Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Po avg 06, 2007 9:18 pm

to tudi jaz ne verjamem da bi poštarji tolk revij izmaknil, pomoje se je kej zalomilo pri distribuciji, da kak naročnik ven pade iz seznama.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To avg 07, 2007 10:38 am

evo danes dobil revijo.. sem jo samo preletel in kr zaprl in vrgo v omaro.. ološ od ološa.. tako kt je že nekdo rekel.. kovanje M3 špeglov v nebesa.. šarikiji.. pol izjava da se vedno bolj uveljavlajo dvobarvni avti.. lexuske.. lol :D

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Marko_mx-3 To avg 07, 2007 11:46 am

Pomoje je revija z vsako številko slabša in ne boljša :cry:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To avg 07, 2007 11:53 am

po 1 letu lahko recem da ...se vedno ni podobno vw-sceni ali pa kaksni maxi-tuning (HR)
neglede na vse ...ja pac v sloveniji premalo tega stylinga/tuninga (v %) ali
pa se nekateri ne upajo..

ne vem vsi uredniki itd malo si vzemite za vzgled ostale top tuning mag. :idea:
je pa se nekaj... za 1 ali 3€ (izven) ne moras naredit... nekaj oh in sploh
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. To avg 07, 2007 11:56 am

Marko_mx-3: se popolnoma strinjam s tabo... to sm tut sam opazu ene 2,3 izdaje Tuning scene nazaj....tut izbira avtomobilov se je mal poslabšala. pa ni mi jasn a je to revija o avtomobilih al striptizetah? v članku o roza hondi se zdi, k da je ves foto material namenjen uni Naji...

dosedaj sem prebral vse tuning scene razen taprve....najbolj všeč mi je bila druga izdaja,torej prva, ki sem jo prebral...

Lp

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Marko_mx-3 To avg 07, 2007 12:12 pm

Lahko bi se potrudili vsaj pri slikah, ne da je v vsaki reviji minimalno ena, ki je čisto zamegljena.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To avg 07, 2007 12:32 pm

da naštejem par alinej zaradi katerih tudi ne bom podaljšal naročnine...

strokovni izrazi ? sploh poznate tisti ki pišete? firme npr. akustične narobe črkovane, miljon napak, m3 look pa šarkiji so res ultra vodilo za styling. Slovnične napake, je vsaj en urednik preden se je dalo tiskat prebral? pa če bi še enkrat šel brat bi našel vsaj 10 napak noter, mislim wtf, nobenega retuširanja slik, avtu manjka mrežica, je umazan, kako se lahko to predstavi v časopisu? mislim 50 centov stane wap če je že na lokaciji slikanja umazan...

pa tud opazil sem da ni več Jerneja pri časopisu in morm priznat, ne vem če je to ravno zaradi tega ker njega ni več ampak opisi prej so bili bolj točni in "pristni" za kar pa v tokratni reviji ne morm rečt.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To avg 07, 2007 1:20 pm

ma zta bruhat je.. na naslovnici slovnična napaka.. not en kup napak.. kot sem rekel in mnogo drugih tudi.. v zvezde kovani sharkiji in m3 špegli lexsus luči, itd. :D

lol.. kar na smeh mi gre.. taki občutek dobivam kot, da bi bil na kakem lokalnem stayling srečanju.. še huje. Ona gnusno grda striptizeta pa ne vem zakaj more bit na 3/4 srevije.. fuc*k ej =)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To avg 07, 2007 1:25 pm

Potem pravite, da je dobro, da se nisem naročil. :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To avg 07, 2007 1:27 pm

samo za primer za kaj so taki avti notr. glavno besedo ma ženska pr tej reviji. mi smo imel srečanje v nm in ona je gledala in se slinila nad parimi rižotami ki so ble tam. ena bo v naslednji tuning sceni, če sm prou napovednik vidu. tko da ni čudno. itak se 90% pišk navdušuje nad da je čimveč barv na avtu pa čimveč spojlerjev pa ene male bling bling felge. dokler bo mela ta glavno besedo ne bo kj dost bolš. aja, men tut ni bla revija všeč, razen članka o modri GTT in mogoče o VR-ki, kateri m3 kromirana ogledala dodajo piko na i.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To avg 07, 2007 2:01 pm

Mene je pri celotni tokratni reviji zmotilo samo to, da so pri rdečem Saxo-ju pozabili na detajl "M3 LOOK vzvratna ogledala". :?

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To avg 07, 2007 2:14 pm

MacTron je napisal/-a:je pa se nekaj... za 1 ali 3€ (izven) ne moras naredit... nekaj oh in sploh

Taka cena je normalna za prve številke. Večinoma to vsi delajo. Najprej poceni, da se naredi reklamo in pridobi bralce, potem se pa podraži. Sicer je pa tukaj površnost opazna pri textih, pri izbiri kšnega avta itd, kjer finance nimajo veze. Izdelava in kvaliteta revije glede na izgled je super (če ne gledamo vsebine).

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko To avg 07, 2007 3:13 pm

Številne slovnične napake me lih ne motijo (vrjetno so nalašč za popestritev)! Komentari slik so tudi namenjeni smehu(upam)!
Mrcine, zverine in lepotci so avti not? :shock: Alu mrežice, krom špegli, šarksi, lightshowčki, wingi, striptizete(wannabeez)... To so slovenska tuning scena? :?
Predvsem je kvaliteto dvignla nadgradnja postra s koledarjem! :P
Foto material pod nivojem amaterskega slikanja pod vplivom 7ih vlkih laških!
Pohvalim lhk custom maister.
Napovednik pa zgleda zelo obetaven...
'Ko voli nek' izvoli...

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. To avg 07, 2007 4:12 pm

ok vem da nimam pojma o avtoakustiki, vem pa vsaj da ni Grand Zerro, ampak Ground Zero.... še mal popestritve :?

Lp

Uporabniški avatar
mitja22
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a mitja22 To avg 07, 2007 4:18 pm

c.o.b. je napisal/-a:Marko_mx-3: se popolnoma strinjam s tabo... to sm tut sam opazu ene 2,3 izdaje Tuning scene nazaj....tut izbira avtomobilov se je mal poslabšala. pa ni mi jasn a je to revija o avtomobilih al striptizetah? v članku o roza hondi se zdi, k da je ves foto material namenjen uni Naji...

dosedaj sem prebral vse tuning scene razen taprve....najbolj všeč mi je bila druga izdaja,torej prva, ki sem jo prebral...

Lp

se strinjam s tabo! sej Naja je kr vredu dokler je ne pogledaš v obraz, ko pa to vidiš se ti pa stemni pred očmi! še vedn pa je 5. izvod bolši kot pa 4. ki je bil vsaj v mojem pogledu res čista katastrofa z izjemo Opel Tigre! in res je bil še najboljši izvod številka 2! :? :?
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To avg 07, 2007 4:55 pm

mitja22 je napisal/-a:..... kot pa 4. ki je bil vsaj v mojem pogledu res čista katastrofa z izjemo Opel Tigre!

Tista tigra je tako skropucalo da še nisem večjega videl :nae

Uporabniški avatar
mitja22
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a mitja22 To avg 07, 2007 5:06 pm

Pavel_P je napisal/-a:
mitja22 je napisal/-a:..... kot pa 4. ki je bil vsaj v mojem pogledu res čista katastrofa z izjemo Opel Tigre!

Tista tigra je tako skropucalo da še nisem večjega videl :nae

vem ampak vseeno opis je kr dober! ostali avti so pa kriza tisti leon je kr neki , zastava 750 je tud še kr nekak ostalo pa :bonk :bonk
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne To avg 07, 2007 5:27 pm

croma_man je napisal/-a:da naštejem par alinej zaradi katerih tudi ne bom podaljšal naročnine...

strokovni izrazi ? sploh poznate tisti ki pišete? firme npr. akustične narobe črkovane, miljon napak, m3 look pa šarkiji so res ultra vodilo za styling. Slovnične napake, je vsaj en urednik preden se je dalo tiskat prebral? pa če bi še enkrat šel brat bi našel vsaj 10 napak noter, mislim wtf, nobenega retuširanja slik, avtu manjka mrežica, je umazan, kako se lahko to predstavi v časopisu? mislim 50 centov stane wap če je že na lokaciji slikanja umazan...

pa tud opazil sem da ni več Jerneja pri časopisu in morm priznat, ne vem če je to ravno zaradi tega ker njega ni več ampak opisi prej so bili bolj točni in "pristni" za kar pa v tokratni reviji ne morm rečt.

Natanko takšno je tudi moje mnenje!
lp
Born to be wild !

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To avg 07, 2007 11:16 pm

croma_man je napisal/-a:pa tud opazil sem da ni več Jerneja pri časopisu in morm priznat, ne vem če je to ravno zaradi tega ker njega ni več ampak opisi prej so bili bolj točni in "pristni" za kar pa v tokratni reviji ne morm rečt.

Tole zna biti tudi ena od težav ja. Prej je bil v Tuning sceni vsaj en, ki je hodil na te zadeve že od samega začetka. Sedanji avtorji so pa sodeč po opisih superiornih sharkcov, M3look ogledal (za 50€ ki so sploh smetana na avtuna katerem je zmetano par tisoč €) pa podobnih kozlarijah neki navdušenci nad NFSU in pimp my ride.
Tisto, da poštarji množično širom slovenije kradejo revijo za en € je pa tut ena bedna ja... :roll:
Edino Custom maister je še dokaj uporabna/zanimiva zadeva v reviji ostalo se pa vedno bolj spušča pod nivo. Razumem, da za 1€ ne smemo pričakovati veliko, ampak zakaj so bile prve številke veliko bolj zanimive (članki se je dalo vsaj prebrati ne, da bi se vmes zgražal, smejal itd...).
Mislm saj bom rajš nehal pisati ker, če samo pomislim nanje se mi zamegli pred očmi. Slovenska tuning scena my ass... Tole so bolj slovenski oboževalci riža na avtu (shark).
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr avg 08, 2007 7:49 am

Moram rečt da se v veliki meri strinjam s komentarji predhodnikov. Predvsem me moti vedno slabša kvaliteta slik. Prva številka je imela res dobre slike, sedaj pa so vsi avti slikani zraven nekih zgradb ali podobno in imajo polno odsevov na karoseriji, tako da se totalno zamede prava oblika avtomobila. Še toliko bolj očitno je to zato, ker potem vse slike obrežete in date neka dokaj kičasta ozadja, potem pa res ne pride do izraza avto.

Tisto striptizeto sem dokaj preskočil, ker mi ženska pač ni všeč, verjamem, pa da gredo nage ženske in avtomobili skupaj in da določenemu krogu bralcev to je všeč. Jaz osebno vem, da je na photoshootingu na svojem avtu nebi hotel videt, pa ne samo nje, ampak katerekoli. Delno zaradi možnosti poškodb avta, delno zato, ker je moj avto družinski in tudi če bi bil spedenan raje imam na slikah samo avto.

Predlagam odgovornim pri reviji, da malo investirajo v kako dodatno fotografsko opremo in da poskušajo pridobiti koga, ki se na sceno in posel novinarja za predelane avte bolj spozna.

Aja, pa še nekaj, glede na to da je to TUNING scena predlagam da daste notri tudi kak bolj dirkalni avto, ki je zanimiv zaradi česa drugega kot pa samo poliestra. Mislim da bi se med slovenskimi dragarji ter drifterji našel marsikateri zelo zanimiv avto. Naj navedem samo ene par meni bolj poznanih: Hemijeva Fiesta, Edotov Audi, Cicerov Leon, Cimpotov M3 driftmobil, Eddyev E30 325i driftmobil,... Mogoče so tej avti na zunaj bolj obutani in ne tako negovani, pa zato presenečajo s tehničnimi rešitvami in dodelano notranjostjo.
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov