ZeMo gt_punto je napisal/-a:no sicer je malo offtopic, vendar me zanima koliko je ta avto casovno vozil na 402m.
http://www.youtube.com/watch?v=ZAFL-Ef_ ... ed&search=
Biskvitek je napisal/-a:A pol bo prodal Audija?
pa si kej hujšga umislu.........
hehe zame bi bil tale Audi takole mal za okrog ganjat![]()
ops: :P
... stari (od Cicera) so kake 6 strani nazaj cca na tej isti temibadger je napisal/-a:mal off topic! Kakšen ve kakšne čase imajo motorji npr.: Kawa zx 12- r, suzuki gsx-r 1000 in podobni na 402 m. Kot sem nekje zasledu tam okrog 9... ?
Audi gre pa dobr. Ma kdo še od cicera kakšne posnetke, da mal primerjamo.?
Mad je napisal/-a:... stari (od Cicera) so kake 6 strani nazaj cca na tej isti temibadger je napisal/-a:mal off topic! Kakšen ve kakšne čase imajo motorji npr.: Kawa zx 12- r, suzuki gsx-r 1000 in podobni na 402 m. Kot sem nekje zasledu tam okrog 9... ?
Audi gre pa dobr. Ma kdo še od cicera kakšne posnetke, da mal primerjamo.?... L.p. Mad
... kaj nisi ti iz okolice MB? - ali ??? Dejana ne rabiš prosit - po navadi ga vprašaš kaj v zvezi z avtom povabiš na drink in če bo videl, da si njegovega (to itak ve) hobija te bo sam povabilDejan_S2 je napisal/-a:Sma že 2.
Dobenga nebom več rabo prosit za vožnje!
Mad je napisal/-a:... kaj nisi ti iz okolice MB? - ali ??? Dejana ne rabiš prosit - po navadi ga vprašaš kaj v zvezi z avtom povabiš na drink in če bo videl, da si njegovega (to itak ve) hobija te bo sam povabilDejan_S2 je napisal/-a:Sma že 2.
Dobenga nebom več rabo prosit za vožnje!... L.p. Mad
Dejan_S2 je napisal/-a:Dobra!![]()
Čez kakšno leto, ob 3h ponoči pa lahko probava tole.:P
Nič pičim jaz, sem že napet skoraj kot pred kakim testom.
ghost rider je napisal/-a:Daj Leskovšek, Black Jack, kaj mutiš???![]()
Dobro si kupo tegale audija, pravzaprav iz prave roke
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov