snikerson je napisal/-a:to bo še zanimivo
zelo!

lp
rokbrumen je napisal/-a:LoCo: Graf je bil slikan od njega... ne od mene. Mislim čakte malo kaj zdj se bomo kregal al kaj?????? LoCo tako se zmenva v sredo bom avto pripravlen, v petek pridem v LJ in nardiva posnetek kdo je bolši ok? Pa se bom potrudu da bo odprta na 1.8 bara
.
In sm trdno prepričan da ne greš naprej do mene...in tisto na grafu je bila druga turbina... zdj tole ko imam pa ne zgubim tlaka in moč se samo veča..samo motor ne morem več kot 8.200 zavrtet ker bi mogu spet menjat stvari.Ampak dovol močn je da me marsi ker avto ne ujame z lepa.Končno pa imam dost čez 260 tako da lahko probava še končno.tko da tut če mas 400hp ti ne bo dost pomagalo proti meni ker imam skor 500kil manj
.In konje pomoje večje kot imaš ti in navor .... skoda besed..če si za se zmeniva kje se dobiva ob keri uri v petek in pridem z veseljem ..bom še kolege prpelu da bojo priče pa pripelji še ti
.
In ja za finish avto je bil pri več ljudeh od italjanov ga je gledal tudi mađari in hrvati...marsikje sm znan z tem crx-om.Pa marsikdo z obale ti lahko pove kako gre
.Samo eni majo prevelik ponos da bi priznal da jih je spalu 20let star avto.
Da doma še po javni cesti ne bi rad neki dirku da ne bo kakih nezgod..kak kraj kje da se da konkretno sprobat.
Yoni je napisal/-a:Stari zakaj si pa grafe skinu dol? Dej jih nazaj ker me zanima kako zgledajo...
Če nočeš dajat v temo uploadaj na shrani.si pa mi prosm pošli sam linke na ZS...če se da no...
Sicer imam svoje mnenje glede tega projekta, ampak bi pa prav rad vidu posnetke proti evotu pa še kak drug posnetek pa graf. Zato se mi zdi prav bolano, da eni na vsak način hočete sprovocirat prepir... Če ste živčni vzemte sekiro, pejte v šumo, najdite eno tako fajn debelo bukev al pa hojo, pa sekajte vanjo tolko časa, da bo šla slaba energija ven iz vas.
P.S. Pa pazite, da vas hlod ne pokoplje pod sabo, če boste zelo dolgo sekali.....
lancia hf je napisal/-a:Pa saj ga noben ne provucira, samo... ahhhh škoda besed. Saj še takrat ko kaj "koristnega" pokaže, se potem začne "nabijanje" z njegove strani (pol gasa,0,8 bara ...)
Mislim da bi bil bolj koristen pri branjovkah, saj bi gnil paradajz prodal pod nezrelega
rokbrumen je napisal/-a:lancia hf: No tole je podjebavanje..
abbe je napisal/-a:on ma hondo k nima v teca in tam je to mozno ce obesis pravilno turbino gor,ker ma ze v osnovi tko zasnovane kanale za pretok zraka da ze pri mal obratih uspe velik izpuha it vn da fino zavrti vetrnico turbine da lahko polni za ostalo je pa itak waste gate an na turbini da da presezek vn....
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:on ma hondo k nima v teca in tam je to mozno ce obesis pravilno turbino gor,ker ma ze v osnovi tko zasnovane kanale za pretok zraka da ze pri mal obratih uspe velik izpuha it vn da fino zavrti vetrnico turbine da lahko polni za ostalo je pa itak waste gate an na turbini da da presezek vn....
Pa ti sploh veš kako bencinski motor deluje in kaj je wastegate, predvsem pa čemu služi?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov