Mad je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:luknja bo velika..... bo pa na visokih zanimivo ane @Mad ??
... da Anže, kot si napisal moraš ga držat nad 5000 pol je zelo odziven ...... bili so 420 ccm ... po tvoje - koliko so se stisnili ???axa je napisal/-a:"Prej so bili injektorji na 100 % ( 108 % , ko čarunalnik preračuna ) pri 2,0 Barih, sedaj pa imamo 86 % pri 2,25 Bara. "
Emmm mislim da bi blo pametno zamenjati injektorje.Koliko so veliki sedanji?Glede na to da jih imas pri 2.25 bara na 86% duty cycle bi reku da ne vec dosti kot 250cc ali kaj takega.
Mad je napisal/-a:... Ne dajaj distančne plošče pod motor daj raje večji zunanji hladilnik ... ker če spustiš karter lahko z njim kam primeš ... količina olja na voljo je vse kar ti kroži v sistemu torej še : cevi, večji oljni filter in hladilnik - to je lahko več kot liter ! če ti bo klumpalo olje spodaj boš imel štalo je bolje dat not prekate iz pločevine ( za pisto ) da ti olje ne buta v stene temveč, da se večinoma zadrži okrog zajema ... termostat si lahko narediš sam - iz termostata od vode ... če ne pa si kupi vmesnik z termostatom Aleš iz Sunside ti jih lahko zrihta kot jih je meni ... L.p. Max
kinkyllama je napisal/-a:Mad je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:luknja bo velika..... bo pa na visokih zanimivo ane @Mad ??
... da Anže, kot si napisal moraš ga držat nad 5000 pol je zelo odziven ...... bili so 420 ccm ... po tvoje - koliko so se stisnili ???axa je napisal/-a:"Prej so bili injektorji na 100 % ( 108 % , ko čarunalnik preračuna ) pri 2,0 Barih, sedaj pa imamo 86 % pri 2,25 Bara. "
Emmm mislim da bi blo pametno zamenjati injektorje.Koliko so veliki sedanji?Glede na to da jih imas pri 2.25 bara na 86% duty cycle bi reku da ne vec dosti kot 250cc ali kaj takega.
za teh 150duhov so štirje 330ccji prav božanski.
... daj Darjo plizzz ne nakladaj ... jaz še nisem zamenjal ležajev na ojnicah in sploh ne vem kako to izgleda ... ker sem zamenjal vedno vse preden sem sestavil motor katere dobivam večino od Kokiča to je avtoodpad v Izoli ... " objemke na olje lahko vržeš isto kot kalamare ali sardele " ... cel vmesnik (z termostatom in navojnicami za cevi "kot vedno" je pa ene 60 eur ! ) L.p. MaxDariooo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Ne dajaj distančne plošče pod motor daj raje večji zunanji hladilnik ... ker če spustiš karter lahko z njim kam primeš ... količina olja na voljo je vse kar ti kroži v sistemu torej še : cevi, večji oljni filter in hladilnik - to je lahko več kot liter ! če ti bo klumpalo olje spodaj boš imel štalo je bolje dat not prekate iz pločevine ( za pisto ) da ti olje ne buta v stene temveč, da se večinoma zadrži okrog zajema ... termostat si lahko narediš sam - iz termostata od vode ... če ne pa si kupi vmesnik z termostatom Aleš iz Sunside ti jih lahko zrihta kot jih je meni ... L.p. Max
ja ja to nevarnost vem, da ga lahko kje poberem, ampak ga bom zascitil odspodaj s plehom
jah tocno to, ker ko gres v ovinek ti gre grecimo olje vse na eno stran karterja ne in pol ti lahko oljna pumpa ostane brez (kaj sledi z ojnicnimi lezaji ves sam), zato bom dal karter s prekati in distancno plosco umes
ja, ta vmesnik bi rabu...a pri alešu si kupu....kolk pa je bla kej cena??kaj si dal unga, ki das gor cev z objemkami, al za prisraufat?? js sm razmislu in bi si raje nabavu unga z navoji, ker z objemko zadrzat 4-5 barov ne vem, ce je lih mozno...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov