drmocar je napisal/-a:Verjetno so kar od 405ke, po potrebi skrajšane ali pa od katerega drugega pežoja/citroena. Vse se da samo veliko časa (denarja) je treba da se vse pogrunta in naredi.drsokodj je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Anže ta: http://uk.youtube.com/watch?v=kZD7YpWU2eI&NR=1 mi je bolj simpa... z Matejem sva na poti, da ga narediva ... ne do jutri - verjetno kake dve, tri leta ...ker za tak projekt moraš pretežni del delov kupiti novih in keš je tisti del projekta, ki od začetka do konca "trokira"... L.p. Max
Mad...takšni KIT-i za S1600 dirkalnik je pa kar dosti denarja ane?
gledal sem nekje, da je cena za takšen KIT 2000€ ...samo nevem kako se problemi rešujejo z prednjo in zadnjo premo (zadaj druga prema? ) kako se problem reši z aksami?
@Max: Špica od saxoja, samo mi je Ax bolj všeč. Mi že rojijo zadeve po glavi glede mojegaNajprej odmična, če boš našel kaj.
drsokodj je napisal/-a:v sloveniji so menda dve 405ki T16 ...ena je v ljubljani
sem govoru z prjatlom, ki je še popravljal T16 ...je reku da je zaje... avto za popravlat.
juhica je napisal/-a:kinkyllama,
dej si odpri svojo temo "Turbo projekt Saxo 1.4 T By kinkyllama ..." pa nalimaj dyno graf s 302 konjici pa bos car... do takrat pa ne smetit brez veze...
ps: aja, ne mores verjetno a ne?! seronja
kinkyllama je napisal/-a:juhica je napisal/-a:kinkyllama,
dej si odpri svojo temo "Turbo projekt Saxo 1.4 T By kinkyllama ..." pa nalimaj dyno graf s 302 konjici pa bos car... do takrat pa ne smetit brez veze...
zaverovanost v lastno resnico vam je postalo mamilo....
.
z navorom pod dvesto njutnmetrov in motor, ki ga pobere pri 6800o/min res ne moreš božansko častiti....ne mi zamerit.....heh.. premočrto razmišljanje ne pelje v miselne rasežnosti... knede moja juhica
P.S.
sila se ne meri v kgjih... to bi moral vedeti, tisti, ki svoje certifikate opremlja z akreditacijami...na uradu za meroslovje pa nič...
juhica je napisal/-a:kinkyllama je napisal/-a:juhica je napisal/-a:kinkyllama,
zaverovanost v lastno resnico vam je postalo mamilo....
.
z navorom pod dvesto njutnmetrov in motor, ki ga pobere pri 6800o/min res ne moreš božansko častiti....ne mi zamerit.....heh.. premočrto razmišljanje ne pelje v miselne rasežnosti... knede moja juhica
P.S.
sila se ne meri v kgjih... to bi moral vedeti, tisti, ki svoje certifikate opremlja z akreditacijami...na uradu za meroslovje pa nič...
kva zdej, bos naredu 1.4 motor od saxoja s turbino s 302 konji al ne?!
Kit je okrog 1600 eur hauba blatniki boki - in zadnji most dobiš po naročilu za sprednji pogon ali pa narediš kovinski vmesnik za podaljšat pesto ven na normalnem mostu spredaj pa samo dovariš na zgornji pločevini nosilec za amortizer poriniti ven pa spodaj premakneš roke ven ali z uni ball joints in cevno konstrukcijo ... samo mi bomo verjetno delali na 4x4 ... tam je bolj enostavno prilagajat karoserijo kompletni mehaniki drugega avtomobila npr :Dariooo je napisal/-a:drmocar je napisal/-a:Verjetno so kar od 405ke, po potrebi skrajšane ali pa od katerega drugega pežoja/citroena. Vse se da samo veliko časa (denarja) je treba da se vse pogrunta in naredi.drsokodj je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Anže ta: http://uk.youtube.com/watch?v=kZD7YpWU2eI&NR=1 mi je bolj simpa... z Matejem sva na poti, da ga narediva ... ne do jutri - verjetno kake dve, tri leta ...ker za tak projekt moraš pretežni del delov kupiti novih in keš je tisti del projekta, ki od začetka do konca "trokira"... L.p. Max
Mad...takšni KIT-i za S1600 dirkalnik je pa kar dosti denarja ane?
gledal sem nekje, da je cena za takšen KIT 2000€ ...samo nevem kako se problemi rešujejo z prednjo in zadnjo premo (zadaj druga prema? ) kako se problem reši z aksami?
@Max: Špica od saxoja, samo mi je Ax bolj všeč. Mi že rojijo zadeve po glavi glede mojegaNajprej odmična, če boš našel kaj.
waw....samo temu vsaka cast, da je spravu T16 motor v 106ko![]()
kako mu je to uspelo ne vem, ampak je hudo...drugace verjetno tko kot pravis ti drmo...je dal kr motor, menjalnik in podvozje od 405T16 na 106-ko..pac je en kup stvari predelal...ampak zdaj ima raketo
drugace so pa tejle 200 konski motorji tko redki, da pece glava
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov