no...a boste kdaj kje dirkal mejbi?? dej nam dokaž to k govort pa zna usak!

kopron je napisal/-a:In po parih dneh sem spet tu. In te sprašujem Maxl, kdaj si vidu navaden frgazar, ki dela na 6. barih bencina z Turbino ? Tko kot na primer pri našem AX-u by Alex ? In povrh tega še z možnostjo preklopa na MIN porabo ?
Dariooo je napisal/-a:kopron je napisal/-a:In po parih dneh sem spet tu. In te sprašujem Maxl, kdaj si vidu navaden frgazar, ki dela na 6. barih bencina z Turbino ? Tko kot na primer pri našem AX-u by Alex ? In povrh tega še z možnostjo preklopa na MIN porabo ?
ej ma kaj to je mogoce un belo-rdec ax iz okolice oz obcine piran??..ki je bil lani na dragu maybe??
hmm...kko pa ves da dela na 6 barih???
LP
kopron je napisal/-a:In po parih dneh sem spet tu. In te sprašujem Maxl, kdaj si vidu navaden frgazar, ki dela na 6. barih bencina z Turbino ? Tko kot na primer pri našem AX-u by Alex ? In povrh tega še z možnostjo preklopa na MIN porabo ?
Mad je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:kopron je napisal/-a:In po parih dneh sem spet tu. In te sprašujem Maxl, kdaj si vidu navaden frgazar, ki dela na 6. barih bencina z Turbino ? Tko kot na primer pri našem AX-u by Alex ? In povrh tega še z možnostjo preklopa na MIN porabo ?
ej ma kaj to je mogoce un belo-rdec ax iz okolice oz obcine piran??..ki je bil lani na dragu maybe??
LP
Ne... ta je drugi tistega vozi Daniele Trani iz Strunjana GT 1.4 - 4x dellorto brez turbine ... njegov stric je pa Stolli če ga poznaš ...L.p. Mad
Dariooo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:kopron je napisal/-a:In po parih dneh sem spet tu. In te sprašujem Maxl, kdaj si vidu navaden frgazar, ki dela na 6. barih bencina z Turbino ? Tko kot na primer pri našem AX-u by Alex ? In povrh tega še z možnostjo preklopa na MIN porabo ?
LP
Ne... ta je drugi tistega vozi Daniele Trani iz Strunjana GT 1.4 - 4x dellorto brez turbine ... njegov stric je pa Stolli če ga poznaš ...L.p. Mad
aa.....ma kaj nima un 1.6 masine not??....s karburatorji???
hmm...stolli un ki ima v trstu stolli gomme??...na njega mislis???
LP
Dariooo je napisal/-a:ej ej caki caki...od kdaj pa tisti ki ima stolli gomme u trstu dirka kje??..kolko js vem on pripravlja enih par avtov ampak on nikjer ne drika.....
drugace ze ki je njegov sin (kot ti pravis, ceprav js nisem preprican) bi on ze imel 200 konjev in kak bol sporten avto....
ne ne ne delam v luki
LP
Mad je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:ej ej caki caki...od kdaj pa tisti ki ima stolli gomme u trstu dirka kje??..kolko js vem on pripravlja enih par avtov ampak on nikjer ne drika.....
drugace ze ki je njegov sin (kot ti pravis, ceprav js nisem preprican) bi on ze imel 200 konjev in kak bol sporten avto....
ne ne ne delam v luki
LP
Pozanimaj se bolje ... dirka dirka in ima sam čez 30 avtovrenta jih sine ... Pa Nemarniku je delal formulo 3000 L.p. Mad
Dariooo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:ej ej caki caki...od kdaj pa tisti ki ima stolli gomme u trstu dirka kje??..kolko js vem on pripravlja enih par avtov ampak on nikjer ne drika.....
ne ne ne delam v luki
LP
Pozanimaj se bolje ... dirka dirka in ima sam čez 30 avtovrenta jih sine ... Pa Nemarniku je delal formulo 3000 L.p. Mad
a ta stari ki ima to dirka??...in kam jih renta? zase??...
se bom praw pozanimal ju3 ej...pa bomo vidli ce je res to
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov