monster_d je napisal/-a:senica ma samo do 250km valje :P
Rsr pa trenutno ne meri.
hemingway je napisal/-a:A res dej ne mi pamet solit... mam obcutek da sem mal vec dragov odfuru kot ti. Hocm sam povedat da 1.6 turbo honda z 300 konji more vozt cas pod 14 sekund brez problema ce nima glih 100 kil ferstekarije v avtu pa cudnga soferja...
hemingway je napisal/-a:A res dej ne mi pamet solit... mam obcutek da sem mal vec dragov odfuru kot ti. Hocm sam povedat da 1.6 turbo honda z 300 konji more vozt cas pod 14 sekund brez problema ce nima glih 100 kil ferstekarije v avtu pa cudnga soferja...
mloncar je napisal/-a:mene pa neki zanima.. ..si meu kdaj kake probleme s policijo? na tehničnem so kakšni problemi?
drugač pa "kapo dol" za tak dober projekt! jst sm vidu avto v akciji lansko leto v celju na dragu in morem rečt, da mi je avto ful všeč! sleeper look (brez odvečnih sopjlerjev, samo ene luštne feltne), ampak pod haubo pa cel ranč podivjanih konjev
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:še jaz bi lepši graf narisal na roke![]()
(še ta je lepši: http://www.mobisux.com/album/data/500/24143scan.JPG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov