Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ Če avg 14, 2008 11:39 pm

jst bi meu tud to igrco... dej povej kera je...
mal heca more bit!

kinkyllama
Novinec

Kraj: ww

Napisal/-a kinkyllama Če avg 14, 2008 11:55 pm

_KL3_ je napisal/-a:jst bi meu tud to igrco... dej povej kera je...
mal heca more bit!

ne vem komu repliciraš?

@mad
tale vaš dyno graf sploh ne špila...mogoče mam celo sto koničev več..hehe

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Pe avg 15, 2008 1:20 am

kinkyllama,
dej si odpri svojo temo "Turbo projekt Saxo 1.4 T By kinkyllama ..." pa nalimaj dyno graf s 302 konjici pa bos car... do takrat pa ne smetit brez veze...

ps: aja, ne mores verjetno a ne?! seronja :roll:

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Pe avg 15, 2008 7:37 am

Kot vidite je pisat lahko....ko pa more nekdo nekaj pokazat pa nastanejo problemi ane @kinkyllama ??
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe avg 15, 2008 8:05 am

drmocar je napisal/-a:
drsokodj je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:... Anže ta: http://uk.youtube.com/watch?v=kZD7YpWU2eI&NR=1 mi je bolj simpa... z Matejem sva na poti, da ga narediva ... ne do jutri - verjetno kake dve, tri leta ...ker za tak projekt moraš pretežni del delov kupiti novih in keš je tisti del projekta, ki od začetka do konca "trokira" :D ... L.p. Max

Mad...takšni KIT-i za S1600 dirkalnik je pa kar dosti denarja ane?

gledal sem nekje, da je cena za takšen KIT 2000€ ...samo nevem kako se problemi rešujejo z prednjo in zadnjo premo (zadaj druga prema? ) kako se problem reši z aksami?
Verjetno so kar od 405ke, po potrebi skrajšane ali pa od katerega drugega pežoja/citroena. Vse se da samo veliko časa (denarja) je treba da se vse pogrunta in naredi.

@Max: Špica od saxoja, samo mi je Ax bolj všeč. Mi že rojijo zadeve po glavi glede mojega :D Najprej odmična, če boš našel kaj. :)

waw....samo temu vsaka cast, da je spravu T16 motor v 106ko :shock:
kako mu je to uspelo ne vem, ampak je hudo...drugace verjetno tko kot pravis ti drmo...je dal kr motor, menjalnik in podvozje od 405T16 na 106-ko..pac je en kup stvari predelal...ampak zdaj ima raketo :)
drugace so pa tejle 200 konski motorji tko redki, da pece glava ;)
LP
Slika

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Pe avg 15, 2008 8:53 am

v sloveniji so menda dve 405ki T16 ...ena je v ljubljani

sem govoru z prjatlom, ki je še popravljal T16 ...je reku da je zaje... avto za popravlat.
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Pe avg 15, 2008 9:05 am

drsokodj je napisal/-a:v sloveniji so menda dve 405ki T16 ...ena je v ljubljani

sem govoru z prjatlom, ki je še popravljal T16 ...je reku da je zaje... avto za popravlat.

koliko js vem je v slo le ena T16, ki je vsa obnovljena in gre mislim da, da ju3 na tehnicni in pol na cesto...mogoce se bom celo vozil z njo...we willl see :)

LP
Slika

kinkyllama
Novinec

Napisal/-a kinkyllama Pe avg 15, 2008 9:39 am

juhica je napisal/-a:kinkyllama,
dej si odpri svojo temo "Turbo projekt Saxo 1.4 T By kinkyllama ..." pa nalimaj dyno graf s 302 konjici pa bos car... do takrat pa ne smetit brez veze...

zaverovanost v lastno resnico vam je postalo mamilo....
.
z navorom pod dvesto njutnmetrov in motor, ki ga pobere pri 6800o/min res ne moreš božansko častiti....ne mi zamerit.....heh.. premočrto razmišljanje ne pelje v miselne rasežnosti... knede moja juhica

P.S.
sila se ne meri v kgjih... to bi moral vedeti, tisti, ki svoje certifikate opremlja z akreditacijami...na uradu za meroslovje pa nič...

:roll:

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Pe avg 15, 2008 11:12 am

kinkyllama je napisal/-a:

.
z navorom pod dvesto njutnmetrov in motor, ki ga pobere pri 6800o/min res ne moreš božansko častiti....ne mi zamerit.....heh.. premočrto razmišljanje ne pelje v miselne rasežnosti... knede moja juhica

P.S.
sila se ne meri v kgjih... to bi moral vedeti, tisti, ki svoje certifikate opremlja z akreditacijami...na uradu za meroslovje pa nič...

kva zdej, bos naredu 1.4 motor od saxoja s turbino s 302 konji al ne?!

kinkyllama
Novinec

Napisal/-a kinkyllama Pe avg 15, 2008 11:36 am

juhica je napisal/-a:
kinkyllama je napisal/-a:

.

P.S.

kva zdej, bos naredu 1.4 motor od saxoja s turbino s 302 konji al ne?!

če boš prišla v nedeljo na GHD Lučine, stisni zasebno sporočilce..ti osebno razkažem, kaj se sestavi v enem popoldnevu...
Zadnjič spremenil kinkyllama, dne Pe avg 15, 2008 11:56 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Pe avg 15, 2008 11:41 am

Prosim brez kreganja in raznih prcanj, če že morate to delati delajte po zsjih, ker drugače bo tema zaklenjena, ker je večina vse offa.

Lep pozdrav, Gapi

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Pe avg 15, 2008 1:33 pm

Jst bom mel pa serijski 1,4 t z 160m KM kmal pa koga boli falus.
Fora je sam v tem da je dobr načrt sam je tok pomankljiv. Napihovanje cevi je dober primer. Kolega mi je naredu kovinsko cev v enmu popoldnevu. In se pozna tista cev...

KL povej kva za en avto mal predstav ne se važt...
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
gregaVW
Nov uporabnik

Napisal/-a gregaVW Pe avg 15, 2008 3:20 pm

:lol: KOMEDIJA :lol: tole vse skupaj, jao jao

Mislim da ta tema ni namenjena izjavam, kdo ima več konj in kdo je celo tok sposoben da v enem popoldnevu iztisne več konj iz manjše mašine, ampak 1,4T saxo-ju :D sramota za Slovenijo tole kreganje vse, pa neprivoščljivost dobrega in privoščljivost slabega. Pač jebat ga, vsak si po svoje zamisli set-up...najbrž je to zadnji Kopronov projekt, ki ga bo predstavil, nisem pa prepričan :oops:

pa lep sončni pozdrav

Uporabniški avatar
MikeLima
Novinec

Napisal/-a MikeLima Pe avg 15, 2008 8:13 pm

Skratka, jest moram pir placat.

LP

Jest

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Pe avg 15, 2008 9:17 pm

Dariooo je napisal/-a:
drmocar je napisal/-a:
drsokodj je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:... Anže ta: http://uk.youtube.com/watch?v=kZD7YpWU2eI&NR=1 mi je bolj simpa... z Matejem sva na poti, da ga narediva ... ne do jutri - verjetno kake dve, tri leta ...ker za tak projekt moraš pretežni del delov kupiti novih in keš je tisti del projekta, ki od začetka do konca "trokira" :D ... L.p. Max

Mad...takšni KIT-i za S1600 dirkalnik je pa kar dosti denarja ane?

gledal sem nekje, da je cena za takšen KIT 2000€ ...samo nevem kako se problemi rešujejo z prednjo in zadnjo premo (zadaj druga prema? ) kako se problem reši z aksami?
Verjetno so kar od 405ke, po potrebi skrajšane ali pa od katerega drugega pežoja/citroena. Vse se da samo veliko časa (denarja) je treba da se vse pogrunta in naredi.

@Max: Špica od saxoja, samo mi je Ax bolj všeč. Mi že rojijo zadeve po glavi glede mojega :D Najprej odmična, če boš našel kaj. :)

waw....samo temu vsaka cast, da je spravu T16 motor v 106ko :shock:
kako mu je to uspelo ne vem, ampak je hudo...drugace verjetno tko kot pravis ti drmo...je dal kr motor, menjalnik in podvozje od 405T16 na 106-ko..pac je en kup stvari predelal...ampak zdaj ima raketo :)
drugace so pa tejle 200 konski motorji tko redki, da pece glava ;)
LP
Kit je okrog 1600 eur hauba blatniki boki - in zadnji most dobiš po naročilu za sprednji pogon ali pa narediš kovinski vmesnik za podaljšat pesto ven na normalnem mostu spredaj pa samo dovariš na zgornji pločevini nosilec za amortizer poriniti ven pa spodaj premakneš roke ven ali z uni ball joints in cevno konstrukcijo ... samo mi bomo verjetno delali na 4x4 ... tam je bolj enostavno prilagajat karoserijo kompletni mehaniki drugega avtomobila npr :
Priponke
2997484127a3738605864b130914044l.jpg
2394357340a3712803523b322009139l.jpg
2997484127a3738605965b420366621l.jpg
2997484127a3738606168b681220072l.jpg
c1_1_b-vi.jpg
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Pe avg 15, 2008 10:53 pm

Mater, pa kaj lepiš to svinjetino gor!? Zdaj je pa dilema, motor ali ena takšna 106-ka ali pa bo čez par let clio na vrsti.
Max, pošlji mi tvojo gsm.
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
MikeLima
Novinec

Napisal/-a MikeLima So avg 16, 2008 3:04 pm

He he he... Pego naskocil cosija :D Pa je tole ven prislo.
Sam najprej sem pomislil, kam noge das? Ze v cosiju, ki je relativno udobna limuzina, je prostora med tunelom in kolotekom tocno za tri pedalke brez pocivalisca za levo nogo. V pegoju samo se za gas in sklopko, al bremzo? To je zdej prasanje... :D

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway So avg 16, 2008 4:31 pm

Kopron evo moje roke :pivo
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad So avg 16, 2008 4:33 pm

...ML - Bomo dali pol automatskega gor na pugija ... saj tako al tako bo potrebno razmislit al dat not sam en sedež pa še tega na sredo, ker sva oba (Max in Matej) čez 120 :lol:
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Ne avg 17, 2008 8:45 pm

Ja, lep pozdrav ... sem ravno priletel iz potepanja po Jadranu z svojo raketo.

Mad, huda zadeva je tole, kar si nalepil gor .
( a bomo mi next tud' rwd drift challenge ? :D )

Hemingway, eh, kaj čem, slabo/slabo je izpadlo, glede na obete, ... vendar pa ni še vse izgubljenooo, ... še se dela, še se dogaja, ... in , konjenica se še-vedno veča, ... počasi , a vztrajno ...

" ... + the only way is up ... 4 ever ..."

lep pozdravčav vsemskupaj, ...

from Boštyxz + #
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov