dominic: Konji so še nekok v zatišju jih še javno ne govorim nazadnje ko so bli izmerjeni so bli kr solidni in navor je bil 30-40% vecji kar je zelo dobro.
Kaj vse je blo menjano:
Vse objemke ki tesnijo od turbine do lopute vse cevi ki jih skupaj drži je blo bol zatesnjeno, močnejše objemke so gor da mi jih več ni sezuval, izpuh je bil iz fi 40 spremenjen na fi63 v celoti, dodana je bila gibljiva cev in odmaknjen konus.Kolektor se je drugače naredil da so plini usmerjeni direktno proti turbini navzdol, ker prej so se zaletaval in tudi kolektor ni bil dobo zavarjen ker je spuščal na malih pikicah, zdj je to use porihtano kot treba. In vse skupaj je pripomoglo da elektronika ki je narjena bla na prejsne nastvaitve za zdj več ni dobra in jo treba dodelat. Drugače samo ko se je kolktor naredu prav, se je poznalo takoj pri speljevanju bolše, manj gasa in lepše je sou motor, celo manj se segreva motor, za par stopinj razlike je,
in take malenkosti ko si človek ne bi mislu pa so realnost kar so mi fantje tukaj povedal in nism glih vrjel in sm vidu sam da je žal res tako, zato hvala za pomoč ne 
. Drugače pa ko se je cel izpuh naredil pa morm rečt da se pozna na odzivnosti avta lažje zadiha je pa res da je bol glasn kar mi ni ušeč.
Dodal sm še potem hladilnik olja od opel calibre.Samo cevi mi je kolega iz KP naredu za moje priklope drugače pa glede na začetek kako sm začel in potegnu z motorja vn 212konjev in 310nm navora sm bil zelo presenečen nad navorom in konji tut malo ker sm cilju na cca 190. Potem se je vse skupaj začelo ko smo nardil mašino na novo(komplet vse) in takrat je šla elektronika iz 0.8 na 0.9 pa na 1.1 bara in na 1.2 bara in na koncu na 1.5 ...zdj sicer odpre na 1.8 ampak se nesmem vozit nad 1bar sploh naj se nebi no. In možno da ostane avto na 1.8 se bo samo dodelala elektronika.
Bom vidu kaj bo v soboto ko bomo začel. In tut v nedeljo al pa ponedeljek sam 2 posnetka sm gor kako gre s popolnoma polnim gasom, ker je očitna razlika.
Za enkrat sm zlo zadovoljen z avtom, od kar se je mašina nardila nimam nobene porabe olja, dolil sem slab deci olja na 7.000km, na 10.000km mam redne servise tako da ni huda poraba no.
Marsi kak nasvet mi je še dodatno prav pršu od vas in marsikaj bo še izbolšano z vašo pomočjo. Zato tudi iščem rešitev glede speljevanja, začel bom z gumam pa malo naštudirat speljevanje in kasneje se LSD odvisno od financ. Veliko denarja je bilo vloženo v avto, veliko časa in tudi živcev in dela. Ampak mi ni žal za ničesar. Edino kar bom pomoje naredu čez zimo,
odstranu te plastike in izgled spremenil v MUGEN vrjanto.
Tako da fantje hvala za vsako pomoč, sm že reku da se opravičujem vsem na izjave pred drugimi vzdevki, in sm vidu da to ne pelje nikamor, tako da še enkrat opravičilo z moje strani.