Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway Pe maj 27, 2005 5:35 am

Kolk si mel pa najboljsi cas na 402 metra :?: :?: :?: :?:
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe maj 27, 2005 4:15 pm

Žespet sem cel topic preletu, pa nisem nikjer vidu kazga dyno listka. A je bilo že kej zmerjeno, ali je samo ugibanje o konjih?
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 28, 2005 1:45 pm

TITan je napisal/-a:Žespet sem cel topic preletu, pa nisem nikjer vidu kazga dyno listka. A je bilo že kej zmerjeno, ali je samo ugibanje o konjih?

senica ma samo do 250km valje :P
Rsr pa trenutno ne meri.

Mene tudi zanima

Ferrarist.
Nov uporabnik

Napisal/-a Ferrarist. Ne maj 29, 2005 9:59 pm

no...nisem šel brat vseh 15 strani,k se mi ne da,predvsem pa nimam cajta,lahko pa povem,da se je Greddy spustu v tak projekt,v katerega ima j***a it zelo,zelo,zelo malo ljudi,avto bo sekal da bo joj,k mu ni blo še dovolj osličkov pod havbo... :lol:
Greddy,svaka ti čast,tako finančno kot tudi tehnološko,najbolj pa cenim to,da avto štimaš v svoji delavnici,s svojimi pomagači,to je men največji užitek-da sam uštimaš itd...ne pa da peleš npr. h peljhanu itd...pa da ti on avto uštima...pa se hvališ,kolk močn avto SI UŠTIMAL....
greddy,še 1x svaka čast,tistim pa,k ste anti-hondaši pa nej povem,da je že kr nekej T-hondic v SLO in obstajajo redke FWD izjeme,ki se lahko kosajo z njimi...
aja,greddy...vso srečo,če avto še ne teče...če pa teče-še tolk boljše-boš peljal en krog :lol: :lol: :lol: :lol:

drugač pa za tiste-antihondaše-civic 1,6VTI,k ma 660 HP na kolesih pri 2 barih pritiska-na tem videu pa vozi na 1,4 bar...
http://www.maxrev.de/showvideo2530.htm

Uporabniški avatar
Mr. S2k
Nov uporabnik

Napisal/-a Mr. S2k Po maj 30, 2005 8:16 am

monster_d je napisal/-a:senica ma samo do 250km valje :P
Rsr pa trenutno ne meri.

Senica meri lahko do 220 KM. S2000 že žal ne more zmerit.
When i got my s2k i though i was getting one of the fastest cars on the street, then i learned what the s2k is about.

So its not called the S 2000 for nothing!!!!

Slika

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway Po maj 30, 2005 6:37 pm

No cas na 400m bi ze veliko povedal o tem koliko ima res konjev...
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po maj 30, 2005 8:31 pm

to pa že ne, tam je odvisno od prijema gum na podlago in konjih /težo avta. in od voznika.

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway Po maj 30, 2005 8:58 pm

A res dej ne mi pamet solit... mam obcutek da sem mal vec dragov odfuru kot ti. Hocm sam povedat da 1.6 turbo honda z 300 konji more vozt cas pod 14 sekund brez problema ce nima glih 100 kil ferstekarije v avtu pa cudnga soferja...

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To maj 31, 2005 2:03 pm

hemingway je napisal/-a:A res dej ne mi pamet solit... mam obcutek da sem mal vec dragov odfuru kot ti. Hocm sam povedat da 1.6 turbo honda z 300 konji more vozt cas pod 14 sekund brez problema ce nima glih 100 kil ferstekarije v avtu pa cudnga soferja...

Lani sem v celju vozil 1 drag in vozil 14.0 z reakcijo, imel sem probleme z trakcijo , predvsem zaradi slabih gumam in brez LSDja..Priznam tudi, da je bil to moj prvi drag in da sem štartal zelo slabo.Z gtechom sem meril čas 13.6 (2 v avtu)

Letos sem nabavil LSD , wiseco kovane bate, konkreten weight reduction in še par malenkosti...Če bo šlo vse po sreči bom tudi nadgradil elektroniko in vzdignil še malo boost...drugače pa je na dragih vedno tako, da je nekdo hitrejši in ubistvu na koncu ugotovišš, da je to finančno jama brez dna..dalat samo za avto pa ne mislim več ;)

Pa še o konjih v italiji zmerjenih 268@0.8 bar pri enem baru meritev ni bila opravljena, glede na to, da moč z dvigovanjem boosta narašča eksponentno predvidevamo, da jih ima cca 310-320 po naših valjih (RSR)

P.S Italjanski dyno pokaže malo manj, cca 8% manj napram SENICI..kar pomeni da je bilo na 0.8 bara izmerjenih cca 290HP na 1 bar meritev pa še pride..

graf pa bom tudi obesil, samo, da ga pofotkam :lol:

@ferrarist hvala za vspodbudne besede
@prodrive malo še počakaj, par tednov, če me ne boš videl, me boš slišal sigurno :twisted:

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To maj 31, 2005 2:05 pm

hemingway je napisal/-a:A res dej ne mi pamet solit... mam obcutek da sem mal vec dragov odfuru kot ti. Hocm sam povedat da 1.6 turbo honda z 300 konji more vozt cas pod 14 sekund brez problema ce nima glih 100 kil ferstekarije v avtu pa cudnga soferja...

Lani sem v celju vozil 1 drag in vozil 14.0 z reakcijo, imel sem probleme z trakcijo , predvsem zaradi slabih gum in brez LSDja..Priznam tudi, da je bil to moj prvi drag in da sem štartal zelo slabo(reakcijski čas je bil porazen).Z gtechom sem meril čas 13.6 (2 v avtu)

Letos sem nabavil LSD , wiseco kovane bate, naredil konkreten weight reduction in še par malenkosti...Če bo šlo vse po sreči bom tudi nadgradil elektroniko in vzdignil še malo boost...drugače pa je na dragih vedno tako, da je nekdo hitrejši in ubistvu na koncu ugotoviš, da je to finančno jama brez dna in da je brezveze, dalat samo za avto pa ne mislim več ;)

Pa še o konjih: v italiji zmerjenih 268@0.8 bar, pri enem baru meritev ni bila opravljena, glede na to, da moč z dvigovanjem boosta narašča eksponentno predvidevamo, da jih ima cca 310-320 po naših valjih (RSR), več bodo pokazali valji v roku dobrega meseca..

P.S Italjanski dyno pokaže malo manj, cca 8% manj napram SENICI..kar pomeni da je bilo na 0.8 bara izmerjenih cca 290HP na 1 bar meritev pa še pride..

graf pa bom tudi obesil, samo, da ga pofotkam :lol:

@ferrarist hvala za vspodbudne besede
@prodrive malo še počakaj, par tednov, če me ne boš videl, me boš sigurno slišal :twisted:
Zadnjič spremenil greddy, dne To maj 31, 2005 2:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To maj 31, 2005 2:24 pm

obljuba dela dovg..
Slika

pa še finalna vožnja proti Audiju S4 tuned by RSR (cca 315HP), za referenco moj reakcijski čas. :lol: , no na koncu sem prilezel za 2 avta dolžini mimo S4 :twisted:

kolega slikal z telefonom, zato je slika malo slabša..
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 31, 2005 2:36 pm

uf tole bi pa rd slišou kak zvok to od sebe spusti,renči pomoje hudo dobr ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar To maj 31, 2005 3:09 pm

mene pa neki zanima.. ..si meu kdaj kake probleme s policijo? na tehničnem so kakšni problemi?

drugač pa "kapo dol" za tak dober projekt! jst sm vidu avto v akciji lansko leto v celju na dragu in morem rečt, da mi je avto ful všeč! sleeper look (brez odvečnih sopjlerjev, samo ene luštne feltne), ampak pod haubo pa cel ranč podivjanih konjev ;)

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To maj 31, 2005 3:29 pm

mloncar je napisal/-a:mene pa neki zanima.. ..si meu kdaj kake probleme s policijo? na tehničnem so kakšni problemi?

drugač pa "kapo dol" za tak dober projekt! jst sm vidu avto v akciji lansko leto v celju na dragu in morem rečt, da mi je avto ful všeč! sleeper look (brez odvečnih sopjlerjev, samo ene luštne feltne), ampak pod haubo pa cel ranč podivjanih konjev ;)

morm potrkat, da zaenkrat nisem imel nobenih problemov s policijo in tudi na tehničnem ne..avto je pri normalni voznji normalno glasen..poleg tega pa ne vzbujam pozornosti z nobenimi spojlerji, tako, da tudi za policijo zanimiv nisem ;)

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To maj 31, 2005 8:32 pm

zakaj pa potem take glupe odgovore pišeš, da čas na 400m pove koliko ima avto konjev.So avti z manj HP premagovali avte z več HP na dragih.Pa da si odpeljal več dragov kot jaz, kaj bi rad s tem povedal, lahko ti odpelješ zelo dosti dragov pa še to ne pomeni da si dober voznik. Kako pa veš da si boljši od mene, to samo sklepaš.Ne nekaj govoriti na pamet če nimaš pojma o drugih ljudeh.

Lp

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To maj 31, 2005 10:36 pm

Vseved je odpeljal 12562 dirk pa se zdaj nezna spelat :lol:
Tolko o tem kdo je kolko prevozo.

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To maj 31, 2005 10:42 pm

še jaz bi lepši graf narisal na roke :? :bonk

(še ta je lepši: http://www.mobisux.com/album/data/500/24143scan.JPG
:twisted: :bow :wink: =I :con :clapclap :tomidelej: :EE )

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway To maj 31, 2005 10:57 pm

Uglavnem jz vem da gre taka honda kot je ta 14s ali manj ce ima okrog 300 konjev, kar je ocitno da jih ta honda res ima. Pac zanimal me je sam cas voznje in se sedaj te honde tudi prav dobro spomnim iz Celja kjer so bili na splosno slabi casi ker je sla proga v klanec in smo imeli vsi pol sekunde slabse case.
Ne pisem glupih odgovorov, sploh ce bi mal bols premislu se ne bi zacel takoj pametnega delat kok teza pa trakcija pa vse ostalo vpliva na rezutat pri drag racingu, ker verjemi da ce bi TI MENE malo bolje poznal bi dobro vedel da tudi jaz precej vem o tem saj sem vozil s fordom fiesto 14.2 case tko da....
Gredy tebi pa se oproscam ce si mislil da sem tebi rekel da mi ne solit pameti hotel sem le izvedeti case ker so me resnicno zanimali...

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Sr jun 01, 2005 7:08 am

@hemingway: sploh ni panike, po pravici povedano sem takrat pričakoval boljši čas, drugače pa kot si napisal, avti so šli tam vsaj 0.5 sek slabše, ker sem pol primerjal podobne avte, ki so v CE vozili 14+ so v portorožu vozili 13.xx, uglavnem bomo vidl letos.. :lol:

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Sr jun 01, 2005 7:11 am

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:še jaz bi lepši graf narisal na roke :? :bonk

(še ta je lepši: http://www.mobisux.com/album/data/500/24143scan.JPG
:twisted: :bow :wink: =I :con :clapclap :tomidelej: :EE )

jebat ga, j**e se meni za graf, kakšen je, važno, da ga znam prebrat, čeprav krivulje navora ni, ampak nima veze..
Kaj imaš to zaeno alfo , ki s kompresorjem razvije 350+ HP?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov