Unas je napisal/-a:Buu če ni s8 brezveze reklamo z njim za tuning firmo delat
Btw, a bote delali še kake druge posebe? Kaki vlki turboji pa to? :P Pa se to mašina prej vredu pogleda, če je zdrava za tunat, da mi je nebi po 500km razturilo (se mi zdi da se mi nekaj olje suši gor po gredi, me malo skrbi)
el_diablo je napisal/-a:@SKN: dejstvo je da ste dokaj neznani,tok da si boste mogli res dobro reklamo nardit,otvoritveni,skupinski popusti,itd. no,upam da vam uspe.![]()
bi blo pa do konkurence fer,da si za začetek svojo temo odprete,naslov te je RSR Chip Tuning
el_diablo je napisal/-a:@SKN: dejstvo je da ste dokaj neznani,tok da si boste mogli res dobro reklamo nardit,otvoritveni,skupinski popusti,itd. no,upam da vam uspe.![]()
bi blo pa do konkurence fer,da si za začetek svojo temo odprete,naslov te je RSR Chip Tuning
evilson je napisal/-a:
Glih kar sem mislu omenit. Naslov teme je RSR chip tuning!
SKN_Slovenija je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Aha...torej ni nujno, da potem ko vi meni stunate avto, da imam pol jest neko garancijo. Glede na to, da ima moja šajtrga dobrih 100.000km za sabo,je potem glede garancija vse samo še stvar dogovora (glede na stanje vozila,motorja..)? Tista 60-mesečna garancija na SW in delo pa velja neglede na prevožene kilometre?
LP!
60 mesečna garancija na SW in delo velja ne glede na letnik vozila in prevožene km.
Tudi redki proizvajalci vozil so, ki dajejo več kot 100.000 km in 24 mesečno garancijo pri novem vozilu. Tako da...
Mick Jerry je napisal/-a:Sicer to mene ne zadeva, ker nisem potencialna stranka, zanima pa me, kaj je zdaj tu res.
Mick Jerry je napisal/-a:Pravite, da se ne da pogruntati z servisnimi testerji ali je avto čipan ali ne.
Kaj pa to, da pri vsakem turbo avto računalnik sproti zapisuje podatke kot so tlak turbine, količina vbrizganega goriva, lopute itd itd, kar pa mislim da na servisu lahko pogledajo?
Da ne bo kdo mislil da provociram, ampak slišal sem veliko nasprotujočih si mnenj o tem ali se da ugotoviti ali ne.
Sicer to mene ne zadeva, ker nisem potencialna stranka, zanima pa me, kaj je zdaj tu res.
Še to: ali morda že ponujate za BMWja, N54 motor, 3.0 biturbo, kot je v 335i?
SIMY001 je napisal/-a:hm sašo vse lepo in prav,sam kaj pa če meni crkne avto totalno,ga naj naložim na šleparja pa transprtiram u lj nato pa nazaj na domač vw servis al kako.
Cicero je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:@SKN: dejstvo je da ste dokaj neznani,tok da si boste mogli res dobro reklamo nardit,otvoritveni,skupinski popusti,itd. no,upam da vam uspe.![]()
Nova je samo firma, ne pa ljudje kateri tam delajo.
Če bi prebral par postov nazaj kdo je v SKN skupini, bi videl, da smo daleč od amaterjev oz. imamo za pokazat kaj več kot pa samo kak s čipom narejen avto...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov