Symon je napisal/-a:Tokrat sem pa globoko razočaran ned nekaterimi članki pri njih.
Recimo v članku o Golfu 3 je toliko napisanega, da je clean look motor ampak na koncu niti ene slike. Potem je tu polno "look" izjav. Vse je nekaj "look". V člankih o Civicu, Clliu in Golfu3 ste dali poseben (slikovni) poudarek M3 (spet) "look"ogledal kot da ni bolj pametnega na teh treh avtih (ki so za moj okus čisto dovolj unikatni in se jim vidi, da so se lastniki potrudil z detajli). Pri Civicu ste se celo spravili slikati "shark" anteno ki je očitno višek predelav pa čeprav je stala manj kot pol procenta celotne predelave avta.Če bi imel približno toliko predelan avto, da bi se ga splačalo objaviti, bi najbrž dvakat premislil, če bi ponudil svoj avto k vam v revijo saj bi me skbelo kako bo članek izpadel. Kot reklama za detajle k sem jih kupil za male pare na začetku predelav, ali za stvari ki avtu dajo tisti čar unikatnosti in bi mi vzele veliko časa in denarja.
Pa porkaduš spomnite se že kako boste imenovali luči. V članku Golf3 piše da so to xenon look, na Hondi Civic že na naslednji strani so pa takšne luči imenovane že kar "lexus style angel eyes" prednje luči.Lexus style prednje luči pa kje ste to pobrali??
Skratka neumnosti ki ne delajo v reviji nič drugega kot vas spravljajo na slab glas saj izpadete totalni amaterji. Pa naj to ne bo destruktivna kritika ampak konstruktiven kompliment... Mal več domišlije in poskušajte poudariti na avtih nekaj po čemur izstopa, kar mu da dušo, to pa M3-look ogledala (ki jih ima že skoraj vsak pa še univerzalni so) nekako niso. Neonke za 10€ ki utripajo po basu tudi ne....
Pa niti do konca revije še nisem prišel. Prosim poboljšajte se, da ne bom zaman vaš naročnik.
Pozdravljeni!
Zahvaljujem se vam za vaše sporočilo in se opravičujem zaradi
neprejetih revij.
V bazi odpreme naročnikov ste zavedeni kot plačnik,
preverila sem tudi v bazi, ki jo pošljemo na distrubucijo, katera
pošlje revije naročnikom. Kot je razvidno, napaka ni bila storjena z
naše strani, saj so v naših bazah vsi podatki urejeni in niti ne morem
preveriti kdo od naročnikov revije ni prejel.
Naj vam le omenim, da se je neljuba situacija že večkrat zgodila in po vseh
poizvedovanjih smo na koncu ugotovili, da revije
očitno izmakne kakšen poštar, saj so v prozorni foliji, (vse, ki smo
jih poslali v papirnati ovojnici so prispele do naslovnika) zelo
mamljiva pa je tudi njihova vsebina. Zato vam bom danes revijo poslala, v
bodoče pa vas prosim, da nas o tem čim prej obvestite.
Hvala in lep dan!
Tina
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov