Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Sr jul 12, 2006 6:47 pm

ja tak dvoboj med rs2 pa med audi-ju bi bil zelo zelo zanimiv.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Sr jul 12, 2006 8:06 pm

AVX je napisal/-a:ja tak dvoboj med rs2 pa med audi-ju bi bil zelo zelo zanimiv.

ej avx reče se Audi RS2....RS2 je model Audija...to nista dva različna avta...ampak edn

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy Sr jul 12, 2006 9:22 pm

omfg, hahaha my bad...

Mater kaj mi je te blo da sem čas zadnje objave gledal LOL :jao: :bonk

Ampak vseeno "keep it on going" =I :har

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Sr jul 12, 2006 9:25 pm

ezzy je napisal/-a:omfg, hahaha my bad...

Mater kaj mi je te blo da sem čas zadnje objave gledal LOL :jao: :bonk

Ampak vseeno "keep it on going" =I :har

Kero objavo misliš?

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Sr jul 12, 2006 10:58 pm

Black Jack je napisal/-a:
PRODRIVE je napisal/-a:to pa $$$$ projekt, greddy povej kaj o projektu,da se nam bodo sline cedile

jap...verjetno vsaj 2x če ne 3x dražji kot je biu projekt hondice..... :P

si kar dobro zadel, ampak zna biti tudi 4x drazji..samo dobro porihtana glava motorja pride skoraj 3k eur, kje se je vse ostalo... :cry:

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Če jul 13, 2006 9:40 am

greddy je napisal/-a:
PRODRIVE je napisal/-a:to pa $$$$ projekt, greddy povej kaj o projektu,da se nam bodo sline cedile

si kar dobro zadel, ampak zna biti tudi 4x drazji..samo dobro porihtana glava motorja pride skoraj 3k eur, kje se je vse ostalo... :cry:

Sej pravim....če te ne bi poznau.....ne bi tle neki bluzu...........čeprov sm že mislu da si si to črno hondico prodau pa type-R -ko nabavu sm že mislu da boš to rihtu...pol pa kot strela za jasnega....novička od tvoje sestre da maš audja doma.....ho...noro...no če boš dober na dragu......se ti bo ves trud in denar poplaču.....hm..kje pa rihtaš avto....? Js bi to pršu pogledat ta stroj...če bi se dalo...?

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Če jul 13, 2006 6:18 pm

greddy je napisal/-a:

Sej pravim....če te ne bi poznau.....ne bi tle neki bluzu...........čeprov sm že mislu da si si to črno hondico prodau pa type-R -ko nabavu sm že mislu da boš to rihtu...pol pa kot strela za jasnega....novička od tvoje sestre da maš audja doma.....ho...noro...no če boš dober na dragu......se ti bo ves trud in denar poplaču.....hm..kje pa rihtaš avto....? Js bi to pršu pogledat ta stroj...če bi se dalo...?

Dnar se ne bo nkol poplaču..zadovoljstvo pa ;) Avto je trenutno v barvanju, vse pa se bo delalo v moji garazi.. ;)

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Če jul 13, 2006 8:10 pm

greddy je napisal/-a:
greddy je napisal/-a:

Dnar se ne bo nkol poplaču..zadovoljstvo pa ;) Avto je trenutno v barvanju, vse pa se bo delalo v moji garazi.. ;)

hehe....če bi se dalo pridem pogledat............k me mal zanima kak to sploh zgleda pod haubo.......

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če jul 13, 2006 9:52 pm

Sam kok pa podvozje pa drugi avto deli trpijo tak avto bo tud kaj kmalu v slabem stanju .... lahko pa da ne ker je pač honda.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE To jul 18, 2006 5:50 pm

Sonček govora je o Audi-ju ne Hondi ;)
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Sr avg 02, 2006 8:23 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Sonček govora je o Audi-ju ne Hondi ;)

Kdaj bomo kej meli čast videt tega audija...zdej me pa že mal firbec matra....
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Če avg 03, 2006 11:25 am

greddy oglasi se,pa nam vsaj povej kako daleč si s projektom
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Če avg 03, 2006 11:26 am

PRODRIVE je napisal/-a:greddy oglasi se,pa nam vsaj povej kako daleč si s projektom

Mislim da bo treba njegovo sekico mal poklicat na zaslišanje ob kavi.....mogoč kej ona ve.... :P :P :P :P čeprov se mal tko vozim mim njegove hiše pa še ni nč videt notr po garaži kakšnega Audija...
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Če avg 03, 2006 1:18 pm

Greddy???? a nimaš ti že turbo honde??? ....aja ...en tu iz okolice litije ima tudi turbo hondo Civic ... je biu že pr ns doma 1× :DDDDD fajn glas ma tista zverina :twisted: :twisted: :twisted:
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Če avg 03, 2006 2:00 pm

drsokodj je napisal/-a:Greddy???? a nimaš ti že turbo honde??? ....aja ...en tu iz okolice litije ima tudi turbo hondo Civic ... je biu že pr ns doma 1× :DDDDD fajn glas ma tista zverina :twisted: :twisted: :twisted:

Greddy nima več turbo honde ker jo je prodau enmu tistemu tipu iz tistega konca, mogoče je celo to ta honda, ki jo ma tip, ki je biu pri tebi 1x doma.....Greddy zdej rihta RS2 doma...

Tle je enih par slikc od novega lastnika... po pravici povedan pa ni vreden da je lastnik....ker ne zna izkoristit turbo mlinčka pod haubo...
Če ma on tip, ki je biu pri tebi tablico CE- Z8-0.. pol je to ta...
Priponke
2006_06_04 021.jpg
dragRace 054.jpg

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če avg 03, 2006 3:34 pm

Black Jack je napisal/-a:Tle je enih par slikc od novega lastnika... po pravici povedan pa ni vreden da je lastnik...

daj ne trosi neumnosti prosim te.
Slika

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Če avg 03, 2006 3:40 pm

CockroaC je napisal/-a:
Black Jack je napisal/-a:Tle je enih par slikc od novega lastnika... po pravici povedan pa ni vreden da je lastnik...

Vsak ma svoje mnenje....podau sm ga pa na podlagi tega da poznam prejšnjega lastnika avta in pa njegove čase na Dragu....ki so velik boljši proti zdejšnejmu lastniku....

Pa ne bi o tem...kdo kolk trosi neumnosti....svoje izjave mal poglej pa boš vidu... :P :P :P :P

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če avg 03, 2006 4:05 pm

CockroaC je napisal/-a:

Vsak ma svoje mnenje....podau sm ga pa na podlagi tega da poznam prejšnjega lastnika avta in pa njegove čase na Dragu....ki so velik boljši proti zdejšnejmu lastniku....

Pa ne bi o tem...kdo kolk trosi neumnosti....svoje izjave mal poglej pa boš vidu... :P :P :P :P
...mogoče pa avto ni več v istem stanju ... jaz npr ko sem prodal cossy sem pobral dol 3.5 Bar map - senzor pa 75 mm izpuh in dal gor originalnega z tremi katalizatorji ... pa še kaj ... pol pa ni bil več isti avto oziroma ni šel isto ... je pa za cifro ki je zanj plačal dobil še vedno 2 x preveč ;) L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Če avg 03, 2006 4:08 pm

Mad je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:

...mogoče pa avto ni več v istem stanju ... jaz npr ko sem prodal cossy sem pobral dol 3.5 Bar map - senzor pa 75 mm izpuh in dal gor originalnega z tremi katalizatorji ... pa še kaj ... pol pa ni bil več isti avto oziroma ni šel isto ... je pa za cifro ki je zanj plačal dobil še vedno 2 x preveč ;) L.p. Mad

Po mojih podatkih.......je Greddy prodau avto v točno takem stanju kot ga je imeu...ni pobrau nič dol z njega...ker itak zdej rihta RS2.....mi je Greddy neki mislim da govoru zakaj je tip vozu počasnej sam se ne spomnim kaj točn je že reku....mislim da ga pač nov lastnik ne zna vozit...ker 1s na dragu je fulll velllliiiikkkkkk...

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Če avg 03, 2006 4:10 pm

Greddyjevi časi mislim da so bili nekje med 13 in 13.5 sekunde
Od novega lastnika pa med 14 in 14.5 sekunde......
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov