Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 1:25 pm

damjan:Lp, no hvala za tvoje mnenje, prideta dva posnetka jutri ali pojutrišnem in mi boš povedu potem glede mišlenja konjev itd.LP

stony:Tebi pa isto kot uporabniku damijanu.LP

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So sep 26, 2009 1:27 pm

rokbrumen je napisal/-a:damjan:Lp, no hvala za tvoje mnenje, prideta dva posnetka jutri ali pojutrišnem in mi boš povedu potem glede mišlenja konjev itd.LP

stony:Tebi pa isto kot uporabniku damijanu.LP

posnetek česa????
samo graf me bo prepričal in nič drugega...

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 26, 2009 1:41 pm

lancia hf je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:lancia hf:Kolko časa si ti rabu da si svojo lacio naredu v izgled integrale

Jaz sem tako že kupil, kar sem jaz dodal je samo zadnji spojler in platišča, da zgleda sedaj čista kopija Integrale 16V

Škoda da ni taprava integrale s tapravo 2.0T mašino pod havbo...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 2:06 pm

Yoni: Jap tisto je pa sele stroj ...

damjan:Jst tebe nimam v kaj prepričevat ;).Mi nisi nič, in sm ti že povedu mi boš takrat povedu kaj si misliš ko boš vidu kak skoči kazalec do 200...ne skoči zleti...ker vem kaj pomeni vozit s polovico moči al pa polno močjo.Ampakvseeno bom pokazu.LP

V glavnem je pršlo do par sprememb se dodatno ker imam časa na pretk do četrtka :D, sm si omislu eno zadevco :D, zdj sm kolegu pošilju tole sliko kot je tukaj in ga vprašu če ma čas jutri da nardimo kolktor, prirobnice mam obe katere rabim in kolektor se bomo spravl nardit točn tko kot je na sliki, tako da to je še zadnja zadeva ki pride spremenjena tako da do srede en dan se bo elektronika delala, ko nardimo kolktor in priredimo downpipe.Sicer naj bi bilo 1 dan intenzivnega dela cca, ampak računam da bi blo fertik pondelk-torek use in pol elektronika. Tako da to je še en info in ko se naredi elektronika prideta 2movia in kot sm že reku mogoče tudi graf kolko konjev in navora smo dobil vn.Odprta ostane na 1.5 bara za 1x razn če pride takrat do sprememb in bo na 1.8 bara.

Kolektor sicer ni vidt neki problematičn za nardit...samo vseeno neki dela bo z njim.

LP
Priponke
4.jpg
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne So sep 26, 2009 2:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 26, 2009 2:07 pm

Kje je pa kaka slika?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 2:09 pm

Yoni:Sm že dodal :P...kaj praviš bo vredu?

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII So sep 26, 2009 2:14 pm

to si z avto neta potegnu od crnega evota 8 :twisted:
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 2:16 pm

pocesnkII: Res je :D.... in hudo dober je in zelo lep :D...a ni? pomoje bo taprav za mojo..jutr se ga lotimo delat :D... komi čakam...še neki bolšega na avtu.. :D..že zdj ko pomilslim kaj dela..hehe kaj še bo če gre na 1.8 in vse kar sm izbolšu hehe...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So sep 26, 2009 2:35 pm

a lahko razlozis kako lahko vozis na pol gasa.oz kako lahko vozis do 0.8 bara.neglede na to da mas stevec ne mores tko vozt.vem iz iskusenj.sploh pa ne mores pospesevat,pa da ga lahko skos kontroliras kok mas pritiska.
pa se neki me zanima.kaj boste spremenil da bos lahko vozu na 1.5-1.8 bara pa da nebi poskodoval motorja.
ker nikjer ne pises o spremembi kasnih organov motorja?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So sep 26, 2009 3:07 pm

abbe je napisal/-a:a lahko razlozis kako lahko vozis na pol gasa.oz kako lahko vozis do 0.8 bara.neglede na to da mas stevec ne mores tko vozt.vem iz iskusenj.sploh pa ne mores pospesevat,pa da ga lahko skos kontroliras kok mas pritiska.
pa se neki me zanima.kaj boste spremenil da bos lahko vozu na 1.5-1.8 bara pa da nebi poskodoval motorja.
ker nikjer ne pises o spremembi kasnih organov motorja?

Enako sem jaz vprašal že na 12 strani. Pa zgleda da se da, samo vsi ostali tega neznamo :lol: :jy
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio So sep 26, 2009 3:19 pm

Fantje, NFS priročnik v roke pa bote vidl.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So sep 26, 2009 3:45 pm

odprti clio je napisal/-a:Fantje, NFS priročnik v roke pa bote vidl.

Kaj NFS kratica pomeni Ne Fantaziraj Smrkavec. Vsaj po vsem napisanem :lol:

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio So sep 26, 2009 3:50 pm

lancia hf je napisal/-a:
odprti clio je napisal/-a:Fantje, NFS priročnik v roke pa bote vidl.

Kaj NFS kratica pomeni Ne Fantaziraj Smrkavec. Vsaj po vsem napisanem :lol:

Dobra interpretacija. :D Recimo da bo prava. :D

PS: Misliš da verjamem v to hondo? Kr naj se postav LoCo-tu, UrshySTI al pa še komu ob bok...
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So sep 26, 2009 4:03 pm

pocesnkII je napisal/-a:to si z avto neta potegnu od crnega evota 8 :twisted:

:EE
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
scorpion king
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a scorpion king So sep 26, 2009 5:33 pm

16 strani potrepljenja sem mel, zdej mi ga pa mal zmankuje. a se men sam zdei da je ta tema mlatenje prazne slame tja v tri dni?

pohvalno da si se spravu delat, ampak mal več delat pa mal mn pisat bi blo tut bolš.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 5:46 pm

scorpion king:???

abbe:Na gas tolko samo prtisikas da ne gres skozi 0.8 na stevcu...to je vse....torej je bilo vozeno na 0,8 itak kaj ima pomen pride posnetek gor ko koncamo kolktor in use kako gre na poln gas poln tlak.LP

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So sep 26, 2009 5:51 pm

rokbrumen je napisal/-a:scorpion king:???

abbe:Na gas tolko samo prtisikas da ne gres skozi 0.8 na stevcu...to je vse....torej je bilo vozeno na 0,8 itak kaj ima pomen pride posnetek gor ko koncamo kolktor in use kako gre na poln gas poln tlak.LP

OK: zdaj pa pojdi, in mi naredi uslugo.Posnami mi kazalec za turbino kako ga držiš na 0,8 bara. Šele takrat boš nas utišal ;)
PS: speljati moraš z mesta in pospeševati tako kot na tistih dveh posnetkih. Kaj bo šlo :?:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 5:55 pm

lancia hf: Jst mislim da sm veliko že naredu da sm pokazu kako gre za začetek, pokazu bom kako gre na polno ko dokoncamo stvari.Je vredu? Ne mislim spet skakat pa snemat itd...posnel bom ko bo narjen use, če pa se mislimo kregat in zajebavat pa ne bom nič posnel niti dal nobenga grafa gor.LP

abbe: Abbe moj motor je bil cel na novo narejen, vse je blo menjano od ležajev do batov itd...mam tudi slike samo ne mislim vsega tukaj gor nalagat, lahko da kako sliko al pa dve ko se je use skupaj delal..to je največ kar lahko naredim..cele procedure pa ni vrjante da kažem.Motor pa zdrži malo več kot 2 bara ker je dekomprimiran bil.

Motor ni problem, problem rata pri porabi, ker je že zdj hudo visoka.
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne So sep 26, 2009 5:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 6:00 pm

lenivec: Če smo iskreni tale interga ne gre nevem kaj :D. Itak ko bom snemu posnetek nasledn tedn bom snemu moj obratomer ker se mi motor zavrti do 8200rpm, in kaj naredi za teh 8200 in kaj nardi 1.5bara ali 1.8 bara s polnim gasom ;). Tist posnetek sm napisu da je bila le pokušnja neke sredine vsega skupaj...

Drugače pa za zdj prosim mir do posnetkov...po posnetkih se bo glede tega dalje komentiral ;).Ker dobro vem kako gre drugače avto.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov