Black Jack je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:to pa $$$$ projekt, greddy povej kaj o projektu,da se nam bodo sline cedile
jap...verjetno vsaj 2x če ne 3x dražji kot je biu projekt hondice..... :P
greddy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:to pa $$$$ projekt, greddy povej kaj o projektu,da se nam bodo sline cedile
si kar dobro zadel, ampak zna biti tudi 4x drazji..samo dobro porihtana glava motorja pride skoraj 3k eur, kje se je vse ostalo...
Black Jack je napisal/-a:greddy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:to pa $$$$ projekt, greddy povej kaj o projektu,da se nam bodo sline cedile
si kar dobro zadel, ampak zna biti tudi 4x drazji..samo dobro porihtana glava motorja pride skoraj 3k eur, kje se je vse ostalo...
Sej pravim....če te ne bi poznau.....ne bi tle neki bluzu...........čeprov sm že mislu da si si to črno hondico prodau pa type-R -ko nabavu sm že mislu da boš to rihtu...pol pa kot strela za jasnega....novička od tvoje sestre da maš audja doma.....ho...noro...no če boš dober na dragu......se ti bo ves trud in denar poplaču.....hm..kje pa rihtaš avto....? Js bi to pršu pogledat ta stroj...če bi se dalo...?
greddy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:greddy je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:to pa $$$$ projekt, greddy povej kaj o projektu,da se nam bodo sline cedile
Sej pravim....če te ne bi poznau.....ne bi tle neki bluzu...........čeprov sm že mislu da si si to črno hondico prodau pa type-R -ko nabavu sm že mislu da boš to rihtu...pol pa kot strela za jasnega....novička od tvoje sestre da maš audja doma.....ho...noro...no če boš dober na dragu......se ti bo ves trud in denar poplaču.....hm..kje pa rihtaš avto....? Js bi to pršu pogledat ta stroj...če bi se dalo...?
Dnar se ne bo nkol poplaču..zadovoljstvo paAvto je trenutno v barvanju, vse pa se bo delalo v moji garazi..
PRODRIVE je napisal/-a:greddy oglasi se,pa nam vsaj povej kako daleč si s projektom
drsokodj je napisal/-a:Greddy???? a nimaš ti že turbo honde??? ....aja ...en tu iz okolice litije ima tudi turbo hondo Civic ... je biu že pr ns doma 1×DD fajn glas ma tista zverina
![]()
![]()
CockroaC je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Tle je enih par slikc od novega lastnika... po pravici povedan pa ni vreden da je lastnik...
daj ne trosi neumnosti prosim te.
...mogoče pa avto ni več v istem stanju ... jaz npr ko sem prodal cossy sem pobral dol 3.5 Bar map - senzor pa 75 mm izpuh in dal gor originalnega z tremi katalizatorji ... pa še kaj ... pol pa ni bil več isti avto oziroma ni šel isto ... je pa za cifro ki je zanj plačal dobil še vedno 2 x prevečBlack Jack je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Tle je enih par slikc od novega lastnika... po pravici povedan pa ni vreden da je lastnik...
Vsak ma svoje mnenje....podau sm ga pa na podlagi tega da poznam prejšnjega lastnika avta in pa njegove čase na Dragu....ki so velik boljši proti zdejšnejmu lastniku....
Pa ne bi o tem...kdo kolk trosi neumnosti....svoje izjave mal poglej pa boš vidu... :P :P :P :P
Mad je napisal/-a:...mogoče pa avto ni več v istem stanju ... jaz npr ko sem prodal cossy sem pobral dol 3.5 Bar map - senzor pa 75 mm izpuh in dal gor originalnega z tremi katalizatorji ... pa še kaj ... pol pa ni bil več isti avto oziroma ni šel isto ... je pa za cifro ki je zanj plačal dobil še vedno 2 x prevečBlack Jack je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Tle je enih par slikc od novega lastnika... po pravici povedan pa ni vreden da je lastnik...
Vsak ma svoje mnenje....podau sm ga pa na podlagi tega da poznam prejšnjega lastnika avta in pa njegove čase na Dragu....ki so velik boljši proti zdejšnejmu lastniku....
Pa ne bi o tem...kdo kolk trosi neumnosti....svoje izjave mal poglej pa boš vidu... :P :P :P :PL.p. Mad
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov