Dego je napisal/-a:jurcek3 je napisal/-a:kje si pa ti prebrau vecjo porabo, itak kaj bo kle neki pametoval en student strojnistva :P , rekel sem da se poveca vbrisk goriva, ne da se poveca poraba.
pri uporabi power boxa se podaljsujejo casi vbrizga goriva tako da na konca dubimo vecjo moc in navor, s tem se pa nekak v zmirni voznji zmanjsa poraba.
ce mi najdes enga k je s cipanjem atmosferskega motorja zmansu porabo in povecu moc za vec kot 5KW ti dam za gajbo pira
boš dal meni ?
Cornelius je napisal/-a:Jaz ne rabim chip. Enostavno gres do najblizje benzinske crpalke v Avstriji, Italiji ali Madjarski in natocis
SHELL-V-POWER RACE benzin. Imas tudi dizel.
Razlika v snagi in konjih je neverjetna. Kdor ni preizkusil prosim, da ne daje
neprimerne komentarje ker je 100% preverjeno. Une variante OMV 100 oktanski
proti temu je neumnost.
Avto gre noro, noro sploh nisem mogel verjeti.Gas nisem smel dajati
na vecjih hitrostih...
INFINITI je napisal/-a:Ne drži ravno - testi v nemških revijah so pokazali dobre pribitke v povečanju moči ko je šlo za turbo motorje.
Cornelius je napisal/-a:Jaz ne rabim chip. Enostavno gres do najblizje benzinske crpalke v Avstriji, Italiji ali Madjarski in natocis
SHELL-V-POWER RACE benzin. Imas tudi dizel.
Razlika v snagi in konjih je neverjetna. Kdor ni preizkusil prosim, da ne daje
neprimerne komentarje ker je 100% preverjeno. Une variante OMV 100 oktanski
proti temu je neumnost.
Avto gre noro, noro sploh nisem mogel verjeti.Gas nisem smel dajati
na vecjih hitrostih...
Prosim Vaju, da preden chipate avtomobile in placate 800 EUro
za chip, da preizkusite ta benzin.Ni trajna resitev ali zadovoljiva.
Vem, ni prakticno iti vedno nekam 50km ali vec da natocis ali
za vse ki ste v blizini meje je to zakon.
KOsta seveda vec nekih 15 centov po litri cca.
Jaz komaj cakam vedno da grem v servis Volvo Dumida
Pesnica pri Mariboru in tocim v Avstriji nekaj km stran.
Tudi v blizini G. Radgone sam gres 2 km cez in voila.
Zdaj tudi na Madjarsko ko sem v tujini...
Se opravicujem ce sem off topic.
FLINK je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Ne drži ravno - testi v nemških revijah so pokazali dobre pribitke v povečanju moči ko je šlo za turbo motorje.
Da bi z bencinom dobil naprimer 25% vec konjev in veliko navora...?
INFINITI je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Ne drži ravno - testi v nemških revijah so pokazali dobre pribitke v povečanju moči ko je šlo za turbo motorje.
Da bi z bencinom dobil naprimer 25% vec konjev in veliko navora...?
Itak da ne - pokazalo je cca 5% več v najboljšem primeru
dabi je napisal/-a:Da se jaz pristavim svojo izkusnjo z Shell. Decembra sem bil na optimizaciji z Insignio 2.8 V6 v Nemciji na EDS-Motorsport. Tankal sem v Nemciji tocno tega Shella o katerem tece debata. Avto je imel izmerjenih 270 konjev pred optimizacijo (260 serijsko), po optimizaciji pa 323 konjev in dobrih 520Nm navorja. Po prihodu v Slovenijo (in tankanju na Omv) je avto zacel rahlo pocukavat pri polnem plinu, ko sem tankal na Petrol 98 pa sploh ni nikamor slo. Tako sem potem nabavil EDS-IPF sistem (za nalaganje programa preko domacega racunalnika) in smo sedaj nalozili program z 470Nm navorja in malo manj konjev pa zadeva sedaj dela ok.
Bil sem pa kakih 5 let nazaj na enem izobrazevanju pri RSR, in ce se dobro spomnim je Matjaz takrat povedal, da so delali raziskavo med OMV, Petrol in Agip in da je bila razlika med najboljsim in najslabsim na valjih 20 konjev na chipanem 1.8T z 200 konji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov