abbe je napisal/-a:pubec pojdi cipat k skn-ju pa bos dobu garancijo na vitalne dele pa bos se v miru lahko vozu.pa avtoelektronika ma tut to.
xPubec je napisal/-a:abbe je napisal/-a:pubec pojdi cipat k skn-ju pa bos dobu garancijo na vitalne dele pa bos se v miru lahko vozu.pa avtoelektronika ma tut to.
Hvala... bom preveril (predvsem SKN, o njih sem že precej slišal v tujini... nisem pa vedel, da so tudi v SLO). Če imajo sprejemljive cene, dobijo še moj primer!
abbe je napisal/-a:sprejemljive cene?ti bi meu use a da placas mal al kaj.dj zresn se no.pa itak da bo drago ce dobis garancijo zraven...
xPubec je napisal/-a:Ja, sprejemljive cene... ker 1k jim zagotovo ne dam (za 1k mi ponujajo +25HP od ABTja, pri čemer obdržim tovarniško garancijo vozila!)
kretenko je napisal/-a:zdravo !
Sem čisto nov na tem področju predelav motorja, pa me zanima naslednje.
Drugo leto dobim od fotra lanosa 1.5 86km, zanima me če se da avtomobilu kakorkoli povečat moč motorja vsaj na 120-130km, s čipi vem da se ne da kerje motor brez turbine, zato me zanima če se da na tak motor montirat turbina in kolko bi to cenovno prišlo.
Hvala vam za odgovore
kretenko je napisal/-a:zdravo !
Drugo leto dobim od fotra lanosa 1.5 86km, zanima me če se da avtomobilu kakorkoli povečat moč motorja vsaj na 120-130km, s čipi vem da se ne da kerje motor brez turbine, zato me zanima če se da na tak motor montirat turbina in kolko bi to cenovno prišlo.
Hvala vam za odgovore
abbe je napisal/-a:kretenko je napisal/-a:zdravo !
Hvala vam za odgovore
brez zamere,ampak vem da iz te moke ne bo kruha tko da sam na hitrco.
da se montirat turbo...cena za komplet predelavo (turbo,izpuh,ic,predelava motorja...) od 3000 eur do 5000 eur...
kretenko je napisal/-a:pa še lede na to da pri nas ni veliko predelav lanosov oz dobrih predelav sem prepričan da bi biu prava redkost med avtomobili
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov