Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne sep 27, 2009 10:58 am

v 17 dneh od kar se je tema odprla ste prišli kam :?: :?: ?

od pogona preko lsd-ja, do njegovih slik in do draganja z avtom (v pravem pomenu besede) "micke". kam to pelje se sprašujem.

@rokbrumen: spoštujem tvoje delo in znanje, ki ga imaš na področju avtomobilizma a vendar naj odkrito povem, da je vse skupaj bolj kot ne smešno. v tej temi si napisal vsaj sto objav, ki zame nimajo ne repa ne glave. vprašaj se najprej kaj bi sploh rad imel in potem delaj na tem. sem prepričan, da ti bo uspelo.
povej mi kaj ti bo toliko konjev v avtu, ko pa ne najdeš načina kako le te prenesti na cesto.
zdej bi pa še dragal z evotom.

brez zamere za moje mnenje in uživaj s svojo hondo.

lp

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne sep 27, 2009 11:03 am

ma napisal je on 1000 izjav ki nimajo ni repa ne glave pa si nasprotujejo.
samo fantu je uspelo.se spomnem k je bil se escape al kaj,k smo se vsi smejal da bo dal turbo gor pa to pa ono.pa poglej zj.avto ma turbo pa se vedno laufa.po posnetkih sodec tut ne gre slabo.ce prau da ga bo odpru e mal bo su se mal bol.seprau mu je uspel neki...
tko da..
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Ne sep 27, 2009 11:10 am

abbe je napisal/-a:ma napisal je on 1000 izjav ki nimajo ni repa ne glave pa si nasprotujejo.
samo fantu je uspelo.se spomnem k je bil se escape al kaj,k smo se vsi smejal da bo dal turbo gor pa to pa ono.pa poglej zj.avto ma turbo pa se vedno laufa.po posnetkih sodec tut ne gre slabo.ce prau da ga bo odpru e mal bo su se mal bol.seprau mu je uspel neki...
tko da..

@abbe sej sem napisu, da spoštujem njegovo znanje o avtomobilih. jest o teh predelavah nimam blage veze. ampak vseeno mi je vse skupaj že naravnost smešno.

moraš pa imet j..., da greš na drag z evotom. to je vse.

lp

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne sep 27, 2009 11:18 am

z LoCo-tom upam tud js :P :lol: :lol:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne sep 27, 2009 11:20 am

abbe:Sj nism neki expert glede turbota, itak kar so mi rekl kaj use bom mogu zbolšat okol T - kita sm res mogu tako da se še vedno učim.Motor je sicer res narjen kot treba če nebi naredu z njim že dobrih 12.000 in se lepo odziva itd.

King1:Ja problem je speljevanje..če pa se vsaj malo premikam in pohodim je malo bolše, samo res je da imam slabe gume na avtu, so neka sredina valitete..zato bom nabavu dobre gume in vidu kaka bo razlika. Drugače vsako mnenje je dobrodošlo al slabo al dobro ;).

Sicer bom tko reku nekaterim gre na jetra da mi je dobr ratal use nardit...in ne prenesejo tega da so se motl...ampak pač me ne moti to.In tut marsi kdo na obali je marsikaj izjavu pa potem se je drugače izkazalo. Pa se ne obremenjujem jst vozim avto ki gre super..manka mu nič in zdj bo še tolko bolše... uživam v vodah honde in turbota...

Drugače pa z LoCotom bova probala z mesta kako bo ....in druga prstava da se premikamo cca 40-60km/h...
Ne rabiš j***a za to pač grem probat ker me zanima razultat.

RejmiK: Kaj tis i ta k ma lepo navitega Saxoja? :D ker o enem saxoju sm slisu da leto ko svinja (NE MISLIM KOPRONA) ampak se en baje da je :D..si to ti?LP

Fantje morm pa rečt da sm veseu da ni več unega podjebavanja kot je bilo...Hvala.LP

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Ne sep 27, 2009 11:34 am

rokbrumen je napisal/-a:abbe:Sj nism neki expert glede turbota, itak kar so mi rekl kaj use bom mogu zbolšat okol T - kita sm res mogu tako da se še vedno učim.Motor je sicer res narjen kot treba če nebi naredu z njim že dobrih 12.000 in se lepo odziva itd.

King1:Ja problem je speljevanje..če pa se vsaj malo premikam in pohodim je malo bolše, samo res je da imam slabe gume na avtu, so neka sredina valitete..zato bom nabavu dobre gume in vidu kaka bo razlika. Drugače vsako mnenje je dobrodošlo al slabo al dobro ;).

Sicer bom tko reku nekaterim gre na jetra da mi je dobr ratal use nardit...in ne prenesejo tega da so se motl...ampak pač me ne moti to.In tut marsi kdo na obali je marsikaj izjavu pa potem se je drugače izkazalo. Pa se ne obremenjujem jst vozim avto ki gre super..manka mu nič in zdj bo še tolko bolše... uživam v vodah honde in turbota...

Drugače pa z LoCotom bova probala z mesta kako bo ....in druga prstava da se premikamo cca 40-60km/h...
Ne rabiš j***a za to pač grem probat ker me zanima razultat.

RejmiK: Kaj tis i ta k ma lepo navitega Saxoja? :D ker o enem saxoju sm slisu da leto ko svinja (NE MISLIM KOPRONA) ampak se en baje da je :D..si to ti?LP

Fantje morm pa rečt da sm veseu da ni več unega podjebavanja kot je bilo...Hvala.LP

kot sem že omenil mi ne gre na jetra, da ti je vse skupaj uspelo. ravno nasprotno.
sem vesel, da ti je ratal in da imaš toliko znanja na tem področju.
ampak toliko stavkov za brez veze pa res ne potrebujemo v eni temi.

good luck z evotom. :lol: :lol:

lp

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne sep 27, 2009 11:58 am

@rokbrumen : ne,ne nism js ta ;) ..moj saxi je čis serijski ;) ..to da upam z LoCo-tom je blo v šaljivem pomenu oz. prijateljskem ker se poznava :P :D :roll:

lp
Zadnjič spremenil mr.ramo, dne Ne sep 27, 2009 12:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
bostjanITR
Nov uporabnik

Kraj: Valhalla

Napisal/-a bostjanITR Ne sep 27, 2009 12:29 pm

Kok mi je žal da sm prodal Integro, po dolgem času sm si je spet zaželel za petek

Rok, na kolko si imel takrat odprto turbino ko sva se midva peljala? Iskreno?
ITR ~241 NA hp built/tuned by TUNERC-sold in Austria
Civic EG6 195 NA hp tuned by TUNERC-sold
what next?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne sep 27, 2009 12:45 pm

bostjanITR:takrat je bla odprta na 0.8 al 0.9...neki takega...samo je bla prva turbina :D...in motor s eje vrtel samo do 7200... in se miljon drugih stvari je blo slabo narjenih in na hitro..ze samo kolektor je bil kar je bil.Ampak je sla kr vredu.. ZAKAJ?

Kako to da si jo prodal????

Uporabniški avatar
Urshy_STi
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Urshy_STi Ne sep 27, 2009 1:29 pm

Komaj cakam petek! :D :D :twisted: Pa prinesi sabo sprintan graf. Edin ce ti ni nerodn pokazat prevec konjev. :P Pa probaj ga zmerit na svoje ime, da te ne bomo obtozeval da je od druzga avta. In ce je vse res, potem svaka cast, ce pa ne, potem pa bolj C8 vse skupi.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne sep 27, 2009 1:36 pm

Urshy_STi: No prnesem sabo še graf sprintan ;). Boš prisotna?LP

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne sep 27, 2009 1:42 pm

Bo danes posnetek?
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne sep 27, 2009 1:48 pm

mire: Vidim da ne slediš temi. Preberi nazaj par strani, da se danes dela popolnoma drugače kolktor, in da do torka srede bo vse skupaj zmontiran in narjena elektronika in potem naredim se 2-3 posnetke. Da se ne boš lovil po temi tukaj je slika kako bo zgledu kolektor in ta kolektor ima en na avto.net na evolutionu.LP
Priponke
4.jpg

Uporabniški avatar
Urshy_STi
Nov uporabnik

Napisal/-a Urshy_STi Ne sep 27, 2009 5:23 pm

Pridem.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne sep 27, 2009 5:52 pm

abbe je napisal/-a:zlo dobr vem,ce pa ti nisi zaznal sarkazma je pa to tvoj problem...

Nism zaznal sarkazma, sorry. Glede na to da ponavad same neumnosti pišeš se mi ni tokrat zdel nič drugače kot ponavadi.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne sep 27, 2009 6:07 pm

LoCo: Ne se kregat ;).

Urshy_STi: Me veseli ;).

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 27, 2009 6:52 pm

rokbrumen je napisal/-a:LoCo: Ne se kregat ;).

Urshy_STi: Me veseli ;).

na koncu pa še vidva udarta med sabo....mislim z avtom :oops:

lp, se vidmo na RL
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne sep 27, 2009 7:03 pm

Hehehe a Uršy in LoCo :P...jah tut ne da vidimo :D...LoCo kako turbino mas gor :P :D... nisi ti serijski 100%ne :D...

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Napisal/-a wuky Ne sep 27, 2009 7:05 pm

Serijsko ma.
Lp

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne sep 27, 2009 7:09 pm

Jah ne vrjamem bomo pogledal če bo dovolu :P... hehe