Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
CSS Tuning
Novinec

Kraj: Smarje pri Jelsah

Napisal/-a CSS Tuning Po maj 31, 2010 2:45 pm

Na naše cene je zelo teško dati dodatne popuste,zato smo se odločili, da jih damo samo v primeru, da ima stranka našo reklamo.
10% za okvir reg. tablice
20% za nalepko na zadnjem steklu

LP!
Alen

some11
Nov uporabnik

Napisal/-a some11 Po maj 31, 2010 4:54 pm

Kako velika nalepka pa je to? se da dobiti kako sliko, kako izgleda to na avtomobilu? :)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Po maj 31, 2010 8:19 pm

CSS Tuning je napisal/-a:.... 10% za okvir reg. tablice ....
predvidevam da se gre to za spredaj in zadaj :lol:, no mal heca :D
koliko časa pa traja potem ta reklama, 1 leto?
sem tam ko avto kupil dobil njihove, sem jih potem zamenjal z drugimi, so menjal odbijač, sm spet dobu njihove gor, zdj pa tk ni garancije, pa kamot dol dam :D

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Po maj 31, 2010 9:44 pm

30% za okvir + nalepko ;)
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

some11
Nov uporabnik

Napisal/-a some11 Po maj 31, 2010 9:46 pm

Če je tole 30% res, ti ga drug teden pripeljem 100% :)

Uporabniški avatar
CSS Tuning
Novinec

Napisal/-a CSS Tuning To jun 01, 2010 6:04 am

Nalepka je 60x13 cm.Kasneje pošljem še sliko na PM.Trajanje reklame pa je 1 leto.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny To jun 01, 2010 6:24 am

a ni bolje kr tle gor nalimat zadeve, ker pol bo treba še zihr večkrat pošiljat PM-je :)
na konci bo pa še kdo prašu če je kj popusta na merkur pa tuš kljub kartico he he he

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jun 01, 2010 6:59 am

pinny je napisal/-a:a ni bolje kr tle gor nalimat zadeve, ker pol bo treba še zihr večkrat pošiljat PM-je :)
na konci bo pa še kdo prašu če je kj popusta na merkur pa tuš kljub kartico he he he

nič ne bomo limali v to temo, nobenih reklamnih zadev.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny To jun 01, 2010 8:10 am

:D

Uporabniški avatar
libanonc
Nov uporabnik

Napisal/-a libanonc Če jun 24, 2010 12:58 pm

Ja osebno lahko zelo priporočam RSR pa tudi cena ni fiksna razen če si kakšen sin po poklicu pa se pripelješ s kakim (vsaj) S3 letnik 2010 pa si 18 let star pa ti še zlata žlica iz riti gleda, pol je pa cena kar visoka ;))).
Kar se copy paste tiče ne drži glih tako, saj ima vsak avto svoje muhe in odstopanja, in če ne veš kje to popravit na mapah, pol je pa en K....
Kar se pa tiče custom mape in čist predelanega na originalen računalnik (saj nima vsak od 1000€ do 2000€ za nov racing računalnik) je pa sigurno Ogrinc RSR oseba z največ izkušnjami tako dobrimi kot slabimi.
Recimo na moji gajBICI je naredil na original računalniku par dobrih popravkov kot tudi omejitev moči na posamezni prestavi (1 in 2) ter opozorilno lučko na armaturi za napako motorja je nastavil tako, da mi v iber obratih utripa takrat ko mi motor kenkla, saj je avto starejši in ne popravlja avtomatsko kota na glavi.
Kar se pa tiče SKN je pa firma zelo dobra, z veliko ljudmi ki imajo ogromno znanja, vendar pa je problem pri večjih predelavah, ter zaradi oddaljenega dela (SKN fabrka), tudi potrebno parkrat popravit program, saj nimajo avta na testni stezi ampak samo s svojim znanjem ter novimi remapi porihtajo optimalno delovanje..

Sorrchy sam še opis kakšne izkušnje imam z kakšnim čipanjem.
RSR naredil čip na 1.8turbo iz 156KM na 220KM, avto tekoče deloval-deluje že 5 let oz. 60.000km.
Sedaj pa je skoču gor na isti avto še kit komplet za 300+ konjičev, Tuning delal spet RSR v ribnici na novi testni mizi (dyno) in avto deluje brezhibno že 10.000km.

S tem, da je stara turbina po odmontaži KOT NOVA, BREZ LUFTA IN BREZ POŠKODB NA VETRNICAH, in čaka kakšno odpoved novega kita, da gre nazaj gor ;)).

Za konec še tole, ko imam olje v avtu ogreto na 80+ stopinj, ni nobenega lepega speljevanja ali mirne počasne vožnje ali kakšnega cijazenja zaradi porabe ampak je skoz peglanje na polno in avto teče kot urica ob redni menjavi olja MOBIL 5-50 na vsakih 10.000km.

L.p.

torstorm je napisal/-a:mene pa zanima kako lahko odpove turbina zaradi čipanja ? :D saj pa nimaš po čipanju bang efekta (tega z serijskim ECU se ne da narediti ) , da pa ti poka nad izpuh pa mora tuner biti nor da naredi tako veliko napako .Normalno pa je da je turbina če je čipan avto bolj obremenjena ,samo to nima veze z nobenim tunerjem.

Ne vem kaj se dela v MS ampak jaz imam na avtu narejeno na original ECU vse kar je gor napisano ter tudi bang efekt je odličen, čeprav ni namen pokanje iz izpuha, ampak samo odvečni hlapi pri ogreti mašini pokajo pri visokih obratih ter nizjemu prestavljanju, saj ko spustiš nogo s plina prekineš mazanje (dovod bencina) kar pa ni dobro, v kolikor pri ponovnemu dodajanju plina, pumpa in šobe niso sposobne dostaviti prave količine ali malo več v cilinder.
Preveč bencina v cilindru ne škodi, seveda če šobe pravilno razpršijo bencin.
Če pa šoba ščije, si pa lahko na netu ogledate slike, kaj se naredi z batom ter tudi motorjem, ko pride aluminij od stopljenega bata v motor ;).

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Če jun 24, 2010 2:11 pm

ne moreš da verjameš :lol:

Uporabniški avatar
rs2
Novinec

Napisal/-a rs2 Če jun 24, 2010 5:42 pm

libanonc je napisal/-a:
torstorm je napisal/-a:mene pa zanima kako lahko odpove turbina zaradi čipanja ? :D saj pa nimaš po čipanju bang efekta (tega z serijskim ECU se ne da narediti ) , da pa ti poka nad izpuh pa mora tuner biti nor da naredi tako veliko napako .Normalno pa je da je turbina če je čipan avto bolj obremenjena ,samo to nima veze z nobenim tunerjem.

Ne vem kaj se dela v MS ampak jaz imam na avtu narejeno na original ECU vse kar je gor napisano ter tudi bang efekt je odličen, čeprav ni namen pokanje iz izpuha, ampak samo odvečni hlapi pri ogreti mašini pokajo pri visokih obratih ter nizjemu prestavljanju, saj ko spustiš nogo s plina prekineš mazanje (dovod bencina) kar pa ni dobro, v kolikor pri ponovnemu dodajanju plina, pumpa in šobe niso sposobne dostaviti prave količine ali malo več v cilinder.
Preveč bencina v cilindru ne škodi, seveda če šobe pravilno razpršijo bencin.
Če pa šoba ščije, si pa lahko na netu ogledate slike, kaj se naredi z batom ter tudi motorjem, ko pride aluminij od stopljenega bata v motor ;).

Libanonc, tolk nabijaš, da ti bo kdo še verjel :EE
Vse pod 2 bara je N/A
Audi power

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Pe jun 25, 2010 8:57 am

Reči RSR-u naj še tebi remap naredi libanonc.

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Pe jun 25, 2010 10:42 pm

če ni pravilno razpršeno gorivo ima avto manšo moč kadi črno in bati ratajo malce sajasti (al pa veliko) da bi se pa kaj topilo........ma mislim da ne :) je pa možnost da ti bencin teče naprej v izpušni kolektor skozi ventil, če je zalita svečka, to se je meni dogajalo in mi je odprlo lonec, ampak to je zgodba za druge teme.
Ravno zadnjič sem pri chip-tuning.name še enkrat delal optimizacijo, in nisme mogle verjeti da je moja 1.4 diesel kareta z orginal čipom (mapo) kadila kot kakšens tar golf 2 na valarjih, z čipom je bila popovnoma druga pesem, mogoče 1/3 tega dima, tako da po mojem mnenju se čipanje splača, se pa ne izplača kakšna box varjanta, nekaterim potem avti še bolj kadijo

wv
Nov uporabnik

Napisal/-a wv So jul 10, 2010 10:45 pm

zivjo jaz sem uzadno cipiral svojga konjicka pri njih pa mi za enkrat dela normalno imam volvota V70 T5 2.0 166KW 226KM 300NM pa sam ga cipiral na 277KM in 407NM zaj trga gate res zadovolan sam kako se bo obnesel bom pa še videl pa vam sporočim še.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne jul 11, 2010 12:40 am

wv je napisal/-a:zivjo jaz sem uzadno cipiral svojga konjicka pri njih pa mi za enkrat dela normalno imam volvota V70 T5 2.0 166KW 226KM 300NM pa sam ga cipiral na 277KM in 407NM zaj trga gate res zadovolan sam kako se bo obnesel bom pa še videl pa vam sporočim še.

kakšna vejica, pika bi bila tudi med drugim dobrodošla.

@libanonc:
mislim, da bo 1 post čisto zadosti in ne 3 zapored.

je pa zanimiv pogled na vse nicke, ki se skrivajo pod tvojim ip naslovom.

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Po jul 12, 2010 2:52 pm

med drugim so zanimivi tudi od konkurence ;)

cajt pokaže svoje, sam zmahanih avtov se ne splača čipat

Uporabniški avatar
CSS Tuning
Novinec

Napisal/-a CSS Tuning Po jul 12, 2010 3:00 pm

wv je napisal/-a:zivjo jaz sem uzadno cipiral svojga konjicka pri njih pa mi za enkrat dela normalno imam volvota V70 T5 2.0 166KW 226KM 300NM pa sam ga cipiral na 277KM in 407NM zaj trga gate res zadovolan sam kako se bo obnesel bom pa še videl pa vam sporočim še.

Mislim, da bi morali preveriti kje ste čipali. :?:
Mi nismo naredili niti enega V70 v preteklem letu. :?

LP!

Alen

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi To jul 13, 2010 6:13 am

CSS Tuning je napisal/-a:

LP!

Alen

he, he, človek laže, da že sebi verjame :roll:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To jul 13, 2010 6:57 am

dejvi je napisal/-a:
CSS Tuning je napisal/-a:

LP!

Alen

he, he, človek laže, da že sebi verjame :roll:

ne, ne laže ampak je zmeden in se je moral pohvaliti, da je čipal avto ne glede na to, kje ga je čipal.

wv je napisal/-a:lep pozdra,jaz imam eno vprasanje gledam tukaj da se dosti razumete na čipiranje pa me zanima imam namreč volvota V70 T5 2.0 motor 166KW 226 km pa me zanima se da to čipirat in na koliko ps in navora hvala v naprej

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... t=#1340607
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost