predvidevam da se gre to za spredaj in zadajCSS Tuning je napisal/-a:.... 10% za okvir reg. tablice ....
torstorm je napisal/-a:mene pa zanima kako lahko odpove turbina zaradi čipanja ?saj pa nimaš po čipanju bang efekta (tega z serijskim ECU se ne da narediti ) , da pa ti poka nad izpuh pa mora tuner biti nor da naredi tako veliko napako .Normalno pa je da je turbina če je čipan avto bolj obremenjena ,samo to nima veze z nobenim tunerjem.
libanonc je napisal/-a:torstorm je napisal/-a:mene pa zanima kako lahko odpove turbina zaradi čipanja ?saj pa nimaš po čipanju bang efekta (tega z serijskim ECU se ne da narediti ) , da pa ti poka nad izpuh pa mora tuner biti nor da naredi tako veliko napako .Normalno pa je da je turbina če je čipan avto bolj obremenjena ,samo to nima veze z nobenim tunerjem.
Ne vem kaj se dela v MS ampak jaz imam na avtu narejeno na original ECU vse kar je gor napisano ter tudi bang efekt je odličen, čeprav ni namen pokanje iz izpuha, ampak samo odvečni hlapi pri ogreti mašini pokajo pri visokih obratih ter nizjemu prestavljanju, saj ko spustiš nogo s plina prekineš mazanje (dovod bencina) kar pa ni dobro, v kolikor pri ponovnemu dodajanju plina, pumpa in šobe niso sposobne dostaviti prave količine ali malo več v cilinder.
Preveč bencina v cilindru ne škodi, seveda če šobe pravilno razpršijo bencin.
Če pa šoba ščije, si pa lahko na netu ogledate slike, kaj se naredi z batom ter tudi motorjem, ko pride aluminij od stopljenega bata v motor.
wv je napisal/-a:zivjo jaz sem uzadno cipiral svojga konjicka pri njih pa mi za enkrat dela normalno imam volvota V70 T5 2.0 166KW 226KM 300NM pa sam ga cipiral na 277KM in 407NM zaj trga gate res zadovolan sam kako se bo obnesel bom pa še videl pa vam sporočim še.
wv je napisal/-a:zivjo jaz sem uzadno cipiral svojga konjicka pri njih pa mi za enkrat dela normalno imam volvota V70 T5 2.0 166KW 226KM 300NM pa sam ga cipiral na 277KM in 407NM zaj trga gate res zadovolan sam kako se bo obnesel bom pa še videl pa vam sporočim še.
CSS Tuning je napisal/-a:wv je napisal/-a:zivjo jaz sem uzadno cipiral svojga konjicka pri njih pa mi za enkrat dela normalno imam volvota V70 T5 2.0 166KW 226KM 300NM pa sam ga cipiral na 277KM in 407NM zaj trga gate res zadovolan sam kako se bo obnesel bom pa še videl pa vam sporočim še.
Mislim, da bi morali preveriti kje ste čipali.![]()
Mi nismo naredili niti enega V70 v preteklem letu.![]()
LP!
Alen
dejvi je napisal/-a:CSS Tuning je napisal/-a:wv je napisal/-a:zivjo jaz sem uzadno cipiral svojga konjicka pri njih pa mi za enkrat dela normalno imam volvota V70 T5 2.0 166KW 226KM 300NM pa sam ga cipiral na 277KM in 407NM zaj trga gate res zadovolan sam kako se bo obnesel bom pa še videl pa vam sporočim še.
Mislim, da bi morali preveriti kje ste čipali.![]()
Mi nismo naredili niti enega V70 v preteklem letu.![]()
LP!
Alen
he, he, človek laže, da že sebi verjame
wv je napisal/-a:lep pozdra,jaz imam eno vprasanje gledam tukaj da se dosti razumete na čipiranje pa me zanima imam namreč volvota V70 T5 2.0 motor 166KW 226 km pa me zanima se da to čipirat in na koliko ps in navora hvala v naprej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost