Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Sr sep 23, 2009 12:34 pm

Daj porihtaj avto, pa pridi 4.10. vŽminj na 401streetrace, pa pokaži kaj imaš in kaj ta reč zmore :lol:
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr sep 23, 2009 12:40 pm

Kovcek: Žal vas bojo mogl zadovoljit posnetki ;). Mogoče naslednje leto kak drag race letos sigurno ne.

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Sr sep 23, 2009 12:41 pm

:lol: :lol: :lol: :roll:
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr sep 23, 2009 12:43 pm

Kovcek: Smešno ja samo iskren povedan se mi ne da furat na Hrvaško ;) da bi se neki dokazoval, pač neki posnetkov še bo pršlo na a.com in to je tudi use za enkrat.LP

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Sr sep 23, 2009 12:51 pm

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr sep 23, 2009 12:56 pm

Jaka156: Kaj je narobe z slikami? Če so ti všeč tipi si se na napačnega obrnu ;). Drugače pa lahko dam se povezavo od kake druge strani kjer so fotke če že rad gledaš, jst se sebe ne sramujem hehehe. LP

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Sr sep 23, 2009 5:11 pm

Random movie k sm ga uceri posnel.

Od 20 do ene 95 z evotom (druga + tretja)

http://www.youtube.com/watch?v=-yVk-q46jps

Edit: (Nism ga držu na 0,8 bara)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Sr sep 23, 2009 5:36 pm

oprosti samo meni gre tak clio z 115KM tak go gre tebi to tvoje čudo tehnike

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr sep 23, 2009 6:06 pm

LoCo: No v nedeljo dam jst posnetek gor al pa v pondelk kaj nardi moja pr polnem gasu ;) pa bos pol povedu kaj si mislis ;).Drugače pa super pospeši avto in bodva realna tvoj evo ni stock ;).LP

andrej86: Hehe pokazi posnetek ....pa ne gre niti pol tolko tvoj clio vrjami da ne ;).
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne Sr sep 23, 2009 8:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Sr sep 23, 2009 8:15 pm

in kolko km, bi naj zdaj tole melo od oke...

p.s. kaj vse si menjal pri masini, oz. naredil... ??
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr sep 23, 2009 8:51 pm

dominic: Konji so še nekok v zatišju jih še javno ne govorim nazadnje ko so bli izmerjeni so bli kr solidni in navor je bil 30-40% vecji kar je zelo dobro.

Kaj vse je blo menjano:

Vse objemke ki tesnijo od turbine do lopute vse cevi ki jih skupaj drži je blo bol zatesnjeno, močnejše objemke so gor da mi jih več ni sezuval, izpuh je bil iz fi 40 spremenjen na fi63 v celoti, dodana je bila gibljiva cev in odmaknjen konus.Kolektor se je drugače naredil da so plini usmerjeni direktno proti turbini navzdol, ker prej so se zaletaval in tudi kolektor ni bil dobo zavarjen ker je spuščal na malih pikicah, zdj je to use porihtano kot treba. In vse skupaj je pripomoglo da elektronika ki je narjena bla na prejsne nastvaitve za zdj več ni dobra in jo treba dodelat. Drugače samo ko se je kolktor naredu prav, se je poznalo takoj pri speljevanju bolše, manj gasa in lepše je sou motor, celo manj se segreva motor, za par stopinj razlike je, in take malenkosti ko si človek ne bi mislu pa so realnost kar so mi fantje tukaj povedal in nism glih vrjel in sm vidu sam da je žal res tako, zato hvala za pomoč ne ;). Drugače pa ko se je cel izpuh naredil pa morm rečt da se pozna na odzivnosti avta lažje zadiha je pa res da je bol glasn kar mi ni ušeč.

Dodal sm še potem hladilnik olja od opel calibre.Samo cevi mi je kolega iz KP naredu za moje priklope drugače pa glede na začetek kako sm začel in potegnu z motorja vn 212konjev in 310nm navora sm bil zelo presenečen nad navorom in konji tut malo ker sm cilju na cca 190. Potem se je vse skupaj začelo ko smo nardil mašino na novo(komplet vse) in takrat je šla elektronika iz 0.8 na 0.9 pa na 1.1 bara in na 1.2 bara in na koncu na 1.5 ...zdj sicer odpre na 1.8 ampak se nesmem vozit nad 1bar sploh naj se nebi no. In možno da ostane avto na 1.8 se bo samo dodelala elektronika.
Bom vidu kaj bo v soboto ko bomo začel. In tut v nedeljo al pa ponedeljek sam 2 posnetka sm gor kako gre s popolnoma polnim gasom, ker je očitna razlika.

Za enkrat sm zlo zadovoljen z avtom, od kar se je mašina nardila nimam nobene porabe olja, dolil sem slab deci olja na 7.000km, na 10.000km mam redne servise tako da ni huda poraba no. Marsi kak nasvet mi je še dodatno prav pršu od vas in marsikaj bo še izbolšano z vašo pomočjo. Zato tudi iščem rešitev glede speljevanja, začel bom z gumam pa malo naštudirat speljevanje in kasneje se LSD odvisno od financ. Veliko denarja je bilo vloženo v avto, veliko časa in tudi živcev in dela. Ampak mi ni žal za ničesar. Edino kar bom pomoje naredu čez zimo, odstranu te plastike in izgled spremenil v MUGEN vrjanto.

Tako da fantje hvala za vsako pomoč, sm že reku da se opravičujem vsem na izjave pred drugimi vzdevki, in sm vidu da to ne pelje nikamor, tako da še enkrat opravičilo z moje strani.

Uporabniški avatar
Urshy_STi
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Urshy_STi Sr sep 23, 2009 9:13 pm

andrej86 je napisal/-a:oprosti samo meni gre tak clio z 115KM tak go gre tebi to tvoje čudo tehnike

Je to slucajno letelo na evota? To je drugace stevec v miljah... ;)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr sep 23, 2009 9:21 pm

Urshy_STi: Če sm ga dobr razumel :D...je letelo na moj avto :P. Ampak se ne obremenjujem. hehe že original crx in njegov clio :D...no coment.Ampak ok gre bolše njegov kot moj (vzvratono (mogoče :D)).

Posnetek od locota je itak zanimiv ker zelo dobr nabere avto...in ni stock :D.. ne LoCo :P?bova pa useen probala 1x za foro in za pir :D.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Sr sep 23, 2009 9:24 pm

Ne pijem kadar vozm, drgac je pa stock. Sam lonc pa filter ... Res...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr sep 23, 2009 9:29 pm

LoCo: pol ti pa res dobr leti za stock avto svaka čast. Ne sj bomo popil ko ne bomo vozl, tut jst ne pijem ko vozim. Drugače maš še kake posnetke tko narjene da si pogledam? LP

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Sr sep 23, 2009 10:32 pm

Slika

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Če sep 24, 2009 12:03 am

LoCo je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=ygRgMiVnvAc

Čisto adijo pamet avto. :twisted:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če sep 24, 2009 7:19 am

LoCo: Ful dober filmcek 1A.Noro dobr gre avto res.

Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ales. Če sep 24, 2009 10:07 am

rokbrumen je napisal/-a:Kovcek: Smešno ja samo iskren povedan se mi ne da furat na Hrvaško ;) da bi se neki dokazoval, pač neki posnetkov še bo pršlo na a.com in to je tudi use za enkrat.LP

hehehe ne da se mi, tule se ti pa da, cenej te pride da se dokažeš na cesti ,kot pa tu ko ponucaš 3 tipkovnice v enem tednu,tulk bedarij pišeš .
[url=http://www.Slikomat.com/slika/3671979.htm][img]http://www4.slikomat.com/09/0324/wa3-100-17.jpg[/img][/url]

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če sep 24, 2009 12:46 pm

ales.: Sm dal posnetek gor...no kaj te moti? V nedeljo al pa pondelk prideta se dva in to je to. In kasneje se ko bomo probaval med sabo..lahk pa prides zravn pa pokažeš kaj zmore tvoj VTi z 161konji ;). LP
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost