rokbrumen je napisal/-a:lancia hf: Jst mislim da sm veliko že naredu da sm pokazu kako gre za začetek, pokazu bom kako gre na polno ko dokoncamo stvari.Je vredu? Ne mislim spet skakat pa snemat itd...posnel bom ko bo narjen use, če pa se mislimo kregat in zajebavat pa ne bom nič posnel niti dal nobenga grafa gor.LP
rokbrumen je napisal/-a:Zdj sm dal graf gor od tlaka 1.1 bara ko je bla v zacetku poletja tako... in z prejsno turbino ker mi je tlak na 7.300 začel padat...kar me je motlo zdj do 8.200 in od 2000prm ...mi tlak ne pade za niti 0.01bar...
Posnetek bom dal gor..za graf bom 10x premislu ker tako podjebavanje ne vodi nikamor..skos izpadem kot lažnivec zdj s fotkam sm dokazu svoje.In če ne bo mir ne bom nič več nalagu tukaj in končal z pisanjem.Do prej je blo vse ok..zdj pa nevem no...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
rokbrumen je napisal/-a:mire: Ja ja sj Micke naj bi mele use pr nas tak števec.. sicer ne bom trdil ampak use do zdj kar sm vidu je bil tak števec.
rokbrumen je napisal/-a:LoCo:
In sm trdno prepričan da ne greš naprej do mene...in tisto na grafu je bila druga turbina...
rokbrumen je napisal/-a:LoCo: Graf je bil slikan od njega... ne od mene. Mislim čakte malo kaj zdj se bomo kregal al kaj?????? LoCo tako se zmenva v sredo bom avto pripravlen, v petek pridem v LJ in nardiva posnetek kdo je bolši ok? Pa se bom potrudu da bo odprta na 1.8 bara
.
In sm trdno prepričan da ne greš naprej do mene...in tisto na grafu je bila druga turbina... zdj tole ko imam pa ne zgubim tlaka in moč se samo veča..samo motor ne morem več kot 8.200 zavrtet ker bi mogu spet menjat stvari.Ampak dovol močn je da me marsi ker avto ne ujame z lepa.Končno pa imam dost čez 260 tako da lahko probava še končno.tko da tut če mas 400hp ti ne bo dost pomagalo proti meni ker imam skor 500kil manj
.In konje pomoje večje kot imaš ti in navor .... skoda besed..če si za se zmeniva kje se dobiva ob keri uri v petek in pridem z veseljem ..bom še kolege prpelu da bojo priče pa pripelji še ti
.
In ja za finish avto je bil pri več ljudeh od italjanov ga je gledal tudi mađari in hrvati...marsikje sm znan z tem crx-om.Pa marsikdo z obale ti lahko pove kako gre
.Samo eni majo prevelik ponos da bi priznal da jih je spalu 20let star avto.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
rokbrumen je napisal/-a:LoCo: Hehe dobr.... se ne sekiram ..lahko se tukaj zmeniva kej in kako...jst pridem do Lj se dobimo kje pr Koloseju in se pol odločim kam in kako, to ne bo nobena dirka iz sovraštva ali kar koli samo da vidimo razliko.Vredu?Tako da petek LJ okoli 18ih sm lahko dol.
rokbrumen je napisal/-a:No dobr kje potem v lj?Pa rečmo ob 21ih bo vredu?...pol niti na AC ne bo guzve tko pozn smo lahko kje okoli LJ da probamo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov