Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa So sep 09, 2006 11:05 am

OK ampak teh 2.2 bar-pa ze mene precej moti no.To more bit ze ornk turbina za tak tlak.Ce je pa T3 slucajno je pa to larifari,ker jo imam sam in pri 1.35 bara(pa se nism sigurn,ce jih sploh doseze :lol: ) ze zacne po domace recen "cvilit" pod obremenitvijo :P .Ampak upam,da ne vec dolg k jo bo nadomestila vecja :)

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 So sep 09, 2006 5:19 pm

Ja Axa fajn te je spet srečat in slišat da boš zmontiral večjega polža! Pol pa ti samo Jani zrihta elektroniko ane. :vc :vrum

Glede te teme pa samo "no comment" in osebno sploh nemislim več komentirat dokler nebo nekega dokaznega materiala "video" da je sploh kaj na tem kaj se pogovarjamo oz. "nabijamo". :bonk

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch So sep 09, 2006 5:30 pm

Mah sej veš gor u Tuhinj so mal za časom pa se morjo naprej naučit kako računalnik pržgt
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So sep 09, 2006 5:40 pm

Prvih deset strani sem še mislil, da bo kaj od tega "über" projekta, vedno bolj pa se mi zdi , da je ta tema le 14 strani bullshiata.
Ni slik, ni posnetkov, samo besede...blablabla.
The only way is up - to the next page of promisses.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So sep 09, 2006 7:47 pm

Turbobitch je napisal/-a:Mah sej veš gor u Tuhinj so mal za časom pa se morjo naprej naučit kako računalnik pržgt

Točno...đoint že znajo pržgat,da pol take tuki gor pišejo :D :P :P

Pa ne vem no...tuki piše da ni tuner,pol je neki ubertuner,pol ma nekega hekerja za filmče hekat,pol jih pa 10 pojma nima o računalnikih....ajojojoj
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

kokypego
Nov uporabnik

bullshit

Napisal/-a kokypego Ne sep 10, 2006 9:38 am

Jah človk je dal chip v kamero pa ma zdej probleme z njo dej bote mal razumni fantje, sej booo še ta let :)

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne sep 10, 2006 9:59 am

jao... moučite pa čakte :D...čaki mal no....če je reku bo mogl bit!
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Ne sep 10, 2006 10:22 am

zaprite temo ka je bv pa na žifce mi že gre :roll:
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne sep 10, 2006 12:41 pm

Staccatto je napisal/-a:zaprite temo ka je bv pa na žifce mi že gre :roll:

... potem pa ne spremljaj te teme, pa raje beri statistike prodaje po svetu ;)
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
Zed
Nov uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a Zed Po sep 11, 2006 7:45 am

Staccatto je napisal/-a:zaprite temo ka je bv pa na žifce mi že gre :roll:

Pa kaj ti je, naj kr ostane odprta, kvečm lahk bi jo prestavl pod zabavn kotičk, k jst se zmeram tok nasmejim kopronovim izjavam!!!! :lol: :lol:
The Only Way Is Up :P :P :P :lol:
There He Stands In Flame

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Po sep 11, 2006 8:49 am

Zed je napisal/-a:The Only Way Is Up :P :P :P :lol:

Z uno skatlico za sibice je edini "way up" gor k angelom... Saj moli vsak dan, upam da verjame v te zadeve.

(jaz ne, zato pa nimam flying-papirus-torpeda...)

/jan
S4 2.7TT :)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron To sep 12, 2006 12:07 pm

Nooo, po parih dneh se spet javljam, in berem vaše kommente ... Ja, boys, in vendar leti, z T 3 , na 2,2 Bara , na "old garbage" :idea: . T2 je Alexu šla isto na 2,0 Bara, vendar trajno le na 1,5 Bara :idea: , pol pa v kanto ;) . BTW , no, potem mi pa mojstri povejte, kako da je meni moja Alfa z T 3 letela na 2,55 bara trajno :idea: ? Vidim, da ni nobenemu nič jasno :idea: :idea: :idea: . Btw, z filmi se še ubadamo, saj veste, movie stars ... :lol: Sicer tudi meni ni jasno, kako sta mi že dve T 3 zdržali na 2,5 bara, brez problemov ;) . Ker ravno zadnjič sva z Alexom študirala, da je njegova T3 dobila nekaj precej zračnosti ( lufta) ;) . Pomoje je to zato, ker je bila gred turbine skrivljena, in sem jo potem jaz poravnal v 0,005 mm :idea: . In zgleda, da to ni to, kar bi moglo biti "kot original" ;) . ( je pa poceni) . Po moje bo treba razmišljati o drugem fenu, ker tale T3 že mal kadi ;) . Je pa trenutno večji problem, odkar je Alex povrtal kanale, da mu je začelo zmanjkovati bencina v visokih vrtljajih :( . In sedaj modrujeva, kako bi se to najlažje rešilo :?: . Verjetno bo treba dodati še eno črpalko vzporedno, tako da bodo potem 3 . Ker sedaj sta že 2 kosa , vendar sumim da je ena zatajila, in spušča v povratni vod. Ooopaaa :!: , ravno tale trenutek pa je klical Alex :) , pride k meni popoldne , na ogled neke KKK turbine katero sem našel. Pa še povedal sem mu za možnost 2. črpalke, da bi spuščala nazaj v povratni vod :idea: ... 2 b continued :!: ... ( "The only way is up " je pa ena lepa pesmica , katero kot vidim malokdo pozna ;) ... ) We'll b back :evil: ...right after the break :idea: ...
Zadnjič spremenil kopron, dne To sep 12, 2006 12:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron To sep 12, 2006 12:26 pm

Jaz pa sem se včaraj odločil dokončno, da grem na plin z mojim diesel-drag-om :idea: . Nisem sicer še 100 % , ali bom šel na Propan/Butan, ali pa na NO2 :roll: . Ampak verjetno bom šel na NOS , ker je bolj varen , da se ne zadušim , če ravno kaj spusti :idea: ... Dasiravno z Propanom dobiš mnogo tišje/mehkejše delovanje + do 40 % več moči ;) . No, kakorkoli, nekaj bo že ... see ya

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar To sep 12, 2006 12:45 pm

če vam ne bo ratal filmčka na net spravit, lahko meni pošlješ CD s filmčkom in ga v roku 15min spravim na internet!

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron To sep 12, 2006 12:47 pm

Mloncar, a si najdu + prebral ?

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar To sep 12, 2006 1:24 pm

kopron je napisal/-a:Mloncar, a si najdu + prebral ?

kaj naj bi prebral? oz najdu?

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To sep 12, 2006 2:35 pm

Tej temi že dolgo sledim, pa moram neki napisat.
Kopron, poznava se še iz ilegalnih dragov in dobro se spomnim tempre turbo ki ni šla slabo.
Ampak na žalost je tako da ljudje težko verjamejo besedam dokler ni nekega otipljivega dokaza, izgovorov je bilo že preveč in glede na tvoje pisanje je ax res raketa. Zapomni pa si da bo enkrat treba pokazat kako avto gre, ker drugače te bodo imeli za norca.

Verjamem da ax dobro leti in če je vse kar pišeš res mi ne gre v glavo da si ne moreta uzeti pol ure in posneti kako pospeševanje ter to spraviti na net.

Upam da se vidimo na kakem drag-u.
Zadnjič spremenil alanq4, dne To sep 12, 2006 8:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar To sep 12, 2006 2:37 pm

jst verjetno pridem na drag v SG in če se ga udeleži tudi Kopron&Alex s AXom, se zaobljubim, da posnamem kakšno vožnjo AX-a :lol:

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To sep 12, 2006 3:34 pm

Ti si verjetno na 0.005 mm poravnal gred z kladivom :lol: ma dej, osebno te ne poznam, ampak lahko samo recem, da si prepotenten nabijalec leta na tej tabli..Modrujes in pametujes oh in sploh enega kurceveg_a clipsa pa ne znate nalozit..pa tudi ce je vse res , besed ne bom vzel nazaj, zame si še vedno nesposoben, ker danes zna vsak otrok nalozit na youtube al pa keri koli drugi server filmček..
Upam, da ne bomo poslusali izgovorov, zakaj vas ne bo v SG...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To sep 12, 2006 4:07 pm

greddy je napisal/-a:Ti si verjetno na 0.005 mm poravnal gred z kladivom :lol: ma dej, osebno te ne poznam, ampak lahko samo recem, da si prepotenten nabijalec leta na tej tabli..Modrujes in pametujes oh in sploh enega kurceveg_a clipsa pa ne znate nalozit..pa tudi ce je vse res , besed ne bom vzel nazaj, zame si še vedno nesposoben, ker danes zna vsak otrok nalozit na youtube al pa keri koli drugi server filmček..

PODPIS!!

Upam, da ne bomo poslusali izgovorov, zakaj vas ne bo v SG...

1.Nimajo za bencin
2.Je predeleč
3.Je drsalnica

:D :D :D

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov