MacTron je napisal/-a:je pa se nekaj... za 1 ali 3€ (izven) ne moras naredit... nekaj oh in sploh
c.o.b. je napisal/-a:Marko_mx-3: se popolnoma strinjam s tabo... to sm tut sam opazu ene 2,3 izdaje Tuning scene nazaj....tut izbira avtomobilov se je mal poslabšala. pa ni mi jasn a je to revija o avtomobilih al striptizetah? v članku o roza hondi se zdi, k da je ves foto material namenjen uni Naji...
dosedaj sem prebral vse tuning scene razen taprve....najbolj všeč mi je bila druga izdaja,torej prva, ki sem jo prebral...
Lp
Pavel_P je napisal/-a:mitja22 je napisal/-a:..... kot pa 4. ki je bil vsaj v mojem pogledu res čista katastrofa z izjemo Opel Tigre!
Tista tigra je tako skropucalo da še nisem večjega videl
croma_man je napisal/-a:da naštejem par alinej zaradi katerih tudi ne bom podaljšal naročnine...
strokovni izrazi ? sploh poznate tisti ki pišete? firme npr. akustične narobe črkovane, miljon napak, m3 look pa šarkiji so res ultra vodilo za styling. Slovnične napake, je vsaj en urednik preden se je dalo tiskat prebral? pa če bi še enkrat šel brat bi našel vsaj 10 napak noter, mislim wtf, nobenega retuširanja slik, avtu manjka mrežica, je umazan, kako se lahko to predstavi v časopisu? mislim 50 centov stane wap če je že na lokaciji slikanja umazan...
pa tud opazil sem da ni več Jerneja pri časopisu in morm priznat, ne vem če je to ravno zaradi tega ker njega ni več ampak opisi prej so bili bolj točni in "pristni" za kar pa v tokratni reviji ne morm rečt.
croma_man je napisal/-a:pa tud opazil sem da ni več Jerneja pri časopisu in morm priznat, ne vem če je to ravno zaradi tega ker njega ni več ampak opisi prej so bili bolj točni in "pristni" za kar pa v tokratni reviji ne morm rečt.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov