Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So avg 08, 2009 7:30 pm

daj Edo tega ziher ne ve :roll:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm So avg 08, 2009 8:09 pm

PRODRIVE je napisal/-a:daj Edo tega ziher ne ve :roll:

nevem ni nič rekel če ve ali neve.Jaz ti znam skonstruirati taki motor iz nule, nisem zastonj v šolo hodil. Koliko pa kdo zna pa jaz nevem ,pa nisem rekel če on to ve ali neve, sem povedal samo par dejstev.Drugače pa njegov avto ni najhitrejši tudi ne , ti pa očitno tudi ne poznaš določenih zakonov mehanike in fizike potem bi tudi vedel kako se stvari gibljejo in kaj je trenje in vzgon ,upor, tlak .....razporejenost moči glede na navor na vrtljaje itd... Sem v živo videl viperja z nitrojom pa se taki majhni 2.2 turbo motorji ipd. ne morejo primerjati tako da ne nekaj v bogove poviševati pa brez zamere :)

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So avg 08, 2009 9:50 pm

..jaz se predajam,naj Edo pove svoje
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne avg 09, 2009 9:23 am

Yoni je napisal/-a:Problem na tem forumu je, da se tiste, ki so res strokovnjaki obravnava v stilu "kva se duvaš neki..".. :roll: Jebiga, nekateri dejansko obvladajo zadeve in so sposobni nekaj skonstruirat iz nule, čeprav slednje ni ravno inženirska praksa...

The word!
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Po avg 10, 2009 3:49 pm

torstorm je napisal/-a:
PRODRIVE je napisal/-a:daj Edo tega ziher ne ve :roll:

nevem ni nič rekel če ve ali neve.Jaz ti znam skonstruirati taki motor iz nule, nisem zastonj v šolo hodil. Koliko pa kdo zna pa jaz nevem ,pa nisem rekel če on to ve ali neve, sem povedal samo par dejstev.Drugače pa njegov avto ni najhitrejši tudi ne , ti pa očitno tudi ne poznaš določenih zakonov mehanike in fizike potem bi tudi vedel kako se stvari gibljejo in kaj je trenje in vzgon ,upor, tlak .....razporejenost moči glede na navor na vrtljaje itd... Sem v živo videl viperja z nitrojom pa se taki majhni 2.2 turbo motorji ipd. ne morejo primerjati tako da ne nekaj v bogove poviševati pa brez zamere :)

@torstorm, sem precej prepričan da ti lahko edo diplomo napiše z tega kar se se vi učili in še tisoče praktičnih ur.
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Po avg 10, 2009 5:21 pm

A je treba spet srat po temi? Sej ni čudno da Edo tako malo piše, ko pa itak že vsi vse veste.

Edo kako kaj projekt napreduje?
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po avg 10, 2009 5:57 pm

alanq4 je napisal/-a:A je treba spet srat po temi? Sej ni čudno da Edo tako malo piše, ko pa itak že vsi vse veste.

2x 8)

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Po avg 10, 2009 6:57 pm

Eni so očitno na forumu samo da bi se kregali :roll:
če šte fauš pa te fitne raje ne berite foruma....pa brez zamere :evil:
Drugače pa svaka čast za projekt :bow
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron To avg 11, 2009 6:37 am

RejmiK je napisal/-a:
alanq4 je napisal/-a:A je treba spet srat po temi? Sej ni čudno da Edo tako malo piše, ko pa itak že vsi vse veste.

2x 8)

3X

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To avg 11, 2009 10:43 am

pa daj no zresni se! strokovnjakov imamo danes preko glave! prekmurci boste tak 1x doktorirali iz tuninga... nimam nič proti "strokovnjakom", ampak nekaj treba nardit pol se ti lahko reče stručko. Tisto diplomo pa imej v okvirju lepo nad glavco, da bo ata srečen. Isto se dogaja na dirkah, rallyu itd. Vsak drugi strojnik je pameten 300 na uro! najraje bi imel slušalke na ušesih, da nebi slišal bednih komentarjev.

če pa gremo tvoje old komentarje brat pa res ugotovimo, da znaš iz 0 porihtat motor!

ne smetit preveč te teme. Stručkoti raje kaj USTVARITE pa bomo pol komentirali. Do takrat pa LP
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek To avg 11, 2009 11:24 am

v naših koncih smo ustvarili marsikaj pa raje o tem ne pišemo, ker ste tu vsi preveč pametni (spomnite se calibre 4x4 turbo, kadetta cabrio V6, d kadetta, ascone turbo, mante turbo, malo morje cors, sciroccoja bimoto...)....sem imel že skoraj dokončno pripravljeno vse o moji predelavi (z več kot 200 slikami in podrobnimi opisi), pa sem raje zadevo opustil ravno iz zgoraj napisanega razloga...potem se pa čudite, zakaj Edi (in ostali, razen redkih izjem) kaj več ne napiše...če pa ste tu sami stručkoti in oh in sploh tunerji in ljudje z izjemnim okusom za styling itd...najbolj glasni so pa tisti, ki se vozijo s serijskim avtomobilom, po možnosti mu ga je mama ali pa oči kupila...ali pa imajo pešhondo :P

še dobro, da je slovenija tako mala in da se ljudje med seboj tako dobro poznamo, da se lahko med sabo pokličemo in tako delimo svoje tunerske in podobne izkušnje
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ales. To avg 11, 2009 11:44 am

Kovcek je napisal/-a:v naših koncih smo ustvarili marsikaj pa raje o tem ne pišemo, ker ste tu vsi preveč pametni (spomnite se calibre 4x4 turbo, kadetta cabrio V6, d kadetta, ascone turbo, mante turbo, malo morje cors, sciroccoja bimoto...)....sem imel že skoraj dokončno pripravljeno vse o moji predelavi (z več kot 200 slikami in podrobnimi opisi), pa sem raje zadevo opustil ravno iz zgoraj napisanega razloga...potem se pa čudite, zakaj Edi (in ostali, razen redkih izjem) kaj več ne napiše...če pa ste tu sami stručkoti in oh in sploh tunerji in ljudje z izjemnim okusom za styling itd...najbolj glasni so pa tisti, ki se vozijo s serijskim avtomobilom, po možnosti mu ga je mama ali pa oči kupila...ali pa imajo pešhondo :P

še dobro, da je slovenija tako mala in da se ljudje med seboj tako dobro poznamo, da se lahko med sabo pokličemo in tako delimo svoje tunerske in podobne izkušnje

se popolnoma strinjam :bow
[url=http://www.Slikomat.com/slika/3671979.htm][img]http://www4.slikomat.com/09/0324/wa3-100-17.jpg[/img][/url]

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To avg 11, 2009 2:24 pm

Je pa dosti stručkotov, ki pa ustvarjajo-mo doma in pač niso-mo imeli možnosti, vez ali želje da bi delali za neko ogromno firmo.

Iz SV dela Slovenije pa je kar nekaj raket ja, se spomnim iz dragov v Murski...
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo To avg 11, 2009 2:35 pm

nism "stručko" ampk me res zanima kako napreduje projekt,ker se mi zdi zelo zanimiv ;) mogoče se še kaj naučim (no da si lahko usaj približno predstavlam) :oops: drgač pa res "eni" mau preveč pametujejo kle gor :twisted: 8)

lp

jetforce
Nov uporabnik

Napisal/-a jetforce To avg 11, 2009 8:22 pm

Kovcek je napisal/-a:v naših koncih smo ustvarili marsikaj pa raje o tem ne pišemo, ker ste tu vsi preveč pametni (spomnite se calibre 4x4 turbo, kadetta cabrio V6, d kadetta, ascone turbo, mante turbo, malo morje cors, sciroccoja bimoto...)....sem imel že skoraj dokončno pripravljeno vse o moji predelavi (z več kot 200 slikami in podrobnimi opisi), pa sem raje zadevo opustil ravno iz zgoraj napisanega razloga...potem se pa čudite, zakaj Edi (in ostali, razen redkih izjem) kaj več ne napiše...če pa ste tu sami stručkoti in oh in sploh tunerji in ljudje z izjemnim okusom za styling itd...najbolj glasni so pa tisti, ki se vozijo s serijskim avtomobilom, po možnosti mu ga je mama ali pa oči kupila...ali pa imajo pešhondo :P

Eni bi pa vseeno radi videli projekte.. Se bi dalo te slikce dobiti na mail lepo prosim ?

LP

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy Sr avg 12, 2009 3:27 pm

še en projekt z obilno konjenico....

http://www.gatebil.no/forum/viewtopic.p ... cca2467f13
Slika

Uporabniški avatar
_Mihc_
Nov uporabnik

Kraj: Logatech

Napisal/-a _Mihc_ Če avg 13, 2009 12:05 pm

jannyy je napisal/-a:še en projekt z obilno konjenico....

Ja lepa no morm rect. Skoda d ni v anglescini...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Če avg 13, 2009 3:36 pm

jannyy je napisal/-a:še en projekt z obilno konjenico....

A je to Bawarische Motor Audi ? (BMA)

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah Ne avg 22, 2010 9:12 am

Je kaj novega na tem avtu??

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Po sep 06, 2010 11:16 am

dr.sah je napisal/-a:Je kaj novega na tem avtu??

Govori se, da bi naj Edo prišel vozit z S1 ta vikend v Osijek...alo Edo, daj napiši, če je to res :twisted:
Lp

kovcek
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost