UMMIT je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanima, če je kdo v roku 3 tednov resen kandidat za optimizacijo pri RSR in 30% popust.
1.9 TDI 105->140km; 310Nm
Lp,
..si tud RSR-jevo našel....

UMMIT je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanima, če je kdo v roku 3 tednov resen kandidat za optimizacijo pri RSR in 30% popust.
1.9 TDI 105->140km; 310Nm
Lp,
sašo5 je napisal/-a:..vsaj 1x na teden je potrebno avto (na cesti, ki to dopušča) za par kilometrov na full terat, da vrže vso nesnago(saje ipd) ven in potem je par dni mir tud če sam po mestu "jajcaš" in 100x na dan vžgeš/vgasneš......nato postopek ponovimo... - dobro deluje tudi za lopatice polnilnika, če so le te varijabilne....
P.S neozirajoč s na kazni - samo gasa..."u gasu je spas" pravijo
Ziga'sLupo je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:..vsaj 1x na teden je potrebno avto (na cesti, ki to dopušča) za par kilometrov na full terat, da vrže vso nesnago(saje ipd) ven in potem je par dni mir tud če sam po mestu "jajcaš" in 100x na dan vžgeš/vgasneš......nato postopek ponovimo... - dobro deluje tudi za lopatice polnilnika, če so le te varijabilne....
PA NE SE USTRAŠIT KO BODO NA AVTOCESTI PRI 200 KM/H ISKRE IZ AUSPUHA LETELE TO SE SAM PUCA AVTO
abbe je napisal/-a:Ziga'sLupo je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:..vsaj 1x na teden je potrebno avto (na cesti, ki to dopušča) za par kilometrov na full terat, da vrže vso nesnago(saje ipd) ven in potem je par dni mir tud če sam po mestu "jajcaš" in 100x na dan vžgeš/vgasneš......nato postopek ponovimo... - dobro deluje tudi za lopatice polnilnika, če so le te varijabilne....
PA NE SE USTRAŠIT KO BODO NA AVTOCESTI PRI 200 KM/H ISKRE IZ AUSPUHA LETELE TO SE SAM PUCA AVTO
sam to se je pa res enmu zadnc na passatu nardil.sam nevem ce je biu cipan,res so mu sle kr iskre vn z auspuha.pa to tdi-ju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov