LP
wrct chip-inside je napisal/-a:Pri nas smo naredili že več takih gti-jev končna moč 246ps. Pa me zanima če ima kdo v slo podporo iz WRC-ja(svetovno prvenstvo rally za nepodučene) tako kot mi?Ali kdo po optimizaciji preveri kakšno izgorevanje ima motor(presuh premoker?)Faktor lambda?Saj chip se v slo dobi že za 150 eur kaj pa naprimer stopljeni bati?
Lp WRCT Chip inside
wrct chip-inside je napisal/-a:Pri nas smo naredili že več takih gti-jev končna moč 246ps. Pa me zanima če ima kdo v slo podporo iz WRC-ja(svetovno prvenstvo rally za nepodučene) tako kot mi?Ali kdo po optimizaciji preveri kakšno izgorevanje ima motor(presuh premoker?)Faktor lambda?Saj chip se v slo dobi že za 150 eur kaj pa naprimer stopljeni bati?
Lp WRCT Chip inside
wrct chip-inside je napisal/-a:skn ne dela fileov,ampak jih dobi!
CupraR je napisal/-a:Zgleda da bluzi za slovenski SKN ki je podružnica nemškegaNaši pač dobijo software direkt iz nemčije.
Sploh pa ne vem kaj model bluzi, v tej temi je več ali manj govora o resnem "čipanju" pri ljudeh ki imajo primerno opremo in znajo delati stvari.
Po domače sam drek meša![]()
Lp WRCT Chip inside
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov