Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So okt 25, 2008 6:39 pm

Oni majo razrede po 10 konjev do 170ps. Nato 170-199, itd, neomejeno je nad 300ps.

Če se ne motim lahko za drugi švohnejš avto enostavno zavaruješ preko močnejšega, po domače imaš 2 avta in eno polico: saj bilo je možno..

In boš zdej lažje čipal???
Zadnjič spremenil CupraR, dne So okt 25, 2008 6:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

xPubec
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a xPubec So okt 25, 2008 6:42 pm

abbe je napisal/-a:pubec pojdi cipat k skn-ju pa bos dobu garancijo na vitalne dele pa bos se v miru lahko vozu.pa avtoelektronika ma tut to.

Hvala... bom preveril (predvsem SKN, o njih sem že precej slišal v tujini... nisem pa vedel, da so tudi v SLO). Če imajo sprejemljive cene, dobijo še moj primer! :)

Lumpy_, hvala za info... prav take izkušnje sem želel slišati (200, 300kkm).

In, CupraR, ja... sedaj bom lažje čipal. V torek grem k SKNju, pa še mimogrede k Sitarju, se v živo prepričat, kakšne izgledajo Rial Bari 17" v primerjavi z Alutec Cult (diamond black)... in da končno še lepšo obutev zrihtam!
Zadnjič spremenil xPubec, dne So okt 25, 2008 6:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So okt 25, 2008 6:48 pm

xPubec je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:pubec pojdi cipat k skn-ju pa bos dobu garancijo na vitalne dele pa bos se v miru lahko vozu.pa avtoelektronika ma tut to.

Hvala... bom preveril (predvsem SKN, o njih sem že precej slišal v tujini... nisem pa vedel, da so tudi v SLO). Če imajo sprejemljive cene, dobijo še moj primer! :)

sprejemljive cene?ti bi meu use a da placas mal al kaj.dj zresn se no.pa itak da bo drago ce dobis garancijo zraven...
Ni vse res kar napišem

xPubec
Nov uporabnik

Napisal/-a xPubec So okt 25, 2008 6:57 pm

abbe je napisal/-a:sprejemljive cene?ti bi meu use a da placas mal al kaj.dj zresn se no.pa itak da bo drago ce dobis garancijo zraven...

Ja, sprejemljive cene... ker 1k jim zagotovo ne dam (za 1k mi ponujajo +25HP od ABTja, pri čemer obdržim tovarniško garancijo vozila!)

In če mi ga navijejo zgolj za 10HP, več kot 500EUR ne dam... ker v tem primeru raje izberem ABT za 1k.

In ne, nisem napisal, da želim plačati malo. Kar želim plačati, je REALNA cena. Sicer budgeta še nimam na rezervi, tako da so vse možnosti odprte :D

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So okt 25, 2008 7:14 pm

xPubec je napisal/-a:Ja, sprejemljive cene... ker 1k jim zagotovo ne dam (za 1k mi ponujajo +25HP od ABTja, pri čemer obdržim tovarniško garancijo vozila!)

e vidiš, Matjaž (RSR) je pa ogromno avtov popravljal(nalagal svoj program)ki so čipali pri A2S-u v Celju, ki je kao pooblaščen prodajalec ABT-jevih zadev v Sloveniji(vsaj bil je).....nekako ne poznam človeka, ki bi bil s tem ABT-om zadovoljen....(lahko da jE A2S kriv, ne pa ABT....)

xPubec
Nov uporabnik

Napisal/-a xPubec So okt 25, 2008 7:24 pm

Sašo, jaz osebno sem se informiral pri Avto Jarc v MB. Je pa tak, da je stvar ob slabem delovanju še zmeraj možno reklamirati oz. ti vrnejo kupnino, če si nezadovoljen...

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

hej

Napisal/-a cuteboy1988 Ne okt 26, 2008 10:13 pm

mene pa zanima če se da kupiti kakšen čip, da zmanjša moč in porabo goriva.
Gre se namreč za Chrysler 300 M 2.7.
Zanima me če bi se dala zamenjati mašina, da bi bila naprimer od pasata not (dizla).

Prosim, da komentirate sporočila, ker avto bi si nabavil, ampak preveč pije.

Lp

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po okt 27, 2008 12:39 am

Boš mogo nabavit avto z bolj švoh motorjem dečko. Iebat ga.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
kretenko
Nov uporabnik

Napisal/-a kretenko Pe nov 28, 2008 6:41 pm

zdravo !
Sem čisto nov na tem področju predelav motorja, pa me zanima naslednje.
Drugo leto dobim od fotra lanosa 1.5 86km, zanima me če se da avtomobilu kakorkoli povečat moč motorja vsaj na 120-130km, s čipi vem da se ne da kerje motor brez turbine, zato me zanima če se da na tak motor montirat turbina in kolko bi to cenovno prišlo.
Hvala vam za odgovore

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Pe nov 28, 2008 6:48 pm

@kretenko: najprej kak post preber(ker je že praktično vse napisano),če ti pa pol še vedno kaj ne bo jasno ti bomo pa rade volje odgovarjali. :idea:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
kretenko
Nov uporabnik

Napisal/-a kretenko Pe nov 28, 2008 6:49 pm

malo sem bral na netu in sem sam ugotovil da se vgradnja turbine ne splača(predraga predelava) zanima me pa če mogoče paše oz z manjšimi predelavami spravim v lanosa kakšen močnejši motor?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Pe nov 28, 2008 6:50 pm

kretenko je napisal/-a:zdravo !
Drugo leto dobim od fotra lanosa 1.5 86km, zanima me če se da avtomobilu kakorkoli povečat moč motorja vsaj na 120-130km, s čipi vem da se ne da kerje motor brez turbine, zato me zanima če se da na tak motor montirat turbina in kolko bi to cenovno prišlo.
Hvala vam za odgovore

brez zamere,ampak vem da iz te moke ne bo kruha tko da sam na hitrco.
da se montirat turbo...cena za komplet predelavo (turbo,izpuh,ic,predelava motorja...) od 3000 eur do 5000 eur...
Ni vse res kar napišem

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Pe nov 28, 2008 6:55 pm

Hvala vam za odgovore

Pozdravljen.
Cenovno te bo prišlo veliko €. En soforumaš na Hrvaškem Chevrolet/Daewoo forumu ima v Lanosu mašino od Calibre Turbo 4×4 205 KM in v načrtih ima 300 KM - vem pa, da je zelo blizu uresničitvi, ker tip je majstor res. Če te zanima mi napiši pa ti pošljem link za PM. Je napisano veliko tega.

LP

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Pe nov 28, 2008 6:57 pm

abbe je napisal/-a:
Hvala vam za odgovore

brez zamere,ampak vem da iz te moke ne bo kruha tko da sam na hitrco.
da se montirat turbo...cena za komplet predelavo (turbo,izpuh,ic,predelava motorja...) od 3000 eur do 5000 eur...

Sej tudi jaz sklepam, da nebi bilo nič ampak kaj veš :D Ti dam link pa si boš pogledaj 52 strani kaj tip dela.

LP

Uporabniški avatar
kretenko
Nov uporabnik

Napisal/-a kretenko Pe nov 28, 2008 7:06 pm

ka kr vsi neki na hitro sklepate da nč ne bo tistga iz hrvaške sm že vidu ja, tak da bi blo prišlo v poštev to da se mašina menja, sam problem je najdit fajno mašino

Uporabniški avatar
kretenko
Nov uporabnik

Napisal/-a kretenko Pe nov 28, 2008 7:08 pm

pa še lede na to da pri nas ni veliko predelav lanosov oz dobrih predelav sem prepričan da bi biu prava redkost med avtomobili

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Pe nov 28, 2008 7:28 pm

kretenko je napisal/-a:pa še lede na to da pri nas ni veliko predelav lanosov oz dobrih predelav sem prepričan da bi biu prava redkost med avtomobili

pa sj ravno zaradi tega bo tudi slo po zlu.
ker se zlo tezko dobijo deli za lanosa..
jst upam da bo k<j iz tega ampak tezko verjamem.je kr ornk financni zalogaj....
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
kretenko
Nov uporabnik

Napisal/-a kretenko Pe nov 28, 2008 7:29 pm

kretenko je napisal/-a:pa še lede na to da pri nas ni veliko predelav lanosov oz dobrih predelav sem prepričan da bi biu prava redkost med avtomobili

mislil sem na predelave lanosov da ne bo kakšne zamere

Uporabniški avatar
kretenko
Nov uporabnik

Napisal/-a kretenko Pe nov 28, 2008 7:36 pm

jst pravim počasi se daleč pride drugo leto taki čas bo tvoje mnenje drugačno

Dumbo
Nov uporabnik

Napisal/-a Dumbo To dec 02, 2008 8:04 pm

a mogoce kdo ve ce kdo cipa fordove 1.6 tdci motorje (80 kw/c-max)?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov