@Jakea: A je pri tebi še kaj novega? Zadnjič sem te videl pred Rutarjem pa si se le prišel obrniti.

Ja nič, lahko noč + ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjj, ... :P
Mad je napisal/-a:... Fantje ma saj nima veze danes sem se cel dan smejal ... ne morte mi tega pokvarit tut če se vse podrepa ne zaradi rezultata - imel sem kolege okrog sebe in ... tolko neumnosti, kot sem danes slišal jih že dolgo nisem - družba je fenomenalna - pol pa še tista cev, ki je počla po celem kot hrenovka ... harfharf harf
... Sedaj je nevozen - danes mu sicer pošljem (Boštjanu) še en identičen kolektor gor a dokler ne bo aluminijast ne vem koliko bo vrgel na času dol - dejansko sedaj, ko je Mitja dal gor pravi blow je sistem držal pritisk (cagr se ni šetal) in je zato malo drugače delovalo vse skupaj ... bomo videli kaj bo rekel Sax ko dam gor alu kolektor in loputo od 57 mmnaliM je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Fantje ma saj nima veze danes sem se cel dan smejal ... ne morte mi tega pokvarit tut če se vse podrepa ne zaradi rezultata - imel sem kolege okrog sebe in ... tolko neumnosti, kot sem danes slišal jih že dolgo nisem - družba je fenomenalna - pol pa še tista cev, ki je počla po celem kot hrenovka ... harfharf harf
Čestitke za meritve. Glede na navedeno tempreaturo vstopnega zraka je tole sedaj že čisto druga zgodba, kot avto na posnetku pospeševanja do 200km/h.
Če sem iskren, bi me zanimalo sedanje pospeševanje 0-200km/h. Špekuliral bi na čas okoli 19sekund, kar je dobrih 10 manj, kot 'na 2,25bar'.
LP,
Milan
... dejansko je to bil namen ... ne za noret po cestah ker če bi ga delal za cesto pol bi dal gor K03 in ga spravil na ene 160 km z navorom od dizla porabo od enega normalnega 1.6 in odzivnostjo smodnikaTurbobitch je napisal/-a:Nekje pričakovani konji. Sam oprosti avto ej narjen izključno za drag. ker je tole drugače totalno neuporabno... Dobr enim je pač filing tekmovat v številkah...
...Ok tisto kar sem ti rekel po tel ti bom zdaj nalepil v mejl ... Bye_KL3_ je napisal/-a:Mad še dobr da si grafe dau gor ker je tema končn ratala normalnataka kukr bi bla lahko od začetka če bi se kšni vzdržal nepotrebnih komentarjev in podobnih zadev!
@mad - filmčkov nam lepu gor ker so itaq isti kukr od boštjana pa še slabši ker je sneman z tel.
l.p. Klemen
Mad je napisal/-a:... Anže ta: http://uk.youtube.com/watch?v=kZD7YpWU2eI&NR=1 mi je bolj simpa... z Matejem sva na poti, da ga narediva ... ne do jutri - verjetno kake dve, tri leta ...ker za tak projekt moraš pretežni del delov kupiti novih in keš je tisti del projekta, ki od začetka do konca "trokira"... L.p. Max
Verjetno so kar od 405ke, po potrebi skrajšane ali pa od katerega drugega pežoja/citroena. Vse se da samo veliko časa (denarja) je treba da se vse pogrunta in naredi.drsokodj je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Anže ta: http://uk.youtube.com/watch?v=kZD7YpWU2eI&NR=1 mi je bolj simpa... z Matejem sva na poti, da ga narediva ... ne do jutri - verjetno kake dve, tri leta ...ker za tak projekt moraš pretežni del delov kupiti novih in keš je tisti del projekta, ki od začetka do konca "trokira"... L.p. Max
Mad...takšni KIT-i za S1600 dirkalnik je pa kar dosti denarja ane?
gledal sem nekje, da je cena za takšen KIT 2000€ ...samo nevem kako se problemi rešujejo z prednjo in zadnjo premo (zadaj druga prema? ) kako se problem reši z aksami?
Jo ima en kolega tako kot bi ti 280 stopinjsko in jo ceni 150 plus poštnina to je ene 6 -10 max eur ... Ax je pa kurrba spomni se zadnjič tistega ovinka z kalibro - ko je najlepše - spustidrmocar je napisal/-a:Verjetno so kar od 405ke, po potrebi skrajšane ali pa od katerega drugega pežoja/citroena. Vse se da samo veliko časa (denarja) je treba da se vse pogrunta in naredi.drsokodj je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Anže ta: http://uk.youtube.com/watch?v=kZD7YpWU2eI&NR=1 mi je bolj simpa... z Matejem sva na poti, da ga narediva ... ne do jutri - verjetno kake dve, tri leta ...ker za tak projekt moraš pretežni del delov kupiti novih in keš je tisti del projekta, ki od začetka do konca "trokira"... L.p. Max
Mad...takšni KIT-i za S1600 dirkalnik je pa kar dosti denarja ane?
gledal sem nekje, da je cena za takšen KIT 2000€ ...samo nevem kako se problemi rešujejo z prednjo in zadnjo premo (zadaj druga prema? ) kako se problem reši z aksami?
@Max: Špica od saxoja, samo mi je Ax bolj všeč. Mi že rojijo zadeve po glavi glede mojegaNajprej odmična, če boš našel kaj.
Symon je napisal/-a:No kje so zdaj vsi ki so pljuvali in obljubljali Kopronu na hektolitre pijače?A je tako težko priznati zmoto?
Kopron kako to, da je meril v 4. prestavi, ponavadi se namreč v 4. torej predzadnji? Sicer pa lepa krivulja, tole mora biti hec za vozit.
... in še vsaj en milion je takih ... ne se batkinkyllama je napisal/-a:Symon je napisal/-a:No kje so zdaj vsi ki so pljuvali in obljubljali Kopronu na hektolitre pijače?A je tako težko priznati zmoto?
Kopron kako to, da je meril v 4. prestavi, ponavadi se namreč v 4. torej predzadnji? Sicer pa lepa krivulja, tole mora biti hec za vozit.
po dopustu so vedno zaostanki..tako, da sem si danes popolne z težkim srcem vzel malo časa za svoj hobi in sestavil en motorček (fertik zadeva), ki bruhne, z kakšnim ccmejem manj, 30-40hpjev več od te pokalice.....brez napihovanja cevi, water spreya in podobnih kozlarij.....jutri se že vozim...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov