wuky je napisal/-a:Vzdrževanje je zastonj v primerjavi z bencinom.
Tevz 1.8T je napisal/-a:wuky je napisal/-a:Vzdrževanje je zastonj v primerjavi z bencinom.
noben ne govori o stroških vzdrževanja....predvsem me zanima kaj, kako in kdaj se vzdržuje
TOYOTA je napisal/-a:Tevz 1.8T je napisal/-a:wuky je napisal/-a:Vzdrževanje je zastonj v primerjavi z bencinom.
noben ne govori o stroških vzdrževanja....predvsem me zanima kaj, kako in kdaj se vzdržuje
vse je isto kot pri "navadnih" avtomobilih, le da tisti ki kaj damo na te avte, servisiramo avte pred rokom proizvajalcev, recimo, sam menjam olje, filtre...na cca. 8000 km..vse ostalo pa itak ko ti crkne, sicer kakšnih izredni servisov ni , mogoče bolj nespametnost voznika
...za te kilometre ki sem jih naredil z mojo imprezo si je vsekakor zaslužila nov motor ( skoraj 180000 km)...zdaj pa spet naprej...
peroRS je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:Tevz 1.8T je napisal/-a:wuky je napisal/-a:Vzdrževanje je zastonj v primerjavi z bencinom.
vse je isto kot pri "navadnih" avtomobilih, le da tisti ki kaj damo na te avte, servisiramo avte pred rokom proizvajalcev, recimo, sam menjam olje, filtre...na cca. 8000 km..vse ostalo pa itak ko ti crkne, sicer kakšnih izredni servisov ni , mogoče bolj nespametnost voznika
...za te kilometre ki sem jih naredil z mojo imprezo si je vsekakor zaslužila nov motor ( skoraj 180000 km)...zdaj pa spet naprej...
Menjal si motor? Vzrok?
nebivedu je napisal/-a:Danes so integralke na odpadih, konkurenčne so samo jugotom in stoenkam v gnilobi in hitrosti gnitja.
Tiste 3 ki se pa še vozijo so pa bolj ko ne za ob nedeljah za k maši pa domov, v pondelk pa na servis, da ga v soboto, dan pred mašo, nazaj dobiš popravljenega.
dr.sah je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Danes so integralke na odpadih, konkurenčne so samo jugotom in stoenkam v gnilobi in hitrosti gnitja.
Tiste 3 ki se pa še vozijo so pa bolj ko ne za ob nedeljah za k maši pa domov, v pondelk pa na servis, da ga v soboto, dan pred mašo, nazaj dobiš popravljenega.
Lahko bi malo več spoštovanja pokazal do integralke.
nebivedu je napisal/-a:Danes so integralke na odpadih, konkurenčne so samo jugotom in stoenkam v gnilobi in hitrosti gnitja.
lancia hf je napisal/-a:
Drugače pa glede Impreze so res zelo trpežni motorji, kar je potrdil tudi Kržič (Subaru servis Vrhnika)
lancia hf je napisal/-a:Tako je rekel, in tako sem napisal, nimam ne enga ne drugega avta. Napisal sem pa kar so mi rekli lastniki teh avtomobilov.
nebivedu je napisal/-a:dr.sah je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Danes so integralke na odpadih, konkurenčne so samo jugotom in stoenkam v gnilobi in hitrosti gnitja.
Lahko bi malo več spoštovanja pokazal do integralke.
To je zgodovina, povožena zgodovina. Pozabi na to, ker danes so zadeve dost drugačne.
dr.sah je napisal/-a:da me ne bo kdo narobe razumel: ne primerjam EVOta, in Imprezo z Lancio, bi bilo nesmisleno.
lancia hf je napisal/-a:dr.sah je napisal/-a:da me ne bo kdo narobe razumel: ne primerjam EVOta, in Imprezo z Lancio, bi bilo nesmisleno.
Zakaj pa ne, saj vidiš, da jih na vseh ghd-jih pelje "scat" kot šolarčke.![]()
![]()
OK. Upam da smo zdej zaključili, saj je tema o avtomobilih ki je osnovna oblika 30 let mlajša.![]()
lancia hf je napisal/-a:dr.sah je napisal/-a:da me ne bo kdo narobe razumel: ne primerjam EVOta, in Imprezo z Lancio, bi bilo nesmisleno.
Zakaj pa ne, saj vidiš, da jih na vseh ghd-jih pelje "scat" kot šolarčke.![]()
![]()
OK. Upam da smo zdej zaključili, saj je tema o avtomobilih ki je osnovna oblika 30 let mlajša.![]()
peroRS je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Tako je rekel, in tako sem napisal, nimam ne enga ne drugega avta. Napisal sem pa kar so mi rekli lastniki teh avtomobilov.
Lastnik ti itak ne bo rekel nič slabega o svojem avtu, še posebej tisti, ki imajo Subaruje![]()
TOYOTA je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Tako je rekel, in tako sem napisal, nimam ne enga ne drugega avta. Napisal sem pa kar so mi rekli lastniki teh avtomobilov.
Lastnik ti itak ne bo rekel nič slabega o svojem avtu, še posebej tisti, ki imajo Subaruje![]()
jaz nič ne skrivam, vsak ki me vpraša povem kaj je bilo in to je to, pa še vedno trdim da je subaru zelo dober avto, sicer pa tisti ki niste imeli ne subaruja in ne micke, kaj dosti o tem itak ne morete povedat, kajnesicer so pa crkavali tako motorji pri subijih in evotih ( tudi stvar naših tunerjev ), tudi menjalniki, sploh pri evotih, ampak tukaj ni govora o stock avtih
TOYOTA je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Tako je rekel, in tako sem napisal, nimam ne enga ne drugega avta. Napisal sem pa kar so mi rekli lastniki teh avtomobilov.
jaz nič ne skrivam, vsak ki me vpraša povem kaj je bilo in to je to, pa še vedno trdim da je subaru zelo dober avto, sicer pa tisti ki niste imeli ne subaruja in ne micke, kaj dosti o tem itak ne morete povedat, kajnesicer so pa crkavali tako motorji pri subijih in evotih ( tudi stvar naših tunerjev ), tudi menjalniki, sploh pri evotih, ampak tukaj ni govora o stock avtih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost