razlika,če vzameva isti avto,torej ista kilaža,oblika in recimo da je biturbo motor,pospešek od 0-200km/h,prvi 300konjski ima približno (masa 1600kg,praznega vozila) 23sekund,drugi 600konjski (ista masa,višji navor 100nm)ima 11sekund do 200km/h.Toliko o tvoji nerazliki med tema dvema konjenicama :!: Druga stvar,trojanski klanec ,sem se jst lahko z lahkoto peljal pod 2000vrt/min,6.prestava.

ON: Na projektu se dela,ampak je gužva,ker morjo najprej še moj avto dokončati :twisted:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne jan 04, 2009 2:07 pm

kinkyllama je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:
kinkyllama je napisal/-a:sam prepričujem krivoverce, če dovoliš?

please

Tako malo postov imas pa si ze ves pameten tukaj. Se vidi da sploh neves o cem govoris ker dajes res nesmislne primerjave!

tko da nehite smetit temo...

za razliko od tebe sem razpravljal argumentirano!
če je enostaven topic v temi tuning pretežka imamo tudi zabavni kotiček

očitno še vedno ni jasno, tako lahko tudi nadaljujemo pri abecedi tega kotička

no tisti "prvi post"
?

to kar si ti argomentiru je bolje malo vredno tist posnetek z smartom ni nc vreden ker ce si gledu predelavo tega smarta bi vidu da je smart oskubljen in da ima cca isto kilazo kot motor. tudi izrecno mejhn avto je in je zato tako okretn.
ce bi dv ta motor v kak vecji avto z vecjo maso (cca bmw5) bi biv ta avto nepremicnina, ze tko ga nebi mogu met za vsakodnevno uporabo ker rabis previsoke obrate za spelevanje in podobno.te predelave vzgejo samo v mejhnih avtih.

pol tist rajli kros ki si dal posnetek je tudi zelo za lase privlecen. predvidevam, da je bagi zadn pogon in na pasku, da bolje pospesi kot neki avto z izrecno dobrim 4x4 pogonom je zelo za lase privleceno. tudi ze med samo voznjo se vidi da tizga bagija gonijo na smrt dokler audi dobesedno kruza. poglej si posnetke grupe b pa bos videl kako se vozi ta avto na meji. ce bi biv bagi bolsi potem bi jih takrt uporablal nebi pa delal tekih avtov kokr je audi.

tovarnak z f1 motorjem nebi nic bolje spelu ker f1 ze nima primernih prenosov, prasane ce bi se sploh premaknu ko bi biv nalozen. pa tovarnak ma ze v malih obratih moc f1 mores pa gnati v visoke obrate da dobis kej vn.

se strinjam z @bigturbo-tom tudi sam peljem bencinarja v klanc komot v peti in pod 2000 obrati. res da je en turbo en ma pa menjalnik tak da ima odlicne prenose.

@bigturbo: imas mogoce kake slike ali pa ce jih lahko zaprosis da kaj apdejtajo temo ker me res firbec matra kako zadeva napreduje.
Slika

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne jan 04, 2009 3:34 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:
kinkyllama je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:
kinkyllama je napisal/-a:sam prepričujem krivoverce, če dovoliš?

please

Tako malo postov imas pa si ze ves pameten tukaj. Se vidi da sploh neves o cem govoris ker dajes res nesmislne primerjave!

tko da nehite smetit temo...

za razliko od tebe sem razpravljal argumentirano!
če je enostaven topic v temi tuning pretežka imamo tudi zabavni kotiček

očitno še vedno ni jasno, tako lahko tudi nadaljujemo pri abecedi tega kotička

no tisti "prvi post"
?

to kar si ti argomentiru je bolje malo vredno tist posnetek z smartom ni nc vreden ker ce si gledu predelavo tega smarta bi vidu da je smart oskubljen in da ima cca isto kilazo kot motor. tudi izrecno mejhn avto je in je zato tako okretn.
ce bi dv ta motor v kak vecji avto z vecjo maso (cca bmw5) bi biv ta avto nepremicnina, ze tko ga nebi mogu met za vsakodnevno uporabo ker rabis previsoke obrate za spelevanje in podobno.te predelave vzgejo samo v mejhnih avtih.

pol tist rajli kros ki si dal posnetek je tudi zelo za lase privlecen. predvidevam, da je bagi zadn pogon in na pasku, da bolje pospesi kot neki avto z izrecno dobrim 4x4 pogonom je zelo za lase privleceno. tudi ze med samo voznjo se vidi da tizga bagija gonijo na smrt dokler audi dobesedno kruza. poglej si posnetke grupe b pa bos videl kako se vozi ta avto na meji. ce bi biv bagi bolsi potem bi jih takrt uporablal nebi pa delal tekih avtov kokr je audi.

tovarnak z f1 motorjem nebi nic bolje spelu ker f1 ze nima primernih prenosov, prasane ce bi se sploh premaknu ko bi biv nalozen. pa tovarnak ma ze v malih obratih moc f1 mores pa gnati v visoke obrate da dobis kej vn.

se strinjam z @bigturbo-tom tudi sam peljem bencinarja v klanc komot v peti in pod 2000 obrati. res da je en turbo en ma pa menjalnik tak da ima odlicne prenose.

@bigturbo: imas mogoce kake slike ali pa ce jih lahko zaprosis da kaj apdejtajo temo ker me res firbec matra kako zadeva napreduje.

..čeprau še nism mojstr foruma ali kakorkoli ze se popolnoma strinjam s tabo!!..
..pa mene tud firbec matra kako kj poteka tale monstrumski projekt :lol: :lol: ..
.lp..

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 04, 2009 5:27 pm

bigturbo je napisal/-a:OFF: Lancia HF,ta tema je namenjena projektu,ne pa tvojim neumesnim primerjavam,ki sploh niso smiselne.Delaš primerjavo 300ps in 600 ps ,pa da ni razlike :roll: A ti povem kakšne je razlika,če vzameva isti avto,torej ista kilaža,oblika in recimo da je biturbo motor,pospešek od 0-200km/h,prvi 300konjski ima približno (masa 1600kg,praznega vozila) 23sekund,drugi 600konjski (ista masa,višji navor 100nm)ima 11sekund do 200km/h.Toliko o tvoji nerazliki med tema dvema konjenicama :!: Druga stvar,trojanski klanec ,sem se jst lahko z lahkoto peljal pod 2000vrt/min,6.prestava.

ON: Na projektu se dela,ampak je gužva,ker morjo najprej še moj avto dokončati :twisted:

Še enkrat si moje objave preber, pa boš ugotovil, da sem napisal da ni tako občutne razlike med 300 in 600 konji kot pa med 100 in 400 konji. Samo nekateri pač površno preberejo, ali pa čisto nekaj drugega napišejo, in potem pride do tega kar si napisal. ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo To jan 06, 2009 11:25 am

Edi dej mal povej da delaš na Audiju no :)

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Če jan 08, 2009 6:39 pm

on dela vsak dan, zato pa nima časa za računalnik :)

keep on!
Evo IX MR In Working Progress

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah Sr jun 03, 2009 11:21 am

kaj novega na projektu????????

Barracuda1
Novinec

Napisal/-a Barracuda1 Sr jun 03, 2009 12:55 pm

To tudi mene zanima :o

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 03, 2009 1:05 pm

govori se-"govori" da se bolj dela na RS2 nekak prejšnji motor po komponetah prodaja pa V8 montirat
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Sr jun 03, 2009 1:39 pm

zoranwagen je napisal/-a:govori se-"govori" da se bolj dela na RS2 nekak prejšnji motor po komponetah prodaja pa V8 montirat

govorice :)

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Če jun 04, 2009 8:05 am

bigturbo je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:govori se-"govori" da se bolj dela na RS2 nekak prejšnji motor po komponetah prodaja pa V8 montirat

govorice :)

saj sm napisal govori...vem da se vedno veliko govori...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Če jun 04, 2009 3:28 pm

Bom jst dal par fotk,ampak te so narejene ,že nekaj časa nazaj,....
Priponke
Petarda 064.jpg
Petarda 065.jpg
Petarda 052.jpg
Petarda 051.jpg
Petarda 058.jpg
Petarda 060.jpg

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Če jun 04, 2009 3:39 pm

Za prste oblizniiiit :o

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah So jun 06, 2009 7:28 am

tako tako, to rabimo videt.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So jun 06, 2009 7:36 am

Lepo ,prelepo,hudo
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So jun 06, 2009 8:40 am

kolk pa bo to kaj pritiska izstisnilo?
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
rs2
Novinec

Napisal/-a rs2 So jun 06, 2009 1:57 pm

majhen update...
Priponke
DSC03081.JPG
DSC03079.JPG
DSC03076.JPG
DSC03074.JPG
Vse pod 2 bara je N/A
Audi power

Uporabniški avatar
stony
Novinec

Napisal/-a stony So jun 06, 2009 2:07 pm

Odlično poštimano, čestitke za projekt. Najbolj mi se dopadejo "custom made" deli.
Če bo kdo hotel pogledat pod pokrov, si bo moral najprej sončna očala nadeti. 8)

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a kamnčan So jun 06, 2009 3:09 pm

jaja če bi bla sam sončna učala dost bi jest gledu sam za to so potrebna una učala za švasat.
hec more bit lepo napredujete ja. pučas pa iz užitkom

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron So jun 06, 2009 3:10 pm

Dobr' zrihtan 8) .

Kolk' bo pa to res kej polnilo na Max Boost ?

Lp + #
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov