SAVINJCAN je napisal/-a:bolj kot berem to temo, manj vem, kam it bimija čipat
~toMmy~ je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:bolj kot berem to temo, manj vem, kam it bimija čipat
Jaz sem zelo zadovoljen z SKN-ovim čipanjem, za RSR se tudi ne spomnim nekih resnih pripomb, poceni in dober pa je očitno CSS. Na tvojem mestu bi poklical/se oglasil pri teh treh in potem na podlagi pridobljenih vtisov izbral tistega, ki bi me najbolj prepričal!
P.S.: Pri SKN-u mi je bilo posebno všeč ravno to, da je mojster vedel veliko o motorju, ki sem ga imel namen čipat, ker sem imel določene dvome.
ikamen1 je napisal/-a:Ne vem jaz sem se odloču letos polet in imam sharana 2.0 140 km.prevoženih 190000km in sem čipal na 176 km pa mi je počas šla turbina sicer je bila turbina baje menjana stara ki je mela prevoženih baje 30000 km.men je začela počas tako rekoč žvižgat ko si dodajal plin nato pa naenkrat sam zaroštala. sedaj mam drugo turbino sicer tovarnisko obnovljeno prevoženo z njo 10000km
~toMmy~ je napisal/-a:A maš mogoče grafe? Cca. 130KM? Ta motor se res pošteno razživi po čipanju!
~toMmy~ je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:bolj kot berem to temo, manj vem, kam it bimija čipat
Jaz sem zelo zadovoljen z SKN-ovim čipanjem, za RSR se tudi ne spomnim nekih resnih pripomb, poceni in dober pa je očitno CSS. Na tvojem mestu bi poklical/se oglasil pri teh treh in potem na podlagi pridobljenih vtisov izbral tistega, ki bi me najbolj prepričal!
P.S.: Pri SKN-u mi je bilo posebno všeč ravno to, da je mojster vedel veliko o motorju, ki sem ga imel namen čipat, ker sem imel določene dvome.
Steinkauz je napisal/-a:RSR ima ta mesec v akciji čipanje dizlov, če prideta vsaj dva avtomobila(30% za 2-4), 40% za 5+
http://www.rsrmotorsport.com/slo/novost ... popust-30/
Jst razmišljam da bi šel čipat svojga. Golf IV TDI 1.9 66kw
S 30% popusta 175eur, kar se mi zdi super cena.
A bi šel kdo zravn?
Pa še:
Avto ima 200kkm, bi vi čipal avto s toliko km?
pavlich je napisal/-a:vw polo, 2004, 1.9 dsi, pa 55konjev traktor en od avta,85.000km a to je smiselno kej ustvarjat?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov