Dariooo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:... dva prava sta se našla Mad / Kopron, vaju je pa full zanimivo poslušat, pa poste štet![]()
![]()
he he....sm skoraj dol s stola padu ko sm prebral ta komentarhe he...drugace DrMr se pa kr s tabo strinjam....mogoce si nabijasta reputacijo s stevilom postov
drugace pa bi js rad vidu kako slikco od predelave...oz lahko pokazes, glede na to da si s kopra oz okolice
LP
Iz Hrvatinov ... lahko prideš sedaj imam glavo skoraj na tričetrt (prsti pa vodobrusni - povečani in oblikovani so že) potem gre na delo k Frankotu v Šmarje- novi koti ventilov, nova vodila in peskanje sesalnih kanalov... in imam tudi precej kosov, ki bodo kasneje gpr pa ne mislit na kresničke :P :P :P
he he..no qool...ko bom mel kej casa ti bom javu pa pridem mimo
ej ma maybe delas tui kej auspuhe??..bi rabu en auspuh...od sesalnega do konca
drugace me zanima..kje ti peskas stvari? bi rabu 4 feltne speskat...
LP
kopron je napisal/-a:To je varijanta , ja le da se mi ne razkazujemo kar takole . Drugač bi samo še mi vozil po vsem svetu, in nobene konkurence. Sicer sem pa z veseljem za sodelovanje ...Ampak , mi imamo zdaj pač druge poti in se umikamo iz teh področij. Pripravljamo pač nekaj večjega, največjega... Že tole pisanje po netu je prepovedano za naš team, sploh pa zame ! Zato imate edinstveno priložnost tole brat od mene, ker teh stvari jaz sploh nebi smel pisat!
Zatorej tud najavljam, da bom morau prekiniti z objavami na teh straneh outerneta . Neki časa upam da bom še izprosil od Šefa, vem pa da prav velik časa ni ostalo ...
... bomo že še kaj postorili, naredili , ...
Got 2 go momentary ...
drsokodj je napisal/-a:hja kopron pa MAD dejta skup enga AX-a zrihtat, npr na ene realnih 200Hp z res dobro ojačano kletko itd... pol se pa to enmu dobremu vozniku rally-ja proda, bi tudi zažgalo, da bi zmagoval celo sezono hhh mal sanjam ampak ok vsak ma pravico sanjati:D:D
l.p. drsokodj
kopron je napisal/-a:Ejga Maxl , verjetn nis vedu, ampak tako benz črpalko kot si napisu mava že zdej gor, torej bo za einspritz treba zmontirat 2X hujšo . Verjetn jo sploh še niso nardil, ampak nič zato , mamo pač možnosti tud to rešit .Torej, za posnetke bi pa prosil, če ima kdo kako kamero, da se to posname, če se bo sploh kej vidl gor . Ker, slišal se bo kr fajn, ampak vidl pa nevem kolk
The only way is up .
Mad je napisal/-a:...Dela se na polosovini - to : (AX- varjanta) Z Bx osovine vzameš del, ki gre na pesto in jo postružiš da gre not... notranji del pa narediš da se natika - narediš zobe na osovino in daš Ax- polosovino zadnji del z kosom od Bx-a ....da se lahko raszstavi + naredi utor za varovalko ! drugo že veš takoalitako sam... L.p. Mad
Mad je napisal/-a:...Za posnet lahko pridem gor - v Soboto gremo takoalitako peljat k Slugi dva avta na mizo potem pa rabiš eno stojalo zimprovizirat (american tape :P ) med sedežema ker kamero tudi pri manjši moči težko držiš pol pa se nič ne vidi .... Ah da kopron rabil boš prej kak nastavljiv regulator pritiska če ti normalno fila več kot 4 bar (za einspritz) L.p. Mad
Dariooo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...Dela se na polosovini - to : (AX- varjanta) Z Bx osovine vzameš del, ki gre na pesto in jo postružiš da gre not... notranji del pa narediš da se natika - narediš zobe na osovino in daš Ax- polosovino zadnji del z kosom od Bx-a ....da se lahko raszstavi + naredi utor za varovalko ! drugo že veš takoalitako sam... L.p. Mad
uzami pol os od dizla ki je mocnejsa in problem resen
LP
kopron je napisal/-a:Shiner, predlagam, da narediš z menjalnikom isto kot sem jaz na svoji Alfi : najprej probaš, potem paziš , in zatem vidiš kaj se zgodi ...kaj ostane .Nič pametnega razen HKS delov ti ne morem svetovat. Aja, pa še Norris Design bi ti lohk kej pomagu . Ta je tud eden boljših, vsaj zame
kopron je napisal/-a:Pač Max ne poznaš naših specijalnih tehnik, ko nam črpalka goriva dela na 6 barih, za na posebno prirejen razplinjač by Alex himself !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kar se pa tiče regulatorja sva z Alexom spet razvila nastavljivega za carburator, po sistemu Maseratija, če je komu kaj jasno, drugače ste pa skoraj vsi po vrsti zelo za časom, kakor opažam, by the way, nothing new from yours ... Danes pa bomo verjetno tunali blow-off ventil, če bo le čas dopuščal, več za sedaj ne morem-ne smem povedat ...
sorry, see ya later ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov