Pozdravljeni vsi skupaj, kateri razmišljate o čipanju svojega jeklenega konjička...
Opozoril bi vas, da predno se odločite za ta korak, preglejte tudi konkurenco izven Ljubljane, boste pozitivno presenečeni.
Sam sem čipal avto pri omenjenem podjetju in vam lahko zatrdim, da sem izredno zadovoljen s samim pristopom do stranke, načinom dela ter tudi in predvsem z izdelkom.
Čipali so mi R laguno 2.0 dci.. čipanje pa je potekalo po postopku:
- najprej gre avto na valje,
- nato sledi optimizacije,
- zopet avto na valje,
- testna vožnja.
Po testni vožnji sem imel še določene želje, zato je sledila še enkrat optimizacija ter ponovno testna vožnja.
In še cena - ker je bil skupinski popust sem plačal 240 eur z ddv.
Med obiskom pri njih izgine še zadnji dvom (dvom se dejansko pojavi zaradi določenih komentarjev na forumih, ki z omenjenim podjetjem sploh niso nikoli sodelovali) o njihovi kvaliteti in znanju, kajti g. Alen je res velik strokovnjak na svojem področju (ko vidiš in slišiš, kdo vse ga kliče in s kje...)
Sedaj imam narejenih slabih 2000 km po čipanju in avto deluje zelo zelo dobro, prav veselje se je voziti z njim,...
Da ne bo kdo narobe zastopil, prvi čipan avto sem imal čipanega v Ljubljani, naslednjega pa bom zopet peljal k Alenu (mislim, da to pove vse).
V glavnem - omenjeno podjetje zelo zelo priporočam. in ne delam nobene reklame, ampak samo opisujem svoje izkušnje.
Alen in Damir

Če koga še karkoli zanima, pa tudi mu z veseljem odgovorim...
lp