PRODRIVE je napisal/-a:daj Edo tega ziher ne ve
Yoni je napisal/-a:Problem na tem forumu je, da se tiste, ki so res strokovnjaki obravnava v stilu "kva se duvaš neki.."..Jebiga, nekateri dejansko obvladajo zadeve in so sposobni nekaj skonstruirat iz nule, čeprav slednje ni ravno inženirska praksa...
torstorm je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:daj Edo tega ziher ne ve
nevem ni nič rekel če ve ali neve.Jaz ti znam skonstruirati taki motor iz nule, nisem zastonj v šolo hodil. Koliko pa kdo zna pa jaz nevem ,pa nisem rekel če on to ve ali neve, sem povedal samo par dejstev.Drugače pa njegov avto ni najhitrejši tudi ne , ti pa očitno tudi ne poznaš določenih zakonov mehanike in fizike potem bi tudi vedel kako se stvari gibljejo in kaj je trenje in vzgon ,upor, tlak .....razporejenost moči glede na navor na vrtljaje itd... Sem v živo videl viperja z nitrojom pa se taki majhni 2.2 turbo motorji ipd. ne morejo primerjati tako da ne nekaj v bogove poviševati pa brez zamere
Kovcek je napisal/-a:v naših koncih smo ustvarili marsikaj pa raje o tem ne pišemo, ker ste tu vsi preveč pametni (spomnite se calibre 4x4 turbo, kadetta cabrio V6, d kadetta, ascone turbo, mante turbo, malo morje cors, sciroccoja bimoto...)....sem imel že skoraj dokončno pripravljeno vse o moji predelavi (z več kot 200 slikami in podrobnimi opisi), pa sem raje zadevo opustil ravno iz zgoraj napisanega razloga...potem se pa čudite, zakaj Edi (in ostali, razen redkih izjem) kaj več ne napiše...če pa ste tu sami stručkoti in oh in sploh tunerji in ljudje z izjemnim okusom za styling itd...najbolj glasni so pa tisti, ki se vozijo s serijskim avtomobilom, po možnosti mu ga je mama ali pa oči kupila...ali pa imajo pešhondo :P
še dobro, da je slovenija tako mala in da se ljudje med seboj tako dobro poznamo, da se lahko med sabo pokličemo in tako delimo svoje tunerske in podobne izkušnje
Kovcek je napisal/-a:v naših koncih smo ustvarili marsikaj pa raje o tem ne pišemo, ker ste tu vsi preveč pametni (spomnite se calibre 4x4 turbo, kadetta cabrio V6, d kadetta, ascone turbo, mante turbo, malo morje cors, sciroccoja bimoto...)....sem imel že skoraj dokončno pripravljeno vse o moji predelavi (z več kot 200 slikami in podrobnimi opisi), pa sem raje zadevo opustil ravno iz zgoraj napisanega razloga...potem se pa čudite, zakaj Edi (in ostali, razen redkih izjem) kaj več ne napiše...če pa ste tu sami stručkoti in oh in sploh tunerji in ljudje z izjemnim okusom za styling itd...najbolj glasni so pa tisti, ki se vozijo s serijskim avtomobilom, po možnosti mu ga je mama ali pa oči kupila...ali pa imajo pešhondo :P
še dobro, da je slovenija tako mala in da se ljudje med seboj tako dobro poznamo, da se lahko med sabo pokličemo in tako delimo svoje tunerske in podobne izkušnje
jannyy je napisal/-a:še en projekt z obilno konjenico....
http://www.gatebil.no/forum/viewtopic.p ... cca2467f13
jannyy je napisal/-a:še en projekt z obilno konjenico....
http://www.gatebil.no/forum/viewtopic.p ... cca2467f13
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost