Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So sep 26, 2009 7:07 pm

snikerson je napisal/-a:to bo še zanimivo :lol:

zelo! :lol:

lp

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 7:09 pm

LoCo: Ej iskren povedan nevem mel sm avto na 3eh dynotih in nevem :D... v italiji v trsu mi je en gledu je nek znan ker predeluje avte za rally...stolli al kaj...nevem :D... pol en hrvat ma bol tko domače ....v zagrabu :D.. in mađar... v sloveniji še nism meru... bom pa pr enem tipu...

Se ne spoznam tok na use ;)..važn je da znam vozit avto :D da vem kolko hp mam in navor..pa teža drugo me ne zania, drugo pa ne pa da je avto ok da kaj ne odpade od njega :D...lp

Graf sm umaknu ker nočm da pride preveč okoli....ker nasplošno na hondinem forumu so hotl garf pa posnetke pa nism dal nobenih nič...tukaj sm...in tudi drugi forumi ne bojo nič dobil. Tut no graf ko bo ne bo dolgo objavlen ker je tukaj dost uporabnikov s hondinega foruma.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So sep 26, 2009 7:38 pm

rokbrumen je napisal/-a:LoCo: Graf je bil slikan od njega ;)... ne od mene. Mislim čakte malo kaj zdj se bomo kregal al kaj?????? LoCo tako se zmenva v sredo bom avto pripravlen, v petek pridem v LJ in nardiva posnetek kdo je bolši ok? Pa se bom potrudu da bo odprta na 1.8 bara ;).
In sm trdno prepričan da ne greš naprej do mene...in tisto na grafu je bila druga turbina... zdj tole ko imam pa ne zgubim tlaka in moč se samo veča..samo motor ne morem več kot 8.200 zavrtet ker bi mogu spet menjat stvari.Ampak dovol močn je da me marsi ker avto ne ujame z lepa.Končno pa imam dost čez 260 tako da lahko probava še končno ;).tko da tut če mas 400hp ti ne bo dost pomagalo proti meni ker imam skor 500kil manj ;).In konje pomoje večje kot imaš ti in navor .... skoda besed..če si za se zmeniva kje se dobiva ob keri uri v petek in pridem z veseljem ..bom še kolege prpelu da bojo priče pa pripelji še ti ;).

In ja za finish avto je bil pri več ljudeh od italjanov ga je gledal tudi mađari in hrvati ;)...marsikje sm znan z tem crx-om.Pa marsikdo z obale ti lahko pove kako gre ;).Samo eni majo prevelik ponos da bi priznal da jih je spalu 20let star avto.

Da doma še po javni cesti ne bi rad neki dirku da ne bo kakih nezgod..kak kraj kje da se da konkretno sprobat.

napisal si da proti tebi nima šans....takoj v naslednjem postu pa že spreminjaš mnenje....pa skos se nekaj izmikaš,pa nalagaš,nakladaš....in ja prav imaš nisem ti nič da bi mi dokazoval število konj pod haubo....boš pa naredil uslugo celemu forumu če daš kakšen trden dokaz o le teh.....in zanimivo po celi evropi te je,pri nas pa nobeden nič ne ve o tebi in tvoji "unglauplih power" crx-i.tko da nehaj že enkrat srat po tem forumu....prodajal si buče v vlogi Escape-a in sedaj jih ravnotako prodajaš v vlogi nekega kvazi Rokabrumena......in verjemi da če bo šlo še tako naprej ti bo nekdo stisnu par modrih kartonov ker se ti bo utrgal film in boš spet začel vse pošiljat v Pisane Marjetice in lepo boš pristal v termah banovci.....
že res da je forum namenjen izmenjavi informacij in mnenj....vsekakor pa ni namenjen seratorstvu in nakladanju v številu postov a ko potegneš črto na koncu le te ni bistvo vredno pol kurca...

pa sory za iskrenost

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 7:42 pm

damjan:Ti si malo moten opažam pa oprosti za iskrenost in ne ne bom nikogar nikamor pošilju ;). Drugače pa sm samo napisu da lahko pa da gre on mimo mene ;)...samo pač vsak ma svoje mnenje in se po svoje izraža kot si reku...torej naj te ne moti moje izražanje ker mene ne moti tvoje.

In ja posnel bomo pa pač kater bo bolši bo bolši tako pač je. Seveda bomo neki spil po tem in to je to tut posnetek bo od 0-100 in od 0-200 pa od 100-200...to je to in mogoče graf.

LP

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 26, 2009 7:52 pm

Stari zakaj si pa grafe skinu dol? Dej jih nazaj ker me zanima kako zgledajo...

Če nočeš dajat v temo uploadaj na shrani.si pa mi prosm pošli sam linke na ZS...če se da no... 8)

Sicer imam svoje mnenje glede tega projekta, ampak bi pa prav rad vidu posnetke proti evotu pa še kak drug posnetek pa graf. Zato se mi zdi prav bolano, da eni na vsak način hočete sprovocirat prepir... Če ste živčni vzemte sekiro, pejte v šumo, najdite eno tako fajn debelo bukev al pa hojo, pa sekajte vanjo tolko časa, da bo šla slaba energija ven iz vas.

P.S. Pa pazite, da vas hlod ne pokoplje pod sabo, če boste zelo dolgo sekali..... ;)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 8:00 pm

Yoni: Se strunam stabo kar je napisan glede provociranja in vodenja prepiru.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So sep 26, 2009 8:07 pm

Pa saj ga noben ne provucira, samo... ahhhh škoda besed. Saj še takrat ko kaj "koristnega" pokaže, se potem začne "nabijanje" z njegove strani (pol gasa,0,8 bara ...)
Mislim da bi bil bolj koristen pri branjovkah, saj bi gnil paradajz prodal pod nezrelega :?
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So sep 26, 2009 8:11 pm

Yoni je napisal/-a:Stari zakaj si pa grafe skinu dol? Dej jih nazaj ker me zanima kako zgledajo...

Če nočeš dajat v temo uploadaj na shrani.si pa mi prosm pošli sam linke na ZS...če se da no... 8)

Sicer imam svoje mnenje glede tega projekta, ampak bi pa prav rad vidu posnetke proti evotu pa še kak drug posnetek pa graf. Zato se mi zdi prav bolano, da eni na vsak način hočete sprovocirat prepir... Če ste živčni vzemte sekiro, pejte v šumo, najdite eno tako fajn debelo bukev al pa hojo, pa sekajte vanjo tolko časa, da bo šla slaba energija ven iz vas.

P.S. Pa pazite, da vas hlod ne pokoplje pod sabo, če boste zelo dolgo sekali..... ;)

Yoni zdj si pa že ti malo čuden....grafi so bli gor pol ure...in kaj piše nagrafih??na ime Maylo in nek Obroty silinka....wtf???kdo se zdj norca dela???zdj jih je pa kar skinu dol...zakaj že??ker sploh niso njegovi...in če je kdo tukaj moten je to lastnik teme

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 26, 2009 8:12 pm

lancia hf je napisal/-a:Pa saj ga noben ne provucira, samo... ahhhh škoda besed. Saj še takrat ko kaj "koristnega" pokaže, se potem začne "nabijanje" z njegove strani (pol gasa,0,8 bara ...)
Mislim da bi bil bolj koristen pri branjovkah, saj bi gnil paradajz prodal pod nezrelega :?

Glej, če je tebi to nabijanje, poveš enkrat, in pač ne bereš več... Al pa bereš in se smejiš... Ogromno nabijanja je tud v kopronovih temah in še v marsikateri temi na temu forumu...

Damjan me ni blo ravno tisti čas na forumu, tako da jih nisem videl. Vsaki 2min pač ne morem refreshat teme.... Če bo hotel poslat bo, če ne pa ne....

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 8:14 pm

damjan: Grafi so se kako moji samo so delani bli v tujini....kaj ej važn čigavo ime????Ne važn je kaj je na njih ;).In očitno imaš res probleme z sabo. Kaj boš pol našu ko bo graf od naslednega tedna tukaj???Boš tut trku da ni moj????In bo pol ure gor in pol ga bom odstranu...Ker sm napisu da ne želim da kak info pride na hondin forum ker so polni sami sebe.... in prosim ne smetari po moji temi. In če je kdo moten sm ti povedu kdo je ;). Adijo

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So sep 26, 2009 8:15 pm

rokbrumen je napisal/-a:lancia hf: No tole je podjebavanje ;)..

Zakaj dal si dva lepa posnetka, potem pa namesto da bi dal mir (ker se lepo sliši da zaradi tiščanja motor komaj pride do sape) ti napišeš da je to z pol gasa, in po tvojih trditvah bi moral potem števec rasti kot pri micki obratomer. Daj malo razmisli, pa saj nisi edini ki imaš predelan avtomobil.
Pa brez zamire samo pol tvojih izjav se ne ujemajo z zdravo pametjo :?
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 8:18 pm

lancia hf: Hehe vse skupaj ne vodi nikamor :D...res ne, kaj boš reku ko bota dva posnetka gor ko bo tolko hitrej nabral hitrost..ne tolko ampak očitno...boš reku da sm pod breg vozu? :D..al boš kak drug izgovor našu? In normaln da nimam edini predelan avto. Samo pač ne da se mi več stabo pač te bom ignoriru...ker očitno maš ti ta avto ne jst in očitno si ti vozu v posnetku ne jst,in pametni odneha.Adijo

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So sep 26, 2009 9:34 pm

on ma hondo k nima v teca in tam je to mozno ce obesis pravilno turbino gor,ker ma ze v osnovi tko zasnovane kanale za pretok zraka da ze pri mal obratih uspe velik izpuha it vn da fino zavrti vetrnico turbine da lahko polni za ostalo je pa itak waste gate an na turbini da da presezek vn....
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 26, 2009 9:44 pm

Bo graf use pokazu..sj so avto k vlecejo konstantno ;) to ja več ni nek izum hehe.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne sep 27, 2009 12:05 am

abbe je napisal/-a:on ma hondo k nima v teca in tam je to mozno ce obesis pravilno turbino gor,ker ma ze v osnovi tko zasnovane kanale za pretok zraka da ze pri mal obratih uspe velik izpuha it vn da fino zavrti vetrnico turbine da lahko polni za ostalo je pa itak waste gate an na turbini da da presezek vn....

Pa ti sploh veš kako bencinski motor deluje in kaj je wastegate, predvsem pa čemu služi?
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne sep 27, 2009 10:01 am

LoCo: Očitno ne ve....

GodOfAll
Novinec

Kraj: Fračji dol

Napisal/-a GodOfAll Ne sep 27, 2009 10:25 am

rokblumen: Po vsem prebranem (se je splačalo, ker sem si zraven krepil trebušne mišice), bi bil taprav konkurent zate edino Saxo 1.4T. Ostali nimajo za burek.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne sep 27, 2009 10:31 am

LoCo je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:on ma hondo k nima v teca in tam je to mozno ce obesis pravilno turbino gor,ker ma ze v osnovi tko zasnovane kanale za pretok zraka da ze pri mal obratih uspe velik izpuha it vn da fino zavrti vetrnico turbine da lahko polni za ostalo je pa itak waste gate an na turbini da da presezek vn....

Pa ti sploh veš kako bencinski motor deluje in kaj je wastegate, predvsem pa čemu služi?

zlo dobr vem,ce pa ti nisi zaznal sarkazma je pa to tvoj problem...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne sep 27, 2009 10:38 am

GodOfAll: Tega saxoja poznam ;)...in tut vem kdo ga dela ;). Avto je vredn pohvale in tudi power je taprav. Jst bom pa zdj vidu kaj bo z mojim na 1.8 ko odpremo kaka bo razlika.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov