kopron je napisal/-a:Mini Maxi , glih učeri se spet pojavi povratna info, da Borutov RS4 pije 12,5 L/100 km ... So povedali, da se mu kar smeji, ko mu ni treba biti vsak dan 2x na črpalki z EVO 8 , medtem ko je zdaj 1x na 3 dni z RS4. Naš AX Turbo by Alex& Bošte & Kopron & ... pa točno tolk pije kot sem navedu, 8-10 L to je povprečne skupne porabe . Seveda ob priganjanju pa približno 30 l/100km ... AX pa še ni 4x4, čeprav se neki računa da bo . Moč pa smo do zdej merili pri Senici, in RSR , vendar z manjšimi bari, in manjšim kompresorjem ... tko de je zdej govora o drugih parametrih ...
... dobro glede porab ... danes sem bil pri kolegu v Litiji in kolegu v Trzinu in ker sem vozil samo po predpisih in samo po ravnini sem se z klimo peljal lenobno (ti lahko potrdi moj sovoznik) da sem porabil tudi samo 6.4 govorimo ceste, ki jih imate vi in sicer iz Ljubljane do Litije in nazaj v Ljubljano ... tehtali smo deli v prtljažniku jaz plin in bencin in Andrej skupaj več kot 1880 kg Matej ti lahko potrdi ker je bil tudi tam ... tako pa ne vozim doma ker imam klance ... tisti RS od kolega je pil z normalno vožnjo tudi do 13 litrov pod pa nikoli ... Bye