Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
mitja22
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a mitja22 Sr avg 08, 2007 3:30 pm

Nixxon je napisal/-a:Aja, pa še nekaj, glede na to da je to TUNING scena predlagam da daste notri tudi kak bolj dirkalni avto, ki je zanimiv zaradi česa drugega kot pa samo poliestra. Mislim da bi se med slovenskimi dragarji ter drifterji našel marsikateri zelo zanimiv avto. Naj navedem samo ene par meni bolj poznanih: Hemijeva Fiesta, Edotov Audi, Cicerov Leon, Cimpotov M3 driftmobil, Eddyev E30 325i driftmobil,... Mogoče so tej avti na zunaj bolj obutani in ne tako negovani, pa zato presenečajo s tehničnimi rešitvami in dodelano notranjostjo.

morš vedet da kej velik o svojih avtih verjetno tud nebi povedal! ker je kakšna skrivnost tu verjetno 8)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr avg 08, 2007 3:57 pm

Nixxon je napisal/-a:Aja, pa še nekaj, glede na to da je to TUNING scena predlagam da daste notri tudi kak bolj dirkalni avto, ki je zanimiv zaradi česa drugega kot pa samo poliestra. Mislim da bi se med slovenskimi dragarji ter drifterji našel marsikateri zelo zanimiv avto. Naj navedem samo ene par meni bolj poznanih: Hemijeva Fiesta, Edotov Audi, Cicerov Leon, Cimpotov M3 driftmobil, Eddyev E30 325i driftmobil,... Mogoče so tej avti na zunaj bolj obutani in ne tako negovani, pa zato presenečajo s tehničnimi rešitvami in dodelano notranjostjo.

To je beseda. Pa kaj če so obutani. Saj ni treba da je vse na clean pa spolirano. Okej, ne rečem če maš styling show avte, ampak kakšnim doma tunanim mrcinam pa tistih par prask in bušk še doda kanček karakterja.
Slika

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Sr avg 08, 2007 6:24 pm

eni so omenjal da za 1 € ne morš kej več pričakovat.... u redni prodaji je cena 3€ in js bi se sprjaznu s tako ceno (3€ na izdajo tut za naročnike,sam nism naročen pa kupujem v prosti prodaji raje) če bi se kvaliteta izboljšala vsaj glede slik in teksta v samih člankih ker mi je vse monotono - pr vsakmu avto vsako,čist vsako stvar hvaljo). sm mal prej listu neke tuning revije v leclercu kjer jih majo kr neki (vw tuning,japanese perfomance itd.) pa kokr sm listu slike se ne morjo primerjat... cena je cca.3,5€.

Lp

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če avg 09, 2007 7:04 am

mitja22 je napisal/-a:

morš vedet da kej velik o svojih avtih verjetno tud nebi povedal! ker je kakšna skrivnost tu verjetno 8)

Niti ne. Jaz sem si podrobno ogledal lahko še vse drift avte do sedaj, vozil tudi kar v nekaj le-teh in še na vsa vprašanja dobil odgovor. Za dragarje ne morem rečt, ker te scene ne spremljam ravno najbolj.
Slika

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen To sep 04, 2007 9:31 am

kdaj pa bojo znani nagrajenci zadnje nagradne igre :?: :?: na vstopnice za avtoshow v ljubljani mislm :roll:
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To sep 04, 2007 10:07 am

Jaz tudi nisem dobil revije. Do sedaj je vse šlo lepo od prve številke sedaj pa je nisem dobil.

komen
Stalni uporabnik

Napisal/-a komen To sep 04, 2007 10:11 am

sej naslednja nej bi bla oktober-november...ker zadnja je bla avgust-september...jst sm do zdej vse dobil normalno, samo zanima me kako in kdaj bomo zvedli, kdo so nagrajenci zadnje nagradne igre...ker kmalu bo avtoshow v ljubljani, in bi blo fanj če bi dobil zastonj vstopnice :lol:
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To sep 04, 2007 11:35 am

komen je napisal/-a:samo zanima me kako in kdaj bomo zvedli, kdo so nagrajenci zadnje nagradne igre...ker kmalu bo avtoshow v ljubljani, in bi blo fanj če bi dobil zastonj vstopnice :lol:

Če nisi nič dobil, najbrž nisi bil izžreban.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To okt 02, 2007 1:59 pm

Kdaj bo naseldnja številka? Na internetni strani sem prebral da 3.12., izhaja pa vska dva meseca. wtf?

A pride zdele v kratkem še kaka številka? Ste jo že kaj dobili?
Slika

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k To okt 02, 2007 2:01 pm

jaz sem včeraj dobil novo izdajo

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To okt 02, 2007 2:13 pm

tudi jaz sem včeraj dobil novo številko :D
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza To okt 02, 2007 2:37 pm

ta št. se prav št. 6 je za mesec oktober-november...
ja in izhaja vsaka dva meseca...

komen
Stalni uporabnik

Napisal/-a komen To okt 02, 2007 3:19 pm

točno tako..in 6ka je prišla včirej po pošti :lol:

Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To okt 02, 2007 3:41 pm

najboljši del v prispevku plavi megan.

"Piko na i mu je dal car tatoo" :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To okt 02, 2007 3:45 pm

ma nikakva je ta revija zadne čase. :D

Uporabniški avatar
Frizzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Frizzy To okt 02, 2007 3:45 pm

Nova števlika in spet GrandZerro .. :roll: :?

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza To okt 02, 2007 3:50 pm

jah revija je taka kot je, kok je pa truda pa dela notr pa kok je vsega pa nben ne vpraša...
verjemte men da se vsi trudmo in se trudjo, da bi bila revija čim bolša in čim lepša in vse naj naj...ampak nix ni popolno in težko je zadovoljiti vse!
tko da vsaka kritika je dobrodošla, lahko pa tut kdo kaj pohvali ne...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay To okt 02, 2007 3:52 pm

jah verjamem, da je dosti truda itd, samo še vedno preveč napak ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza To okt 02, 2007 3:54 pm

vsak članek, ki ga napišem ga pregleda lektor in spremeni, popravi dodela...kar se tiče slovničnih napak seveda, to je njegovo delo...
Zadnjič spremenil rumena ibiza, dne To okt 02, 2007 3:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay To okt 02, 2007 3:56 pm

vsaj nekaj ste zamenjali iz costum made na home made :) v glavnem drugo leto nebom več naročnik, ker mi ni všeč revija. Vlko sreče v nadaljnem z piko na i car tatoo
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov