Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To feb 05, 2008 8:55 pm

Kaj pa lahko nudite za moj avto.....???
Nissan primera 2,2 dCi 102KW letnik 2002
BMW E46

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To feb 05, 2008 8:56 pm

@SKN_Slovenija: danes sem videl a8 iz KP z skn logom, tvoja oz. od vašega člana?

Uporabniški avatar
Unas
Nov uporabnik

Napisal/-a Unas To feb 05, 2008 9:01 pm

Buu če ni s8 brezveze reklamo z njim za tuning firmo delat :D

Btw, a bote delali še kake druge posebe? Kaki vlki turboji pa to? :P Pa se to mašina prej vredu pogleda, če je zdrava za tunat, da mi je nebi po 500km razturilo (se mi zdi da se mi nekaj olje suši gor po gredi, me malo skrbi) :)

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero To feb 05, 2008 9:04 pm

Unas je napisal/-a:Buu če ni s8 brezveze reklamo z njim za tuning firmo delat :D

Btw, a bote delali še kake druge posebe? Kaki vlki turboji pa to? :P Pa se to mašina prej vredu pogleda, če je zdrava za tunat, da mi je nebi po 500km razturilo (se mi zdi da se mi nekaj olje suši gor po gredi, me malo skrbi) :)

Je, S8 :D

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK To feb 05, 2008 9:11 pm

Glej, ne mi tukaj predavat o pomenu TÜV certifikata, ker dobro vem, cemu je stvar namenjena! Vse kar sem rekel je to, da pri nas ta stvar (se zaenkrat) ni toliko pomembna! Tudi sam si to potrdil par postov nazaj in ne se branit, ce zavajas ljudi na forumu o neki garanciji, ki je pri vas samoumevna, pri drugih pa ne.. tudi pri vas je potrebno za njo doplacati cca. 100EUR! Moja ocena pa ni padla na kvaliteti storitve, kar bi lahko razbral ze iz prejsnega posta, ampak na podlagi vasih cen.. ce ste pa res tako dobri v tem, pa verjamem, da bodo ljudje raje hodli k vam ali pa tud ne!

torej software za 1.6T mate?
Zadnjič spremenil SamoK, dne To feb 05, 2008 10:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo To feb 05, 2008 9:37 pm

@SKN: dejstvo je da ste dokaj neznani,tok da si boste mogli res dobro reklamo nardit,otvoritveni,skupinski popusti,itd. no,upam da vam uspe. :D

bi blo pa do konkurence fer,da si za začetek svojo temo odprete,naslov te je RSR Chip Tuning
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

ND4SPD
Nov uporabnik

Napisal/-a ND4SPD To feb 05, 2008 9:55 pm

zbrisano...
Zadnjič spremenil ND4SPD, dne To feb 05, 2008 10:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson To feb 05, 2008 10:00 pm

el_diablo je napisal/-a:@SKN: dejstvo je da ste dokaj neznani,tok da si boste mogli res dobro reklamo nardit,otvoritveni,skupinski popusti,itd. no,upam da vam uspe. :D

bi blo pa do konkurence fer,da si za začetek svojo temo odprete,naslov te je RSR Chip Tuning

Glih kar sem mislu omenit. Naslov teme je RSR chip tuning!
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero To feb 05, 2008 10:29 pm

el_diablo je napisal/-a:@SKN: dejstvo je da ste dokaj neznani,tok da si boste mogli res dobro reklamo nardit,otvoritveni,skupinski popusti,itd. no,upam da vam uspe. :D

Nova je samo firma, ne pa ljudje kateri tam delajo.
Če bi prebral par postov nazaj kdo je v SKN skupini, bi videl, da smo daleč od amaterjev oz. imamo za pokazat kaj več kot pa samo kak s čipom narejen avto...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To feb 05, 2008 10:36 pm

evilson je napisal/-a:
Glih kar sem mislu omenit. Naslov teme je RSR chip tuning!

....in Matjaža je strah že strah konkurence.... :lol: ..upam, da ne bo on kdaj kasneje napisal, da je popravljal za "tem in tem"......čeprav so taka opravila pri njem na dnevnem redu......(samo v cenik jih še ni dal)..

P.S SKN-jevci: na prejšnji strani sem mimogrede postavil vprašanje za audija C.R . 105kw........?!?

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr feb 06, 2008 8:34 am

SKN_Slovenija je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Aha...torej ni nujno, da potem ko vi meni stunate avto, da imam pol jest neko garancijo. Glede na to, da ima moja šajtrga dobrih 100.000km za sabo,je potem glede garancija vse samo še stvar dogovora (glede na stanje vozila,motorja..)? Tista 60-mesečna garancija na SW in delo pa velja neglede na prevožene kilometre?

LP!

60 mesečna garancija na SW in delo velja ne glede na letnik vozila in prevožene km.

Tudi redki proizvajalci vozil so, ki dajejo več kot 100.000 km in 24 mesečno garancijo pri novem vozilu. Tako da...

...povsem normalno in popolnoma samoumevno... :D :D

No..da vidimo...60 mesecev / 12 mesecev = 5 let.

Mislim, da ste edini ki si "upate" dati tolk garancije napram drugim slovenskim tunerjem... :tomidelej: :tomidelej:

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr feb 06, 2008 2:24 pm

Pravite, da se ne da pogruntati z servisnimi testerji ali je avto čipan ali ne.
Kaj pa to, da pri vsakem turbo avto računalnik sproti zapisuje podatke kot so tlak turbine, količina vbrizganega goriva, lopute itd itd, kar pa mislim da na servisu lahko pogledajo?
Da ne bo kdo mislil da provociram, ampak slišal sem veliko nasprotujočih si mnenj o tem ali se da ugotoviti ali ne.
Sicer to mene ne zadeva, ker nisem potencialna stranka, zanima pa me, kaj je zdaj tu res.

Še to: ali morda že ponujate za BMWja, N54 motor, 3.0 biturbo, kot je v 335i?
Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr feb 06, 2008 2:49 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Sicer to mene ne zadeva, ker nisem potencialna stranka, zanima pa me, kaj je zdaj tu res.

Seveda se da videt(pri vw še na climatroniku lahk odčitaš določene vrednosti)....ampak, če do česa pride, enostavno tuner naloži nazaj original program(lahko svojega na CD shraniš)) potem pa se že ne vidi nič, je pa res da tudi na čipanem avtu testerji ne pokažejo nič oz. "kaine fehler" je pač potrebno bolj v "drobovje" poštokat....

Uporabniški avatar
SKN_Slovenija
Nov uporabnik

Napisal/-a SKN_Slovenija Sr feb 06, 2008 3:17 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Pravite, da se ne da pogruntati z servisnimi testerji ali je avto čipan ali ne.
Kaj pa to, da pri vsakem turbo avto računalnik sproti zapisuje podatke kot so tlak turbine, količina vbrizganega goriva, lopute itd itd, kar pa mislim da na servisu lahko pogledajo?
Da ne bo kdo mislil da provociram, ampak slišal sem veliko nasprotujočih si mnenj o tem ali se da ugotoviti ali ne.
Sicer to mene ne zadeva, ker nisem potencialna stranka, zanima pa me, kaj je zdaj tu res.

Še to: ali morda že ponujate za BMWja, N54 motor, 3.0 biturbo, kot je v 335i?

Tovrstne vrednosti ne pomenijo, da je avto čipan, ker anomalijo teh vrednosti lahko povzroči tudi defektnost nekaterih drugih motornih sklopov.

Npr. zaenkrat je edino prib BMW M5/M6, ki je on-line povezan z centralo lahko razbere kolikorat (counter) je bil flashan - sicer še ne pomeni točno, da je bil remapan, ker je lahko tudi tovarniški update - a za tega obstaja dokumentacija in bi moral biti ustrezno dokumentiran. A tudi za tega imamo orodje, da postavimo vrednost na prvotno stanje.

Glede 335i - smo ga že optimizirali ja.

Imamo tudi programe za nove BMW 2.0d 177 KS motorje :evil:

Uporabniški avatar
SIMY001
Novinec

Kraj: Stajerska

Napisal/-a SIMY001 Sr feb 06, 2008 3:19 pm

hm sašo vse lepo in prav,sam kaj pa če meni crkne avto totalno,ga naj naložim na šleparja pa transprtiram u lj nato pa nazaj na domač vw servis al kako.
TDi power by VW Golf V sportline
Slika

Uporabniški avatar
SKN_Slovenija
Nov uporabnik

Napisal/-a SKN_Slovenija Sr feb 06, 2008 3:19 pm

sašo5 je napisal/-a: "kaine fehler" je pač potrebno bolj v "drobovje" poštokat....

kar pa servisni testerji ne omogočajo...

Uporabniški avatar
SKN_Slovenija
Nov uporabnik

Napisal/-a SKN_Slovenija Sr feb 06, 2008 3:22 pm

SIMY001 je napisal/-a:hm sašo vse lepo in prav,sam kaj pa če meni crkne avto totalno,ga naj naložim na šleparja pa transprtiram u lj nato pa nazaj na domač vw servis al kako.

V primeru, da se bojiš da bi opazili remap pa ima SKN Slovenija tudi mobilno enoto in se v podobnih primerih skupaj dogovorimo da orig. software povrnemo tudi na tvoji lokaciji. Imamo urejeno pa tudi nadomestno vozilo (Audi S3 :lol:)
Vendar pa do sedaj nisem srečal uradnega serviserja, ki bi to ugotovil. Ugibanja in špekulacije pa so lahko vedno prisotni.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr feb 06, 2008 5:45 pm

Cicero je napisal/-a:

Nova je samo firma, ne pa ljudje kateri tam delajo.
Če bi prebral par postov nazaj kdo je v SKN skupini, bi videl, da smo daleč od amaterjev oz. imamo za pokazat kaj več kot pa samo kak s čipom narejen avto...

vem jst keri ste,spremljam debate.za ime firme sm mislu da je dokaj neznano,v vas ne dvomim sploh ;)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Sr feb 06, 2008 8:55 pm

nočem bit siten, ampak ko bo folk iskov informacije o RSR bo najdu to temo... not pa vse živo, sam tega ne kar išče :)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
SKN_Slovenija
Nov uporabnik

Napisal/-a SKN_Slovenija Sr feb 06, 2008 10:08 pm

se strinjam. se virtualno "preselim" v drugo temo 8)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov